LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (147)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi, saru`mana! Da, a ajuns repede, inca de marti, dar nu am ajuns noi la posta. Toate-s asa frumoase!!! Ne-au placut mult, multumim!
Monica, uite reteta:
100 ml lapte sau apa, 1 pachet margarina (topita), 4 galbenusuri, 250 gr zahar, 30 gr cacao, 1 lingurita bicarbonat stins, 400 gr faina. Se amesteca bine, se toarna in tava, se da la cuptor. Cand e aproape gata, se scoate si se pune deasupra o compozitie de branza de vaci (am pus din ochi, nu stiu exact cantitatea), amestecata cu zahar, cred ca am pus 3 linguri, zahar vanilat, 1-2 oua. Peste branza se pun albusurile batute spuma cu 100 g zahar si se mai da putin la cuptor, cam 10 minute. Se poate face cu gem, in loc de branza. Si ceva nuci macinate.
Eu am pus mai putina margarina, cam 3/4 pachet si 5 oua.
Am vazut si eu bomboanele, gata, pot iesi la cules struguri

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cris, pai tocmai ca nu ma plac deloc asa. O sa incerc cateva zile cu crom, sa vedem daca reusesc sa opresc macar senzatia de foame.
Am uitat sa-ti spun ieri ca i-am admirat pe baietii tai pupaciosi! Tare dulci mai sunt!
Am facut aseara tarta cu cirese dar nu ma intrebati cum a iesit ca nu stiu. O sa-l rog azi pe sot sa-mi spuna daca e buna sau nu. Mie nu-mi ramane decat sa-mi inchipui ce gust are.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lexi incerca cu spirulina. Diminueaza senzatia de foame.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Neatza la amiaza!!!
De dimineata am scris o imensitate de mesaj si am uitat sa ma loghez, asa ca mi-a dat eroare si dus a fost.
Vroiam sa va salut, sa va spun ca am vazut ultimele poze cu bucuriile, mai putin cele cu gemenutii pe care nu le-am gasit!!!!si tare dor mi-era sa ii mai vad.
Chiar ma uit si eu la Rares cum se schimba de la o zi la alta, cum spune el poezii noi in fiecare zi, ma pune sa ii spun alta noua, la capitolul cantece este varza, are talentul lui taxu, drept ptr care nici nu ii place sa invete, povestile nu ii mai plac. Ultima poezie pe care a invatat-o din intamplare este cea cu Tica tica tica/ M-a batut mamica... si pe care o spune toata ziua prin casa.
Mi-a placut tare mult de Dudu cum canta el frumos si ce spunea poeziile cu voce tare. Eu daca vreau sa il inregistrez pe rares nu mai spune nimic (oricum mi s-a stricat camera asa ca nu mai am cu ce), nu sta nici la pozat nici la filmat, este intr-o agitatie continua.
Nu imi vine sa cred ce baiat mare am, cum stam seara si discutam ca doi oameni mari, il intreb de la cresa, de copii (ii cunoaste pe toti inclusiv le stie parintii), de ce a mancat acolo. Tot canta ceva de cateva zile dar nu inteleg prea bine ce zice. Noi inca suntem cu probleme de pronuntie, nu spune multe litere:b, f, g, v, z,s,, r, si multe altele probabil. Eu il inteleg insa de fel ce vrea sa zica, dar uneori e adevarat sport extrem sa aflu ce vrea.
In ce privessc fazele si noi ne luptam inca cu incapatanarea, la noi nu merge nici cu pacalit, nici cu amenintat si nici cu distrasul atentiei. Daca vrea sa faca o prostie tot o va face. Are si el crize de personalitate, il apuca pe drum de multe ori, niciodata nu merge in directia care ar trebui... Avem in continuare probleme cu somnul, mai ales la culcare, refuza cu indarjire sa se culce, nu mai vrea sa doarma singur (tati l-a invatat sa doarma cu el si acum cand e plecat tati de acasa ma chinuie pe mine), serile si noptile cand sunt singura (adica in cursul sapt) sunt un adevarat chin, eu ma enervez f f repede, el are darul de a ma freca si a ma obosi la maxim si ies scantei.
Eu am fost tare suparata zilele acestea, incurcaturi cu un CM de la spital de cand cu cerclajul, acum trebuie sa merg iar la Bucuresti sa imi scrie iar hartia de CM ca mi-a gresit-o (mi-a bagat un cod gresit), in plus eu pana la 1 nov trebuie sa dau un raspuns clar daca mai merg la sv sau intru in medical (ceea ce nu imi convine deloc ca bani, nu ca la sv as lua prea mult), mi s-a pus in vedere ca alt medical nu mi se mai aceepta (dezavantajul sa lucrezi in invatamant ca perturbi organizarea corespunzatoare a orelor). De 3 zile am fost numnai pe drumuri sa rezolv problemele cu CM, inca sunt in medical sapt asta, mi s-a indicat sa stau numai in pat, dar probabil trebuia sa car patul cu mine ca nu avea cine sa duca sa rezolve toate problemele, sa ia adev de salariat, sa stea pe la cozi la med de fam, sa duca la sv sa le duca....
Azi am fost iar in focuri, am bagat niste castraveti ca eu pap in cantitati industriale si am ramas deja fara provizii. Eu nu mai termin cu cele necesare camarii ptr iarna. Mai fac ceva gem de gutui si gata, le las, nu mai ma obosesc cu nimic.

