Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (120)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami
eu am fost f.nasol gripata, am avut si sinuzita,desi nu m-am mai intalnit cu ea vreodata in viata..Acum,de cateva zile, a cazut si sotul- vad ca cei mici nu dau semne.Doamne-ajuta!

Multa sanatate!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
eu sunt suparata.....iasmi nu vrea sa pape nimic....daca ii dau ei in manute papa (dar nu prea mult) insa cand vede lingura...incepe sa planga... tocmai ea care papa de ma speriam!! ieri de ex a papat lapte dimi+seara iar in cursul zilei un crenwursti...si ala ca i l-am dat ei in manuta sa pape. in rest nimic, nimic. ce sa fac cu ea??? trebuie sa pape si ciorbica, supica..si singura nu stie!!!

O fi avand si ea o pasa proasta...Incearca asa cum spunea si Adra si Ellis...Bucatele de legume fierte...Macar stii ca baga ceva la burtica...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
cine mai are poze de votat? ca-s pusa pe fapte mari azi...

Eu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Miha, te simti mai bine?

Azi am fost la intalnire cu iesencele DC. Cat am stat acolo n-am avut nimic.Aaaa...ba da...am avut limbarita. Cum am ajuns acasa a inceput sa ma doara gatul.Dar doare frate...

Mergi la inceput

Gata! Is super multumita ca am umplut o pagina singura... Merg la nanel.

Noapte fructuoasa tuturor!

Bine ati revenit Flory,Adina,Roxana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Buna dimineata!
Va invit la ...azi facem cinste si uram
LA MULTI ANItuturor celor care poarta numele de LUCA, azi e Sf. Apostol si Evanghelist Luca.

La multi ani puiul meu drag, sa fii sanatos!

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!

celor ce poarta numele LUCA
Adina,sa stapaniti sanatosi noua casuta,sa fiti fericiti in ea

BB,Stefania a inceput sa manance cu lingurita de cateva zile,dar la bunica.Daca ii dam noi nu vrea, si jur ca nu am stresat-o daca nu a vrut vreodata.Ea inca nu mananca legume si carne decat una-doua lingurite; ma bucur ca a inceput sa manance cat de cat fructe.
Aaa,ea mananca f. bine si singurica cu lingurita,o tine bine si o duce unde trebuie din prima (bine nu chestii chiar f. curgatoare,gen ciorba sau supa,dar se descurca binisor cu piureurile si maglavaisurile pasate )...Ce copii independenti de mici avem,nu-i asa ?

La capitolul jucarii,ei ii plac mai mult cele ale lui Sebastian.Avem si noi catelusul vorbitor,dar nu este innebunita dupa el, ca de altfel nici dupa alte plusuri (si asa a fost si Sebi, nu plusuri...).Dintre toate,ii place doar un bebelus cat ea de mare,il pupa toata ziua,ba chiar ii sufla nasul (ii pune batista la nas si sufla ea ) si ii da de mancare. Fiind al dpoilea copil avem deja o multime de la Sebastian, cam toate de care ati amintit.
Inafara de trenulete si masinute, ii mai plac cercurile care trebuiesc puse pe un suport (nu se plictiseste de ele),genul www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2803" target="_blank">asta,piesele de constructii , tablita magnetica de scris genul www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2361" target="_blank">asta,etc,etc (da,stiu; unele pt. copii mai mari,dar ce sa facem daca vrea sa faca ce face si Sebastian...).Creionul il tine si ea f. bine in manuta,chiar se mira soacra-mea
Eu i-as cumpara jucarii "Fifi si floricelele",am ochit si niste hainute; desenul asta animat imi place si mie, Sebastian chiar ma striga sa vin sa il vad daca nu sunt prin zona cand este difuzat.Nu stiu insa daca vor fi si pe placul Stefaniei

Vreau sa ii cumpar si niste hainute,in special salopete de casa cu botosei ca sunt cam mici cele pe care le avem acum.
Cred ca o sa comand si direct de pe siteul Mothercare din Anglia, livreaza si in Romania.Persoana cu care tin leg. la banca (am si un cont la ING) spune ca pot sa alimentez contul direct cu lei, se face schimbul automat in lire cand isi iau ei banii, nu se percepe comision si cursul ING este destul de apropiat de cursul BNR.Preturile pe site sunt mult mai bune decat in mag. M din Ro,plus ca in curand vor face reduceri destul de consistente (mai repede decat in Ro)
Stefania are tot in jur de 9 kg, la lungime nu mai stiu -dar cred ca in jur de 75-77 cm
Pe siteul Mothercare am ajuns in special pt. Sebastian,au niste chestii pt. el f. misto care,in plus,au si personajele lui favorite.

Aaa,pe siteul Buburuza au www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idcategory=30&curPage=1&sortField=sortorder" target="_blank">reduceri mari la unele jucarii (mi-ar fi placut "geanta postasului",de la 2,5 mil la 800 si ceva de mii,dar momentan este indisponibila ); in plus au initiat si o campanie de ajutorare pt. copii defavorizati (o parte din incasari o doneaza)

Din ce am mai observat eu,pe siteul crazytoys.ro sunt cam cele mai mici preturi la jucarii,atat in comparatie cu alte mag. virtuale,cat si cu cele fizice (inclusiv hipermarketuri).

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

S-ar putea ca raspunsul meu sa vina cam tarziu, dar iti spun ca am trecut prin aceeasi situatie cu Matei (nici acum nu e complet refacut) de la nenorocitele de antibiotice (Augmentin). Am ajuns la spital dupa aceea pt ca nu mai manca deloc, decat lapte. Se pare ca i-au distrus flora intestinala si i-au taiat de tot apetitul. Trebuie sa ai rabdare ca o sa-si revina. Noi acum mancam 100 de grame la pranz (in conditiile in care Matei nu manca mai putin de 200 de grame inainte). Am trecut prin momente grele. urla cand vedea castronelul de mancare. Vroia doar biscuiti si pufuleti.
Inca nu sunt la zi cu cititul, deci s-ar putea ca fetele sa-ti fi raspuns de multisor.

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

pussi nu merge cu nimic. am incercat si cu lingurite....si cu altele...nimic. eu sunt cam panicata ca nu am mai patit asa cu iasmi. e adevarat ca e racita si i-am dat antibiotic. poate o fi de la asta. e si maraita, vrea doar la mine, plange dupa mine, vrea doar in brate...ea care pleca cu olrcine, vroia doar sa mearga pe jos......manca orice si mult!!!! offfffff........

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
5 am scris????
ops

Am vazut si eu ca ai scris 5 ,dar am zis ca poate stii tu ceva.

Asta e cobe in continuare si se face dupa ..ca ploua ... dar vede ea cum va fi cand va trage o tura de tripleti... ..Ii doresc si eu din strafundul sufletelului

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Miha, te simti mai bine?

Azi am fost la intalnire cu iesencele DC. Cat am stat acolo n-am avut nimic.Aaaa...ba da...am avut limbarita. Cum am ajuns acasa a inceput sa ma doara gatul.Dar doare frate...

diagnostic... Te doare de la limbarita

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput