Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 13
roxx spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi oooo roxx bine ai revenit!!!mshhhh da' tre sa va strig pe toate pe rand?? ![]() frumos piciulica!! seamana cu mama................................................................... Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
Multumesc!

Ti se pare ca seamana? Ca majoritatea lumii de aici zice ca nu prea seamana cu mine, mai mult cu ta'su. Si asa ma umflu in pene cand imi mai spune cate cineva ca seamana si cu mine

_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
adinag spune:
Raul, LA MULTI ANI!!! Sa ramai bucuria parintilor tai, sa fii fericit si sa ei parte dee cat mai mult noroc in viata!
Ank, ai baiat mare, felicitari si tie, cred ca esti tare emotionata!
BB, uite ca am intrat si eu putin. Ieri ne-au pus net-ul, dar are ceva, ca nu ar viteza care trebuia...
Noi suntem la casa noua, dar arata inca totul vraiste si nu inaintam mai deloc, ca al meu e la munca iar eu cu Floris nu pot face nimicuta, ca nu am cum sa-l las singur nicaieri. Se catara peste tot, pe pervazuti (sunt joase in sufragerie), pe masa, deschide toate usile de la dulapuri, scoate totul afara (nu m-ar deranja, daca nu ar scoate si gunoiul!!!). Si asa eu toata ziua fac treaba, dar strang numai dupa Floris, iar seara arata ca in ziua precedenta, deci nici un pas inainte. Asa ca stam mai departe ca la gara la bagaje de mana...
In rest, Floris a racit, facut rosu in gat, nopti nedormite si acuma m-a lovit si pe mine, ca ma doare tot.
Jasmina a inceput gradinita aici, sunt avantaje si dezavantaje, e mai frumos amenajata, cu gradina mai mare insa imi pare totusi rau dupa gradi de la Viena. ma impacam tare bine ucu educatoarea, eram pe aceeasi linie. Asta de aici este tare distanta, nu ne gasim nicium, cu toate ca e draguta.
Eu incerc sa ma oblig sa reincep sofatul, punctul meu slab (ma rog, unul din ele ;-)
Tare greu imi e, dar fara sa conduc nu se poate la "tara".
Floris nu prea mai vrea mancre pasata, nici fructe. Dezavantajul (singurul) ca parca mananca mai putine fructe asa, dar nu imi fac griji. Asa ca am taiat cumva asa zisa masa de fructe, capata mereu fructe, dupa fiecare masa si intre, ca oricum ii plac si le roade cu placere si cred ca asa papa mai multe decat daca ar fi o masa mare la o ora fixa. Oricum, noua pediatra mi-a zis ca la varsta asta ei nu mai au o cantitate fixa pe care (ar trebui) s-o manance, ca variaza dupa foame sii pofta ca la noi. Oricum Floris vrea sa manance ce mancam si noi, chiar daca si-a facut plinul cu mancarea lui, face scandal daca nu-i dau ce mancam noi. Asa ca nu-i mai fac decat rar extra. Si e maaaare fan usturoi (na, daca vin din Bucovina, nici nu se putea altfel
)
OK, va pup si sper sa am timp curand sa scriu si mai ales sa citesc
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Miha, sa te faci bine. Nu iei nici un medicament, nimic?Eva tine si ea mancarea in gura cand s-a saturat, asta cand e fata finuta, ca poate sa o si scoata din gura |
De la farmacie mi-a dat doar Oscillo.
Dimineata am luat un paracetamol,cu toate riscurile,caci nu ma puteam tine pe picioare,atat de tare ma durea capul.faza cu apa a mers si la noi pana acum,dar s-a smecherit.A invatat sa inghita apa si mancarea tot in gura o tine.

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
roxx spune:
| citat din mesajul lui cristi07 roxx, bine ai revenit! e tare dulce si vesel piticul tau . Cristina si Radu 3.12.2007 |
Multumesc

Ce mai face Raducu? Tot cu Eva?
_
roxx spune:
aaaa, sa nu uit..Multumesc fetelor pt. voturile de la concurs. 
Tre sa ma bag si eu la votat ca vad ca acus se termina si eu nu apuc sa votez. Si sunt atatea poze frumoase...
_
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis MIHA - batranetili maica! sa treaca; |
Da,maica...

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Si daca tot e trecut de 12 si suntem in 17 octombrie.... dau ![]() ![]() ![]() ![]() pentru ca feciorul meu are un anisor ![]() ...imi dau lacrimileeee ..La multi ani !!!!puiul meu scump |
LA MULTI ANI RAULITO! Sa cresti mare,frumos si sanatos,puiule! Sa ai parte in viata numai de bucurii! 
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman 5 am scris???? ops ![]() |
Am vazut si eu ca ai scris 5 ,dar am zis ca poate stii tu ceva.

si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 

pentru ca feciorul meu are un anisor