Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (120)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Noapte buna! Somn usor!

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

asta este www.crazytoys.ro/jucarii/Papusi-35/Fifi-si-Floricelele-2063/Vivid-Imaginations-2062/5916/Fifi-si-Floricelele-Papusa-parfumata-Fifi.html" target="_blank">Fifi, care imi place mie (desi in realitate parca nu arata asa bine jucaria..cel putin in comparatie cu personajul din desene)

Vad ca este rec. peste 3 ani...

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

asta este www.crazytoys.ro/jucarii/Papusi-35/Fifi-si-Floricelele-2063/Vivid-Imaginations-2062/5916/Fifi-si-Floricelele-Papusa-parfumata-Fifi.html" target="_blank">Fifi, care imi place mie (desi in realitate parca nu arata asa bine jucaria..cel putin in comparatie cu personajul din desene)

Vad ca este rec. peste 3 ani...

de fifi imi place si mie...e o draguta... Eu ma ingrozesc de ce preturi au aici jucariile cu pers de desen animat... cum sunt cele din McQueen de ex..
Sotul meu a cumparat din Germania sapt trecuta pt un nepotel de al nostru de 4 ani un penar patrat cu latura de un metru(nu exagerez) cu Mcqueen pe el bineinteles .... si inauntru toate nemurile de carioci mici si mari si culori ceruite si neceruite.... si multe ...multe pt desenat... la doar 10 euro.Pai aici am vazut un penar mic si normal cu masinuta asta la 30 ron

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Fiu-meu nu stie el cine e Fulger ...dar cand aparem cu tricourile ...facem senzatie intre copii

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am gasit si noi in Carrefour un penar de asta echipat cu tot neamul de carioci,creioane de 3 feluri,radiera,ascutitoare...si am dat doar 20RON.Stiu ca m-am uitat de 2 ori la pret,ca nu-mi venea a crede.Acu sper ca nu mi-am luat teapa la casa,ca pe bon nu m-am mai uitat.

Fifi,draguta de ea imi place si mie.E asa simpatica...Si lui Robert ii place. Si ii place mai ales cand ii cant "Fifi si floricelele" "Mami da tu chial stii cantecelul de la Fifi" L-am pacalit...nu stiu decat vreo 2 versuri...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Maine dimineata s-a anuntat in vizita nepotelul de 4 anisori sa bata si el la tobe ... ca el a plecat de la petrecere inainte sa vina cadoul de rezistenta ... Va dati seama ce va fi maine dimineata la mine in casa... ..Saracii vecini ...Asa le trebuie

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Fiu-meu nu stie el cine e Fulger ...dar cand aparem cu tricourile ...facem senzatie intre copii

Nici Robert nu stia cine e Thomas. Si acu am ajuns sa-i cumpar si chiloti cu Thomas.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Burticoaso,ce cauti aici?Ti-a tras teapa Nanel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ank,si noi am cumparat ceva asemanator cu ce zici tu,adica asta,si am dat pana in 30 RON; in mag. ala din care le-am luat erau toate prostioarele cu personaje din Cars,de la rigla/pix/caiet pana la cos de jucarii

Este adevarat,in Romania toate lucrurile pt. copii sunt mai scumpe,nu numai cele cu diverse personaje (care oricum se cumpara,ii atrag f. mult chiar daca este o tampenie..)

Mergi la inceput

Miha si tu te-ai ridicat de langa Nanel??!! Ca mie mi-a sarit somnul .

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput