LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 8
lilina spune:
sa va zic despre Vlad, il intreb eu daca vrea o surioara mica, sa aiba grija de ea si sa se joaca cu ea... el NU, NU NU NUUUU
pana acum o luna isi dorea, acum cred ca a realizat cu adevarat ce inseamna
gelosul
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
Lexi
dar chiar nu gasesti nimic asemanator cu telemeaua. Nu au asemenea brinza? Sau sa-ti trimita cineva din Romania cumva. Sa va fie de bine plimbarea. Tortul suna delicios...sper ca l-ai pozat
. Felicitari pt cei 3 ani de casnicie, sa fiti fericiti in continuare
.
Gety vezi ce ne face xan cu bunatatile ei...cred ca si-o cauta![]()
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
Lexi, la multi ani sotzului, sa fie sanatos si sa va iubiti muuult
Lilina &
Monique_new spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina sa va zic despre Vlad, il intreb eu daca vrea o surioara mica, sa aiba grija de ea si sa se joaca cu ea... el NU, NU NU NUUUU pana acum o luna isi dorea, acum cred ca a realizat cu adevarat ce inseamna Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul |

cine stie poate se razgandeste 1 Anisor
2 Anisori

lilina spune:
monica, nici nu vreau sa ma gandesc ce ar face fulgerul din gelozie, asa ca vreau nu vreau trebuie sa mai astept un pic pana ii vine mintea la cap
Lilina &
anangel_lexi spune:
Multumim pentru urari!
Gety, daa, i-a placut pizza aia, dar ma pricep eu sa fac asemenea bunatate? Multa sanatate ondulatei tale frumoase!
Monique, se gaseste Feta, are gust asemanator dar nu e...telemea. Intelegi tu.
Sephora, imi pare rau ca ai trecut prin astfel de momente cu Matti. E groaznic atunci cand nu stii ce are copilul. Bine ca pana la urma ati descoperit cauza temperaturii. Multa sanatate!
Scumpik, am vazut si pozele lui Luca, ce elegant a fost!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
xandrutza_76 spune:
Multumim mult pentru vorbele frumoase!! Va pup pe toate!
Ca sa nu mi-o iau
care cum ajungeti in Suceava, va poftesc la mine ![]()
Lilina, s-ar putea sa ai surprize daca cumva vei face o surioara lui Vladone, sa-l descoperi foarte mandru, atent si grijuliu.
Lexi, la multi ani sotului! Daca vrei sa pregatesti tarta cu cirese, toarna si un jeleu deasupra, ornezi cu frisca si ciocolata topita si ai un tort de toata frumusetea.
Gety, tare mi-am dorit bebelus cu parul cret. Si am avut
Si Maria ta are perisor frumos.
Merg s-o hranesc pe Diana si ma intorc, am de vizionat poze.
P.S. Lexi, ce-ai vazut pe farfurie era cas pus la sare, tare bun mai e
Bebe
alexutza_26 spune:
Aparem si noi la amiaza, ca tocmai ce am adormit un grasan rasfatat...
Xandrutza - sa va traiasca micuta crestina, ce bine ca ati reusit as repede cu botezul!, sa-i dea Dzeu sanatate, noroc si multa fericire in viata!!!
....am vazut ce mare ospat fuse la voi acolo
- tu mai poti mamico?????
Lexi - Multi ani sotului si voua LA MULTI ANI!!! fericiti si plini de realizari!!- de-acum sii ce prefera fata in oras - muuultaaa pizza..
Despre noi ce s ava zic, astept cu nerabdare sa vedem daca s-a intors bebe din pozitia transvers, ca daca nuuuu..e de rau, ajung unde nu-mi doresc
...sapt viitoare ne ducem in Buc la control
Ma dispera deja ca toata lumea imi zice ca am burta micaaaaaaa, si ca daca sigur sunt gravi?
...deja am inceput si eu s-o vad mica, desi dupa eco apare bebe mai mare cu vreo 10 zile...e si lunga si grasa
....uufff, greu pe ultima suta ...
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
32+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
anangel_lexi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xandrutza_76 P.S. Lexi, ce-ai vazut pe farfurie era cas pus la sare, tare bun mai e ![]() Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008)[/b] poze cu noi Bebe |
Asa, asa, povesteste mai in amanunt, ca sa lesin de tot de pofta!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Monique_new spune:
Lexi uite cei de la Hochland au scos niste telemea buna dupa gustul meu(cea simpla nu cu verdeturi).www.hochland.ro/RO/959D4AB0012D4640ADA5040424938240.htm" target="_blank">Telemea. Poate se gaseste si la voi, eu am incercat sa caut dar cu limba germana nu ma inteleg deloc. Vezi ca este jos o optiune "cautare" pe tari unde au produse.
alexutza pai tu te iei dupa ce spune lumea. Voi sa fiti sanatosi nu-i mai baga in seama.

1 Anisor
2 Anisori