Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 15
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Gata! Is super multumita ca am umplut o pagina singura... Merg la nanel. ![]() Noapte fructuoasa tuturor! Bine ati revenit Flory,Adina,Roxana... ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Cine e Nanel
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Am vazut si eu ca ai scris 5 ,dar am zis ca poate stii tu ceva. Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
de fapt mesajul asta era ptr la anu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ancadragoman spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ank83
Asta e cobe in continuare si se face dupa ..ca ploua ... dar vede ea cum va fi cand va trage o tura de tripleti... ..Ii doresc si eu din strafundul sufletelului![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
tripleti nu dar doi nu ma deranjeaza ca oricum 3 este numarul de final

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Jasmin012 spune:
Neata... am intrat si noi sa uram LA MULTI ANI, puiutzilor LUCA.... printre care si puiutzului meu scump... Sanatate si multa fericire la toti 4... 

Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui anacami Aaa,pe siteul Buburuza au www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idcategory=30&curPage=1&sortField=sortorder" target="_blank">reduceri mari la unele jucarii (mi-ar fi placut "geanta postasului",de la 2,5 mil la 800 si ceva de mii,dar momentan este indisponibila ); in plus au initiat si o campanie de ajutorare pt. copii defavorizati (o parte din incasari o doneaza) |
Asta am vrut sa o iau si eu pentru Amira,dar n-am gasit-o.
In cautarile pe net am gasit-o si cu 86 ron si cu 90,dar si cu 174...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui roxx LA MULTI ANItuturor celor care poarta numele de LUCA, azi e Sf. Apostol si Evanghelist Luca. |
LA MULTI ANI si de la noi! 
LA MULTI ANI si pentru LUCAS de Jasmine, LUCA de Dany2007 si LUCA de bebika! 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
de fapt mesajul asta era ptr la anu |

mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
Cine e Nanel |
Sotul meu
ancadragoman spune:
Adica Nanel Zmeurel sau Zmeurel Nanel?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Relelor...
... voi doua tot timpul faceti coalitie contra mea 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito

Merg la nanel. 

... dar vede ea cum va fi cand va trage o tura de tripleti...
..Ii doresc si eu din strafundul sufletelului