LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (147)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Am intrat repede sa va multumesc pentru urari si sa va servesc cu tort

Le urez si eu LA MULTI ANI! Bucuriilor nascute astazi Mathias,Luca, David Stefan, Vlad si Vladimir Alexis, sa aveti o copilarie fericita si numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

va pup fetelor

Eloise La multi ani sanatosi si bucurosi lui Vladut(scuze intarzierea dar sper ca ai citit prin ce am trecut)

Mamilili la multi ani cu sanatate,bucurii si numai bine lui Mathias,am trimis si sms.
La multi ani si lui Luca, David Stefan, Vlad si Vladimir Alexis, sa aveti o copilarie fericita si numai bucurii!Pupici mamicilor de sarbatoriti.

Noi suntem bine,febra a scazut,mai avem antibiotic pana luni,nu mai face crize de respiratie,azi s-a jucat si a mancat bine,revin dupa ce cetesc un pic din urma ca miss cam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alexutza, ce dulce e cretolinul tau! Nu-l mai vazusem demult. Tu cum te mai simti?
Scumpik, mmmm, ce bine arata tortul! Pun pariu ca-i delicios.
Sephora, ma bucur ca Matti e mai bine! Sper sa nu mai aiba nicio problema de-acum incolo.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Cum am citit din urma si am vazut ca inafara de Itzy nu stie nimeni ce boala are M,ei bine nu are infectie urinara ci pneumonie cu lichid la plamni,au fost nite zile groaznice,ptr ca s-a informat ipoteza ca avea infectia si am inebunit ca am crezut ca copilul are leucemie,toate analizele duceau acolo.Asa ca l-am imbracat si l-am dus din nou in medlife unde le-am zis ca nu plec de acolo pana nu ami spun exact ce au,starea lui era din ce in ce mai nasola,cu febra peste 40.Asa ca le-am cerut sa-mi face radioscopie la plamani,aici s-a descoperit de fapt care-i bubua,m-am bucurat pe de-oparte ca nu era ce-mi imaginam si tot odata m-am linistit,am facut din nou hemo unde globulele albe scazusera de la 30 la 12.65,limita de sus fiind 12,deci antibioticele asi faceau treaba.
A doua zi am fost la un prieten de familie care are o clinica de imagistica si i-a facut o ecografie pulmonara,ptr a stii cat lichi are si daca e nevoie de punctie,asa ca el ne-a spus ca e ok nu are nevoie si se va reface fara urmari cu tratamentul respectiv,avem deja 7 zile de antibiotic,de alaltaieri seara nu a mai facut febra si am dormit si noi bine,dupa cele 3 nopti dormite daca se poate dormi in fund cu el in brate sau eventual plimbandu-ma prin casa cu el,ducandu-l la fereastra sa poata sa-si oxigeneze plamanii,a facut nenumarate crize in care abia respira si se contracta abdomenul in asa hal saracu si plangea de spaima si io cu el,dar bine ca a trecut,speram sa ne fie din ce in ce mai bine.NU a mancat aproape nimic in zilele astea ,a slabit,groaznic de mult,dar azi a fost ok cu papa,ne-am dat si pe topogan,doctorii au zis sa-l scot afara cat timp e cald si am avut noroc de zile super calduroase,i-au facut foarte bine.
Cauza nu se stie,oricum e organica deci a facut-o el si nu e virala.Probabil raceala avuta a trecut ma jos,nu se auzea nimic (7 doctori l-au ascultat si nimanui nu a dat de banuit ca ar avea ceva la plaman) dar cred ca dr s-a cam grabit cu vaccinul la numai doar o saptamana dupa ce terminase antibioticul si asta ar fi declansat totul,el s-a luptat si cu virusii letargici din prevenar,deci perioada de recuperare va fi si mai lunga.
Cam asta a fost povestea de saptamana asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Seara buna...deja scriu de 2 ori pe ziua de azi...sa nu fiu de deochi

Scumpik - multumim de tratatie!

Sephora - Doamne nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul tau...bine macar ca s-a descoperit cauza...

Lexi - asa e, nu am mai pus poze, am avut probleme cu descarcatul lor

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 32+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

MATHIAS, LUCA, DAVID, VLAD si VLADIMIR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Poftiti la
Alexutza, e tare simpatic cretisorul tau!
Anca, foarte dragut tortuletul!!
Sephora, multa sanatate lui Matti, mititelul, prin ce a trecut! Refacere rapida!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

E weewkend si e liniste pe aici... noi am petrecut aseara in familie si a fost foarte frumos. Luca a fost tare incantat mai ales cand a vazut tortul ca e cu Tom si Jerry, pt ca e inebunit dupa pisici, iar cand a zarit ce e pe tort a mieunat de nu-l puteam opri . Am pus aici cateva poze facute aseara, doar ca data e pusa gresit pe pozele facute cu un alt aparat, adik sunt facute abia diseara

Sephora multa sanatate lui Matti, si sa-i treaca repede. Mi-au dat lacrimile la ce ai scris tu...imi pare rau

Xan am cautat in urma din am vazut pozele cu printesica Diana, e o dulceata si ma bucur ca ti-a placut cadoul.

lexi chiar a fost delicios tortul

alexutza

Diseara mergem la un botez, iar maine mai aveam unul dar noroc ca l-au amanat pe sambata viitoare, ca de nu aveam 3 zile numai de distractie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Scumpik_lui, sper ca te-ai distrat super la botez.

Sephora, Doamne, bine ca i-ati dat de capat. Foarte grele situatiile astea, mai ales cand nu stii de la ce-i.

Maria a stat vineri acasa, maine sta din nou, ca prima oara a avut muci, iar vineri a apucat-o tusea. Ieri a tusit tot timpul. Am sunat dr. si mi-a zis sa-i dau Eurespal. Acum nu mai tuseste, dar a inceput sa i se fluidifice secretiile pe gatut.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani,
Mathias, Luca, David, Vlad si Vladimir!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput