LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (147)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

xannnn termina cu ideile si cu torturile. Nu-ti ajunge ce ne-ai facut de dimineata acum mai ne spui si de tortul cu cirese si cioco. Din ala as vrea si euuuuuuuuuuo portie acusica......yamii cred ca ar fi super mi-l si imaginez.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Lexi, sa iti traiasca sotul si sa sa bucurati multi ani de acum incolo unul de celalalt, si impreuna de Maria cea mancacioasa!

Alexutza, sarcina usoare in continuare! Mult a fost, putin a ramas pana la Marea Intalnire.

Xandrutza, sa iti traiasaca micuta crestina!

Lili, Roxana, Cristina va doresc multa rabdare in continuare. Si Dudu are momente de "revolta" sau "tristete" (cred ca ne testeaza, sa vada care prind mai bine), din fericire de scurta durata; se calmeaza relativ usor daca ii distrag atentia spre ceva ce ii face placere. Oricum, in aceasta perioada ii erup ultimele maselute, si asta il face putin mai irascibil.

Sanatate bucuriilor bolnavioare, Mathias si Maria! Of, Sephora, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce emotii ati trecut, bine ca totul s-a terminat cu bine.

Noi in sfarsit am reusit sa scapam cat de mucisori, sambata am cam stat in curent dar vad ca nu s-au agravat prea tare. Dupa ce acum jumatate de an pediatra ne recomandase sa ii facem Prevenar-ul, acum ne-a indicat mai degraba tratamentul cu Broho-Vaxom (vaccin), nu suntem inca hotarati asa incat mi-ar prinde bine si alte opinii referitor la eficienta acestui remediu. Oricum, suntem pe baricada, la gradinita, iar astazi dupa-amiaza avem vizionare de bona.

Sambata am avut petrecerea de www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=rldx7jt.7t4ene6h&Uy=-gk0as3&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=196688362382_892062307209&mode=fromshare&conn_speed=1" target="_blank">ziua lui Dudu. A primit cadou de la nasi un ATV electric, deja vad cum se risipesc planurile noastre de a avea un copil sportiv, care sa pedaleze la bicicleta sau sa mearga cu rolele. In continuarea pozelor de la petrecere, sunt cateva din parc (ultima reprezinta bulina rosie, prima din viata lui pe care a luat-o vineri pt ca a stiut poezia saptamanii!)

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi - multa intelegere in continuare si sa aveti multi ani de acum incolo plini de iubire si "La Multi Ani!"sotului.
Adriana - am vazut pozele cu Dudu soferulsi un tort minunat. Lasa ca-i vine si vremea la dat pe bicicleta si role.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

si Adriana era sa uit - felicitari pentru punctul rosu.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Adriana - am vazut pozicile, cat de mare s-a facut Dudu si ce mare sofer e el!!!...lasa ca de bicicleta nu cred ca scapa vreun baiat!!!!1

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 32+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Vazut vecinul Dudu conducand ATV-ul mandru tare. Adriana frumos tortul si cred ca f bun dupa cum arata...unde l-ati facut ? Felicitari pt bulinuta rosie.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

Eu n-am mai reusit deloc sa intru, LA MULTI ANI ! celor sarbatoritzi intre timp, si multaa sanatate bolnaviorilor.

Sephora, bine c-ati scapat de ce-a fost mai greu, o sa vezi ca se va redresa si cu mancatul si-si va recapata rapid pulpitzele (la noi asa a fost).

xandrutza, felicitari pt botezul Mariei,e o scumpica si jumatate.

N-am absentat fara motiv, putem si noi sa ne mandrim in sfarsit ca am scapat de suzeta definitiv si de pampers cu exceptia dormitului. A fost mai usor decat credeam, se vede ca s-au maturizat copiii, au devenit uimitor de intzelegatori. Suzeta am taiat-o pur si simplu si le-am explicat c-au rupt-o ei din greseala cu dintzii - au acceptat fara nici un fel de problema. "colotzii" ii mai udam doar accidental, e din ce in ce mai bine, dar prefer sa spal decat sa schimb scutece, efectiv eram satula de operatziunea asta.

Eu imi caut un job, sper sa-mi iasa faza, nu stiu ce voi face cu copiii dupa ce pleaca maica-mea, dar oricum eu sunt genul care prima data zice "da" si apoi se gandeste cum le descalceste.

Cam atat despre noi.
Pe mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Adriana_mica, bulinuta aia rosie e cea de pe manuta?

Ma gandeam ca primesc copilashii vostri bulinute pt. ca spun poezii, iar Maria mea tot chinezarii "vorbeste". Repeta dupa mine "papa", "caca"" si alte din astea, dar atat.

AdinaF, felicitari pentru ca ati scapat de pampersi si suzete.

Maria inca nu face la oala, dar a inceput sa-si dea ciorapeii jos si-si ridica tricoul si se aseaza pe oala. Numai ca nu face nik. Iar se ridica, iar se aseaza, nici eu n-am asezat-o prea des, asa de comoda am fost.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilina

sa va zic despre Vlad, il intreb eu daca vrea o surioara mica, sa aiba grija de ea si sa se joaca cu ea... el NU, NU NU NUUUU
pana acum o luna isi dorea, acum cred ca a realizat cu adevarat ce inseamna gelosul

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Poate "nu" inseamna "da". Stii ca ei le mai inverseaza.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Ma dispera deja ca toata lumea imi zice ca am burta micaaaaaaa, si ca daca sigur sunt gravi?...deja am inceput si eu s-o vad mica, desi dupa eco apare bebe mai mare cu vreo 10 zile...e si lunga si grasa....uufff, greu pe ultima suta ...

Alexutza, eu zic ca la 32 sapt. poti sa le zici ca sigur este gravidutza!
Important este sa fiti amandoua sanatoase si bebita sa se intoarca cum vrea mamica ei sa stea.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput