Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (120)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Salutare!

Cami, Miha, Jasmin, Ellis, Dany multumim

Ank, super tare pustiulica!

Noi azi am fost la Ziua recoltei, in portul turistic din oras. Multi comercianti, multe fructe, legume.... Am vazut si cai, ponei, struti si curcani. Mai este si maine asa ca mai tragem o tura.

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

......Eu credeam ca sunt de jucarie cand ai zis.Vai de capul si urechile tale!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

si eu la fel...

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

eu de ce credeti ca ma plangeam ... dar poate asa imi lasa oalele in pace

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

la asta ma gandeam si eu

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

roxx ce frumos!!!Ce dor imi e de maree!!!Imi pare rau ca nu ne-am intalnit anul acesta in Mangalia.Poate la anul,de-om fi sanatosi!

Eu ma fost la Kidex...slabut...cam putine firme...dar i-am luat la Beiuta un costumas dragut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ank,super!nici prin gand nu-mi trecea ca sunt chiar asa meseriase! si tricoul este super, cu Fulger McQueen ,preferatul lui Sebi.Unde l-ai gasit????
De copil nu te mai intreb ,ca seamana bine cu parintii; of,of,ce ochisori frumosi are!daca o sa ii aiba si balerina la fel(am vazut poze cu ea ),va trebui sa ii angajati bodyguarzi

Oana,ca si BB,zic ca dupa doua zile deja este cam mult..Poti sa mai folosesti sistemele de vidare,unii se lauda ca prelungesc de vreo 5 ori "viata" alimentelor.La Sebi am folosit vase Zepter pt. vidare , dar tot nu le foloseam mai mult de 2 zile (de fpt o portie in aceeasi zi fata de preparare-sau daca faceam seara tarziu a doua zi la pranz,a doua peste inca o zi, deci mai putin de 48 ore).
Daca eram acasa preferam sa i le fac zi de zi, dar la el am inceput serviciul la 7 luni, i le faceam eu ca a doua zi sa i le dea soacra-mea
Un sistem mai ieftin de vidare gasesti si la Braun Multiquick www.braun.com/global/products/fooddrink/foodpreparation/handprocessors/freshsystem.html" target="_blank">varianta cu vidare.L-am cumparat si eu,dar sincera sa fiu nu am folosit niciodata vidarea,ci doar mixerul

Ziceau fetele ca ele congeleaza cubulete din fiecare leguma, apoi scot cate au nevoie si fac combinatii diferite in fiecare zi,astfel incat sa elimine si monotonia

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Ank,super!nici prin gand nu-mi trecea ca sunt chiar asa meseriase! si tricoul este super, cu Fulger McQueen ,preferatul lui Sebi.Unde l-ai gasit????
De copil nu te mai intreb ,ca seamana bine cu parintii; of,of,ce ochisori frumosi are!daca o sa ii aiba si balerina la fel(am vazut poze cu ea ),va trebui sa ii angajati bodyguarzi

din Canada il am...am mai multe cu Mcqueen ... avem si ghiozdanel...si set pantaloni scurti cu tricou

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

aa,Oana:probabil le-as folosi mult daca recipientele alea de vidare ar fi mai mici;asa,pt. 3 linguri (cat mananca Stefania),ma las pagubasa..
Trebuie sa vad daca nu au la Zepter,am vazut in catalog ca au si pahare mai micute,cred eu ideale pt. cantitatea de bebe (acum am 3 vase,dar tot maricele)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

roxx ce frumos!!!Ce dor imi e de maree!!!Imi pare rau ca nu ne-am intalnit anul acesta in Mangalia.Poate la anul,de-om fi sanatosi!

Daaa, ar fi frumos.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Merg si eu la Nanel ... Noapte buna

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noapte buna!!somnic pufos!!!!!!!!!

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

aaa...sunteti dotati!!!sa stii ca majoritatea pustilor de gradinita sunt topiti dupa el !
Mie imi place www.crazytoys.ro/jucarii/Masinute-1097/Disney-Cars-127/Fisher-Price-91/5180/Disney-Cars-Shake-n-Go-Mater.html" target="_blank">Bucsa (sau Mater in engleza),este asa haios.Ati vazut varianta in ro a filmului "Cars"? ( l-am vazut si eu de vreo 10 ori ,Sebi a pierdut numarul vizionarilor cap-coada...).Vocile care dubleaza personajele pt varianta in romana sunt ale unor actori romani f. cunoscuti

Ramonella,si in Bucuresti Kidexul este mai slabut; la BabyExpo vin mai multi expozanti; problema este ca si spatiul e mai mic aici, multa lume si inghesuiala pe masura

Noapte buna!

Mergi la inceput