LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (147)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineatza!

Monica multumim de cafea- delicioasa. Am vazut si pozele de la munte ,Intradevar sunt superbe si nu mai spun de Cosmi care e o zambareata si tare frumoasa (si mamica de altfel).

Cristina - am vazut pozele de la ziua lui Vladut - si am vazut-o si pe Daria - 2 copilasi frumosi. Multa sanatete iar despre tortul facut de tine cu siguranta a fost tare gustos iar data viitoare o sa fie si mai aratos .

Skumpik l-am vazut si pe Luca cel serios .

Alexutza- am vazut si poze cu Gabriel un cretulin dulce si frumos.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Azi dimineatza- cand am iesit din casa era bruma si pot sa spun ca destul de deasa- Ma intreaba Victor- Mama ce e asta? Zic Bruma - un fel de zapada . Victor - mama scoatem sania!

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Victor cu perlele sale!

Multumim fetelor de aprecieri la adresa puiutilor!

Asa e Alexutza sunt implinita si fericita si in fiecare zi multumesc ca s-a intamplat sa vina si Daria in familia noastra, sunt asa de scumpi impreuna, Daria e toata un zambet cand vine Vladut la ea, iar Vladut ii un scump cum incearca s-o faca sa rada. Imediat vine bucuria si la voi in casa!

Monica ce fain v-ati petrecut w/e! Inca nu am apucat la poze, ma uit mai pe indelete putin mai tarziu.

Gety - imi pare rau ca e bolnavioara Maria! Las' ca se face ea mare fetita si o sa fie bine!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

NEATZA

am vazut poze multe cu Daria si Vladic si cu Cosmi si Monique, suuuuper pozele si peisaje

noi am fost la mare la Mangalia si Constanta cu niste buni prieteni, ei cu nepotul de 3 ani noi cu fulgerul Vladone de 2 ani, a fost suuuper cald si suuuper frumos, mai putin momentele de criza ale lui Vlad, la culcare, a fost horror, am zis ca-l duc la doctor, ce crize de nervi si urlete si plansete am stat langa el in pat si el nu vroia sa se potoleasca. pana la urma a cedat tati si a venit sa stea cu el desi era suuper ofticat pe el ca Vlad l-a palmuit si i-a dat cu o masina in cap
diseara pun poze. am fost la acvariu in Constanta, la pizza la La Scoica si la Mall, apoi pe plaja in Mangalia, a fost si Festivalul Recoltei, muzica si atmosfera rustica, a fost suuper frumos

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Cristian sunt scumpi rau amandoi, te cred si eu ca te simti o mamica implinita. Doar duminica am fost la munte, sambata am fost la Cora unde au fost cei de la Radio Izty Bitzy, fimea s-a destrabalat si ea putin printre ceilalti copilasi ...avem poze si de acolo. Poze Izty&Bitzy. Asa ca am avut un weekend chiar plin.

Crisnemes.

Lili chiar ma gandeam sa intreb de tine pe unde esti. Ma bucur ca v-ati plimbat si voi si te astepatam cu pozeeee cu fulgerica . Dar de ce plangea la culcare? Nu mai spune ca il duci la doctor, ca nu ai de ce. Are mai multa energie ce vrei.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

monique, atunci ziceam ca-l duc la doctor, ca nu se mai potolea, urla in continuu, indiferent ce faceam noi, chiar si prietena mea s-a socat cand l-a vazut pt.ca nu ne credea cand ne plangeam noi de el ca e zurliu, ea il vedea cateva ore la joaca si era indragostita de el, acum e socata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilina

monique, atunci ziceam ca-l duc la doctor, ca nu se mai potolea, urla in continuu, indiferent ce faceam noi, chiar si prietena mea s-a socat cand l-a vazut pt.ca nu ne credea cand ne plangeam noi de el ca e zurliu, ea il vedea cateva ore la joaca si era indragostita de el, acum e socata

Pai si crezi ca el realiza ca il ameninti tu cu dusul la doctor. Daca l-ai fi lasat sa faca ce vrea el nu s-ar fi calmat ? Banuiesc ca din ce vroiai sa faca cum spui tu, din aia el se enerva si facea pe dos.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

monique, nu stiu exact de ce plangea, vroia la tati, dar el nu mai vroia sa stea cu Vlad pt.ca-i trasese 10 palme in cap si o masina de fier si si-a pus ambitia, nu vroia sa doarma decat cu tati si asa a iesit in final....apoi la plecare, in masina cam acelasi circ, pana nu a fenit taxu in spate si l-a palmuit nu s-a culcat, of,nu mai zic ce figuri a facut la masa, ca nu a mancat mai nimic in afara de rontaieli si dulciuri, apoi la plimbarea pe malul marii si pe dig nu vroia sa mearga pe jos, e suuuuuuuper incapatanat

Mergi la inceput

nu, nu m-ai inteles, NU il amenitam cu dusul la doctor, oricum nu asculta nimic din ce ii ziceam, se potolea cateva secunde pt.a se odihni un pic, prindea fortei noi, tragea aer in piept si plangea , ma mir cum de nu si-a pierdut vocea, nu a ragusit, eu i-am dat 2 palme la fund si l-am spalat pe fata ca sa-si revina, nu m-am inteles cu el...chiar nu mai stiam cum sa reactionez, stateam cu prietena mea in pat langa el si ne uitam socate la el ca nu se potolea

Mergi la inceput

Eee Lili inseamna ca si-au pus ambitia amandoi barbateii tai si tu ai tras.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput