LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 17
lilina spune:
gata, mi-am facut si "terapia de dimineata"
...acum pot sa fac fata stresului cotidian....in loc sa ma enervez, o sa trag un zambet pervers si nimeni (in afara de voi) nu o sa stie de ce ![]()
bravo Monique, o sa fac "terapie" in fiecare dimineata
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
GETY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina DOOOOORMI Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul |
Unde, pe birou?
Sephora, scrie-ne ce mai face Matti.
MamiLili, noutati "dupa 2 ani"?
Asa creste Maria Diana
lilina spune:
da Gety, pe birou, eu am dormit de vreo 3 ori, eram atat de obosita ca am atipit pt.cateva secunde
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Saru`mana pentru cafea, Lilina
Am mare nevoie...
Fetelor, va doresc servici usor, stiu ca nu va e usor, eu macar dimineata, cand ma trezesc, nu am de alergat pe drumuri pana la locul de munca.
Bebe
Monique_new spune:
Lilico vezi cum ma gandesc eu la tine de dimineata sa te binedispun![]()
. Au si fetele pe mailul comun o portie de "terapie". Cred ca am vre-o 400 de mailuri necitite si mai fac curat prin ele cand apuc....si ai vazut ce gasesc
.
Mai eu nu pot sa dorm cu capul pe birou....dar am o colega in alt birou care si sforaie
.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

anangel_lexi spune:
Monique, mai bine nu ma intreba cum stau cu kg ca moooor. Si partea nasoala e ca nici nu pot sa tin cura, de vreo 3 ori am incercat anul asta si mi se face atat de rau seara ca efectiv zac la pat.
Super tare colega ta care sforaie!
Xan, ooo, a ajuns repede! Nu credeam ca o sa ajunga asa de repede!
Gety, da, si eu tot cam asa, vreo 12 kg in plus fata de inaltime 
Apropo de dormitul la birou, colega mea de birou si cu mine ne gandim serios sa ne luam o saltea din aceea gonflabila si in pauza de masa sa tragem cate un pui de somn.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Monique_new spune:
Lexi
lasa ca slabesti tu. Eu am incercat o singura data sa tin cura de slabire cu mama, ne apucase si pe noi nebuneala acum cativa ani buni,dar seara nu va spun ca vedeam stele verzi de foame, asa ca nu am mai repetat operatiunea niciodata. Eu cand vreau sa slabesc nu reusesc.....slabesc cand nu ma astept.
Pai daca aveti conditii de ce sa nu mearga si o saltea
.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Crisnemes spune:
Monica - buna terapia!
Lexi - kg. in plus sunt intotdeauna o problema, chiar si pt persoanele slabe asa ca important e sa te placi asa cum esti .
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album