LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (147)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Va multumim de felicitar!
aici aveti poze cu pruncii. Mama cate poze am putut pune, cred ca am batut propriul record la poze incarcate intr-o singura zi Vladut a suflat cel putin de vreo 20 de ori in lumanari, a fost distractia lui preferata in acea seara. Am avut 2 torturi, unul facut de mine, tort cu crema de zahar ars, primul meu tort din viata, care a iesit dezastruos ca si aspect, dar a fost foarte bun la gust (is si modesta pe de-asupra), al doilea a fost cumparat, aspect placut, dar la gust a lasat mult de dorit.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Citat:
citat din mesajul lui GETY

Scumpik_lui, sper ca te-ai distrat super la botez.

Asa creste Maria Diana

a fost tare naspa, plictiseala, iar la 12 jum am plecat acasa ca nu aveam ce face acolo. ce sa fac daca oamenii de la tara nu se civilizeaza si ei
Multa sanatate Mariei, am sa-i treaca tusea.

Mergi la inceput

Am vazut pozele cu Vladic, foarte frumoase. ce mare s-a facut Daria si ce scumpa e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristina, cu ocazia ca ai batut recordul la upload-at poze, m-am delectat si eu vizionand si pozele cu Prima Nepotica.
Seamana cu fratiorul ei, zic eu, numai ca are frumusetea aia de fetita, in plus.
Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!

Vazut si poze cu Gabriel al Alexutzei si cu Luca al Scumpikai.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili si Scumpik_lui, mare nunta mare ati avut voi acolo in Susheava.

Scumpik_lui, intr-o poza am vazut pe Luca cu voi 2, parintii, si in alta cu 2 bunici? Am intuit bine?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Gety da intr-o poza e Luca cu noi, iar in cealalta e cu bunicutele lui, adik mama si soacra mea.

Eu maine incep munca, dupa 2 ani si 1 luna ma intorc la birou , sper sa fie ok, ca eu una nu m-as duce si oricum imi caut in alta parte.

Am plecat sa ma bag in pat ca-s obosita.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sunt curioasa cum oi fi eu la birou, dupa mai bine de 3 ani jumate de "concediu"

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Seara buna fetele...

Cristina - am vazut toateeeeee pozicile..sunt superbe, tu arati atata de fericita si implinita...iar Daria este o grasuna, ce pulpanase poate aveaaaa !!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 32+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Bun dimineata. va invit la o -luta fierbinte.

Sephora imi pare rau de Matty, dar bine ca ati descoperit cauza si merge bine tratamentul. Pupici multi sa va faceti bine.

Fetelor noi ieri am fost la munte. Pana la varsta asta nu am ajuns pe Transfagarasan niciodata, dar ce mi-au vazut ochii a fost superb. Niste peisaje incantatoare, parca erai in alta lume. Va imaginati ca am facut si o gramada de poze pe care va invit sa le vizionati nu numai pt protagonisti cat si pentru peisaje.Asa ca va poftesc la un pic de Zapada la Balea Lac.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Anca am vazut un tortulet care cred ca a fost deliciosplus un sarbatorit dragut foc . Succes la serviciu si reacomodare usoara

Cristina am vazut pozicile cu minunatiile tale.Mi-a placut tare cea in care Vladic se incalta cu pantofii tai.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput