Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 20
Ank83 spune:
Miha ..gand la gand....
Anacami ..cred ca era putin mai mare.... dar tot asa era facutt...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
Da da...Cami...ala il avem si noi...
Ank-ule,eu nici nu m-am aplecat peste Nanel,daramite sa ma ridic.
Mintenas!
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
anacami spune:
Miha,nu lasa ele cine stie ce urme nici pe foaie alba (cel putin cele cerate,din cate am observat..se folosesc cumva pe altceva
?),dar ce conteaza? cu atat mai bine, ca sunt sanse mai mici sa ne mazgaleasca peretii (cu Sebi am avut noroc,nu s-a atins niciodata de ei,chiar daca a avut instrumente puternice pt. adevarate ravagii...)
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
Ank83 spune:
Apropo ..la voi merge sa va modificati semnatura ...ca eu nu poci... Mai incerc imediat ...ca vroiam sa imi bag AMR-ul si nu am reusit 

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Cica se lucreaza la pagina
...
A ...feciorul meu a ales la 1 anisor doar bani altceva nu a mai vrut... a plecat de langa lucrurile puse .... si l-am adus de 2 ori inapoi si nu ... nu...nu.A luat banii si a tulito ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
voi cu ce micsorati pozele ..de obicei???
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
anacami spune:
Miha,nu mai stiam exact cat,oricum 200 si ceva; atunci am luat mai multe, inca o trusa pt. Iustin,nasicul nostru,plus cateva masinute din Cars (din alea simple-fara nimic electric,mai ieftine-adica "numa" 32 RON buc)
Decat sa ii cumpar eu alte jucarii-care oricum sunt scumpe si nici nu ii plac, mai bine ii cumpar ceva de care stiu ca se bucura si dainueste mai mult (cel putin dpdv al interesului acordat de copil)
mami de Sebastian
si Stefania 
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Miha,nu lasa ele cine stie ce urme nici pe foaie alba (cel putin cele cerate,din cate am observat..se folosesc cumva pe altceva |
De pereti nici Robert nu s-a atins...n-a avut tentative de astea.De fapt nu l-a pasionat prea tare partea cu scrisul/coloratul.Dar penarul asta l-a incantat peste masura.
Creioanele alea cerate intr-adevar nu prea lasa urme,chiar ma intrebam pe ce fel de suprafata ar trebui sa scrii cu ele?
Dar cariocile...vai mie...Pe langa vreo 2 pete pe covor,la care am frecat de mi-au iesit ochii am mai gasit-o si pe Amira boita de la gura.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
anacami spune:
Miha,nu mai stiam exact cat,oricum 200 si ceva; atunci am luat mai multe, inca o trusa pt. Iustin,nasicul nostru,plus cateva masinute din Cars (din alea simple-fara nimic electric,mai ieftine-adica "numa" 32 RON buc)
Decat sa ii cumpar eu alte jucarii-care oricum sunt scumpe si nici nu ii plac, mai bine ii cumpar ceva de care stiu ca se bucura si "supravetuieste" mai mult (cel putin dpdv al interesului acordat de copil)
mami de Sebastian
si Stefania 
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 voi cu ce micsorati pozele ..de obicei??? |
ACD See