LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana01 spune:
lili, parca mi-o recunosc pe daria in urletele lui vladone. apar din senin si orice ai face parca nu se mai potolesc. noi sambata am patit-o rau, cand am luat-o pe daria din parc si, o ora si patruzeci min a urlat in continuu, incepand de la faptul ca nu vroia sa plece din parc, dupa nu vroia in masina, dupa nu vroia in casa, dupa nu vroia sa se dezbrace, nu vroia jucarii, daca o ignoram trantea otul prin casa si tot asa... in timpul asta victor trebuia alaptat si saracul manca si plangea, ca o auzea pe ea...
lili, iti trim un pm
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Monique_new spune:
Lili si Roxana
si multaaa rabdare. Tot citesc ce povestiti voi si ajung la concluzia ca a mea este cuminte totusi, eu care spuneam ca e zuza rau. Dar in momentele cand o apuca vre-un nervisor merge pacalita sau mai bine spus pot sa-i distrag atentia cu ceva. Are si ea momente cand se incapatineaza dar trecem usor peste ele.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

xandrutza_76 spune:
Buna dimineata! In sfarsit am deschis si eu calculatorul.
Noi am avut un week-end foarte aglomerat, dar am reusit s-o botezam pe Diana, si sa primim musafiri. Aseara am terminat de strans prin casa, dar nu am mai intrat, eram prea obosita.
Poftiti la poze, sunt cateva cu Diana, la biserica si mult mai multe cu papa (ca de obicei
)
Bebe
lilina spune:
xan, sa-ti traiasca micuta crestina, ii doresc tot binele din lume, Doamne ce de bunatati,
, dupa cat am mancat si eu in we, vreau sa tin cura saptamana asta, sa arat bine la nunta de sambata
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Crisnemes spune:
Xan sa -ti traiasca micuta crestina si sa-ti aduca multe bucurii, e o minunatie de fetiza. Iar de papa chiar ca nu mai zic ca nu am bagat nimic in gura azi
si o
pt ca esti de invidiat .
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
CristinaGoji spune:
Xandrutza - felicitari pt micuta crestina. Ce bravo sunteti ca ati botezat-o asa repede. De bunataturi nu mai zic, esti tare de tot mamicuto. Mi-ar placea sa-ti fiu musafira zilnic ![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Monique_new spune:
Xan felicitari pt micuta crestina
. Sa fie sanatoasa,frumoasa si norocosa. Norocul tau ca tocmai am terminat de mancat o pizza....la ce bunatati am vazut acolo
iti luai bataita.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am vazut o multime de poze frumoase! Vladic si Daria sunt niste scumpi, ce frumos le sta impreuna! Si mi se pare ca amandoi seamana cu mami!
Cosmi e o scumpa si o vesela ca de obicei, imi place tare mult de ea ca pare un copil foarte prietenos, tare mi-ar placea sa se intalneasca Maria cu ea...
Diana este o dulceata mica, imi vine sa-i pap obrajorii!
Seamana grozav de bine cu Narci, care e din ce in ce mai frumoasa! Xandrutza, sa va traiasca micuta crestina!
Bineinteles ca iar am salivat la bunataturi dar cel mai mult mi s-a facut pofta de telemea
Ufff, mai am de asteptat o luna jumate pana sa gust si eu.
Noi ieri l-am serbat pe sot, am fost in plimbare in Cochem, un orasel splendid la 100 km de Trier, in stil medieval, cu casute mici si dichisite, stradute inguste si pliiiine de flori, terase si restaurante la tot pasul si turisti gramada. Exista si o cetate acolo, dar drumul pe care am luat-o noi se bloca la un moment dat pentru ca era in reparatii si n-am avut forta sa cautam alta ruta spre cetate. In orice caz ne-a placut atat de mult incat suntem hotarati sa mai mergem si data viitoare sigur nu vom mai rata cetatea. Ne-am oprit la o pizzerie unde am mancat o pizza excelenta, pana si fii-mea a zis ca e buna si a bagat la greu, ea care de obicei e o sclifosita. Am fost serviti de o fata din Craiova, va dati seama ce mult ne-am bucurat sa intalnim romani acolo, nu ne asteptam! Ne-a spus ca in toare restaurantele si hotelurile din Cochem lucreaza romani, chiar si in pizzeria asta lucrau numai romani iar patronul era un ungur care locuise 18 ani in Romania.
Am facut si poze dar inca nu avem net acasa asa ca nu am cum sa le incarc pe webshots.
Sotului meu i-am facut un tort de cioco, dupa o reteta partial inspirata de la xandrutza
si partial improvizata de mine. In orice caz a iesit foarte bun, fii-mea s-a manjit de crema din cap pana in picioare.
Poimaine aniversam 3 ani de casnicie si aveam de gand sa mai fac un tort dar pana la urma m-am hotarat sa ma rezum la o tarta cu cirese.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
GETY spune:
Monique_new, eu n-am papat decat 2 covrigi de dimineata pan acum, asa ca... cand o prind pe Xandrutza, o pap pe ea, ca nu cred ca au mai ramas multe bunataturi de pe acolo...
Xandrutza, sa-ti traiasca micutza crestina! Ce cuminte statea!
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Lexi, Multi ani sotului!
Ei, ai vazut ca manaca si mititica ta bine? Trebuie doar sa observi ce-i place.
Am admirat pozele cu Cosminutza.
Sa ma laud si eu cu Maria mea care are parul ondulat.
Bine ca nu-l are drept, ca al meu.
Asa creste Maria Diana