Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (120)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

aaa,bine ca mi-ai spus,ca si Stefania le vaneaza! bucuria ei cand nu este Sebastian prin zona sa o vada...

Ank,stie ce vrea!!! ce-o fi zis,cu ani pot cumpara orice,lasati-ma in pace cu celelalte prostii
Sa fii sanatoasa,cred ca esti tareee nerabdatoare sa iti vezi balerina

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Pe langa vreo 2 pete pe covor,la care am frecat de mi-au iesit ochii am mai gasit-o si pe Amira boita de la gura.

si pe ea cu ce ai curatat-o ???

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami
Decat sa ii cumpar eu alte jucarii-care oricum sunt scumpe si nici nu ii plac, mai bine ii cumpar ceva de care stiu ca se bucura si dainueste mai mult (cel putin dpdv al interesului acordat de copil)

Asa este...Anul trecut de ziua lui a primit o tona de jucarii,tot soiul de masini si trenulete.Daca nu e Thomas sau Fulger degeaba.Zac in sertar.De 2 ani si mai bine de cand a prins pasiunea asta,se joaca zi de zi cu ele si nu se plictiseste. Incontinuu s-ar juca cu ele,incontinuu tre sa mearga dvd-ul cu filmulete...Eu tot zic ca o sa-i treaca,dar cateodata imi fac probleme daca e chiar normal...Mi-e sa nu faca vreo fixatie...Doamne fereste!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Miha... multam...Uitasem de ACD See .... L-am reinstalat acum

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

ca tot am seara mirarilor, waw , cat este ceasul ! cred ca ma culc imediat!!

De fapt mai am o framantare :cum ramane cu petrecerea? vad ca nu s-a stabilit nimic si mai este putin timp! Lixaaa,pe unde esti???

Chiar ma gandeam astazi daca nu este mai bine sa nu mai vin (daca tot nu este stabilit nimic inca), mai ales ca am si un prichindel mai mare cu probabilitate mare de a purta diverse bacteriute-virusei de la gradinita...Chiar nu mi-ar place deloc sa fie probleme dupa petrecere, mai ales ca se tine in spatiu inchis (daca era in aer liber,alta ar fi fost treaba..).
Sper sa nu va suparati,nu trebuie sa spargeti petrecerea din cauza mea,probabil ca vor fi multi alti doritori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
si pe ea cu ce ai curatat-o ???

Cred ca a luat vreo doua guri de apa cu sampon,ca s-a curatat destul de repejor.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Cred ca merg sa vad care e treaba cu Nanel.

Va pup dragelor! Noapte buna!

Mergi la inceput

oki...Noapte buna.... Merg si eu langa Nanel imediat

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Miha,cum ma tii tu din somn: da,asa este si la noi .Idem si cu DVD playerul; ma bucur insa ca nu cere Jetix sau Cartoon (le-am scos din lista,dar nici sa se tavaleasca in speranta ca ma va induplaca nu mai suport..).Pe Cartoon numai la Scooby Doo se mai uita din cand in cand,f. rar.Si eu m-am ingrozit ce am vazut odata pe unul dintre ele, un desen (printre alte tampenii) in care aratau cum i se taie unuia gatul cu sabia si sare sangele in toate directiile- faza marita si reluata spre infinit ..mai re-vad mental si eu imaginea aceea,daramite un copil..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

stop joc; se impune un capitol nou...

Mergi la inceput