Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 16
bb_yasmi spune:
ceauuuuu
mah fetelor aveti grija ce "urari" va faceti ![]()
![]()
roxxy, multumesc frumos pt raspuns.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
nimeni??????
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
anacami spune:
Lavi,eu tocmai am mediat prima lupta dintre piticii mei (aia reali..nu va ganditi la altceva
):s-au batut pe un cablu care avea la un capat un buton de aprins lumina de la spoturile unui dulap.Stefania a pus mult suflet
,s-a ofticat rau, a ajuns sa-l traga pe Sebi si de par
.Nu va spun ce era la gura ei...printre altele "mie,mie, da mie.."; acum am constatat ca lui Sebi ii zice "Bebi"
.Noua ne zice rar mama,tata, ne spune mami,tati; spune si tataia, numai mamaia nu ii prea iese (ii iese tot ceva de genul mami...)
Face si ea 2-3 pasi, dar daca isi da seamaa ca vrei sa o lasi singura se lasa pe spate; asa merge mai departe,inclinata (tu fiind obligat astfel sa o sustii,sa nu ii dai drumul);iti dai seama cum merge inainte,dar inclinata putin spre spate- reusiti sa va imaginati 
? cum se numeste dansul acela in care treci pe sub bara din ce in ce mai aplecat?cred ca exerseaza pt. el 
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ellis spune:
ANK -ule, inca o data felicitari pt bebe(m-am incurcat, pt domnisorul) Raul! Taaaaaaaare m-am emotionat!
ADINA - bine ai revenit; spor la treaba! cu educatoarea, poate vine apropierea in timp; e bine daca Floris papa, e bine ca e pofticios, a mea a inceput si ea sa pape bine, dar nu se intinde la ce mancam noi, se uita, dar dc vreau sa ii dau nu vrea(azi nici nu era cazul, ca aveam tochitura de porc - nu am mai gatit porc de mai bine de un an); uite mai, cum se fac ei mari!
ROXX - si mie mi se pare ca iti seamana Luca! bine ai revenit, deasemenea! LA MULTI ANI, LUCA!
MIHA - nu stiu cat te-o durea gatul, dar ai avut limbarnita si azi noapte
; incearca homeogene, homeovox, stodal, sunt bune;
CAMI - multumim de informatii, dau si eu o raita pe site-uri; uaaaaaaaaau , ce lupte acolo!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Lavi,eu tocmai am mediat prima lupta dintre piticii mei (aia reali..nu va ganditi la altceva ,s-a ofticat rau, a ajuns sa-l traga pe Sebi si de par .Nu va spun ce era la gura ei...printre altele "mie,mie, da mie.."; acum am constatat ca lui Sebi ii zice "Bebi" mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |

eu astept sa se trezeasca bubulina sa mergem mai tarziu la festivalul vinului.
astazi am stat putin si cu iasmi si cu bogdi.....doamne cat e de greu cu doi o data....imediat m-am gandit la pussi si irinush....eu sigur nu m-as fi descurcat de una singura cu 2 bebei mici!!!
mami Lavi
si bubulina
dany26 spune:
LA MULTI ANI si de la noi pt bebe LUCA al lui Jasmine, Dany2007, Roxx si Bebika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
Victo spune:
eu azi am fost la un bb mic de 2 sapt..vaaaaaaaaai..asa au fost si ai nostri???????????
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
dany26 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 basu si cu toba mare ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito ![]() |
mai dar se pricepe nu gluma
interesant cadouwww.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui dany26 LA MULTI ANI si de la noi pt bebe LUCA al lui Jasmine, Dany2007, Roxx si Bebika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
multumim si
celor care s-au gandit la noi.... 

Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

de
care