Mamica lui Rares (15 oct 2006),

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Ptiu, era sa pierd iar mesajul. Iar imi spunea ca nu sunt logata. Nu stiu pe ce am apasat din greseala si mi l-a trimis singur fara sa vreau,

Mamica lui Rares (15 oct 2006),

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Hello dragelor!

Vad ca va tineti de sotii de dimineata , oricum e bine asa ca mai zimbim de la prima ora.

Sa va spun pe scurt ce s-a intamplat...nu are legatura cu serviciul, daca era asta nu eram stresata deloc. De luni nu am mai ajuns la birou decat ieri, si n-am stat decat 3 min cat am semnat actul ca sunt angajata si am terminat concediul, si asta datorita sefului meu care e tare de treaba ca daca era altul cred ca ma dadea afara. Spun asta pentru ca nu am mers la munca si deocamdata nu am cum sa merg, pentru ca marti am internat-o pe bunica sotului de urgenta. Iesise putin afara si cand a vrut sa meraga in casa i s-a facut rau, a ametit cand urca scarile de la intrare in bloc si s-a dus de-a dura vreo 5 scari dupa care s-a oprit in gardul de pe marginea trotuarului. S-a lovit tare la cap si era inconstienta, dar a avut noroc ca eram sus la soacra-mea (ele stau in aceeasi scara de bloc) si ne-a chemat o vecina repede si am pus-o in masina si am dus-o la urgenta. Au internat-o si au dus-o la raza, la ecograf, i-au luat sange pt analize, si prin urmare are bazinul fracturat, capul cusut ca si l-a spart (vreo 10-12 cm), toata e vanata, si trevuie sa stea la pat nemiscata 30 de zile, ca in gips nu are cum s-o puna si nici s-o opereze, asta din cauza varstei. Avem noroc ca e venita acasa soacra-mea si sta cu ea in spital ca insotitoare, ca daca nu era ea eu nu stiu cum ma descurcam singura. Asa o mai trimit acasa pe socra sa se odihneasca si sa-si faca treburile, si stau eu acolo cateva ore pe zi, apoi fac mancare sa le duc la spital, cu Luca dupa mine si cu crizele lui. E tare greu, si suntem nevoiti sa ne ocupam noi pentru ca ei ne-au facut acum 2 ani un contract de intretinere. Asta e, oricum vom avea probleme dupa, cu copii si nepotii ei, dar...nu mai am ce spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Tanima, daca scrii un mesaj fara sa fii logata si-ti da eroare, dai pur si simplu back si deasupra casutei unde scrii mesajul bagi nickul si parola apoi apesi pe "trimite raspuns". in felul asta nu pierzi nici mesajul pe care l-ai scris. Si mie mi se intampla des sa-mi dea eroare ca nu-s logata.
In rest, ce sa spun, ai grija de tine si incearca pe cat posibil sa te menajezi.
Scumpik, offf ce nasoala faza cu bunica sotului tau! Multa sanatate ii doresc iar voua multa putere sa depasiti momentul acesta dificil.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Gety si Lexi intru si eu in grupul vostru cu kg in plus, am si io vreo 10 la nr si nu pot scapa de ele, asa ca nu sunteti singurele

Tanima spor la bucatarit, sper sa rezolvi cat mai repede probleme. pt Rares cel vorbaret

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Tanima, daca scrii un mesaj fara sa fii logata si-ti da eroare, dai pur si simplu back si deasupra casutei unde scrii mesajul bagi nickul si parola apoi apesi pe "trimite raspuns". in felul asta nu pierzi nici mesajul pe care l-ai scris. Si mie mi se intampla des sa-mi dea eroare ca nu-s logata.
In rest, ce sa spun, ai grija de tine si incearca pe cat posibil sa te menajezi.
Scumpik, offf ce nasoala faza cu bunica sotului tau! Multa sanatate ii doresc iar voua multa putere sa depasiti momentul acesta dificil.

Din ce in ce mai mare

mersi. In leg ca back-ul la mine nu merge, adik merge sa dau back, dar nu-mi apare mesajul scris, ca si eu mai patesc ca Tanima, sa scriu si sa nu fiu logata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

scumpika, ce intamplare groaznica cu bunica. multa sanatate ii doresc

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput