LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (147)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Scumpik, nici prin cap nu mi-a trecut ca nu la toata lumea functioneaza treaba cu back-ul cum functioneaza la mine. Hmmm...asta e subiect de postat la "Tehnice".

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Anca, multa sanatate bunicii tale!
Lexi, la mine functioneaza chestia cu back, dar nu de fiecare data, nu stiu de ce, nu intotdeauna imi ramane si mesajul scris... Azi v-ati aniversat? Casa de piatra!!
Tanima, spor la bucatarit, dar sa nu te obosesti prea mult. Sa stii ca eu la Narcisa am stat in medical din luna a doua pana intr-a saptea, fara sa le spun macar ca sunt insarcinata. Nu m-a deranjat nimeni.

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata si de la noi....va servesc cu o cafeluta fierbinte.
Acum am ajuns si eu la munca....si am zis sa imi fac un pic de timp pana vin restu sa va scriu putin.
V\am tot citit, dar niciodata nu apucam sa scriu, k ba venea sefu, ba apareau alte treburi.
sarbatoritilor de luna aceasta.

Sebicu este bine...inca nu am mai fost la nici un control...asteptam sa treaca aceste 3 luni.
La cresa ii merge bine, a inceput sa se acomodeze....asa ca sunt multumita, a inceput sa repete tot dupa noi...nu face propozitii,dar avand in vedere problemele lui sunt foarte multumita de evolutia lui.
Si ca sa va priasca cafeluta, va invit la cateva pozici facute sambata cand am taiat motul finutei mele.poze

Eu sunt super ocupata cu munca...nu mai apuc s afac nimic in cursul saptamanii....e cateva zile am preluat si partea de facturare...deci si mai multa munca.

Va pup si sa stiti ca ma gandesc la voi si va citesc...doar ca nu apuc sa va scriu prea des.

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineatza!

Mexxa multumim de cafea. Ma bucur ca ai reusit sa ne scrii , ma gandeam zilele astea la tine si la Sebicu.Am vazut si pozele si sunt toate frumoase si Sebicu eu zic ca seamana mult cu tine.

Skumpik- multa sanatate bunicii sotului si voua multa rabdare sa treceti peste toate, stiu ca batranii sunt un pic sucitai- dar si noi o sa ajungem ......

Si la mine treaba cu back-ul cateodata merge altadata nu.

Vreau sa va spun ca azi l-am dus pe Victor la cresa- fara geaca, fara papuci si fara caciulita.- iar cand am ajuns la cresa totul a fost ok

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Scumpik_lui, multa sanatate bunicii sotului.
Partea asta n-am inteles-o: "E tare greu, si suntem nevoiti sa ne ocupam noi pentru ca ei ne-au facut acum 2 ani un contract de intretinere. Asta e, oricum vom avea probleme dupa, cu copii si nepotii ei, dar...nu mai am ce spune."
Si sotul meu a mostenit 1/2 apartament de la bunica lui, dar i-a facut contract de vanzare cumparare.

Mariei ii place si ei la cresa, azi dimineata batea in usa sa intre, nu avea rabdare sa o schimb de pantalonasi si sa-i dau papuceii de cresa. Nu stiu ce face dupa ce trece de usa, cat de cuminte este.

Tanima, multa sanatate si am citit cate stie Rares sa zica.

Si Maria zice clar un cuvant : "bate"

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Mexxa, sa-ti traiasca finuta!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Andreea, multumesc pentru cafea. Am vazut pozicile, sunt foarte frumoase, Sebicu e un scump, tu arati excelent! Mi-a placut ca am vazut multi copilasi, in jurul tortuletului, erau toti tare draguti. Ma bucur sa aflu vesti de la voi, sanatate lui Sebicu (ma bucur ca repeta dupa voi) iar tie mult spor la munca.
Gety, si Narcisa spune clar bate
Crisnemes, ma bucur ca a fost ok la voi la cresa.

Bebe

Mergi la inceput

Ieri m-a zapacit de cap fie-mea, toata ziua, spunea intr-una "ceaiu`" "ceaiu`" si eu tot ii impingeam biberonul cu ceai... Era vorba despre soricelul primit de ziua ei (foarte simpatic) Nu mi-am dat seama pana nu mi-a aratat ea animalutul, eu tot ii dadeam cu biberonul.

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

mexxulica, sa-ti traiasca finuta. l-am vazut si pe Sebi, arata f.f.bine, la fel si tu.

xan, haioasa foc fiica-ta, cu soricelul ei....fi-miu zicea azi sa-i pap fundul, de fapt eu ii ziceam ca-l bat pe funduletz ca face kk pe el si el a inteles ca-l pap pe fundulet

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Xandrutza, Maria mai zice Cccc (sau kaka) cand arunc ceva la gunoi, sau si-l arunca pe al ei cu tot cu pampers, mai zice "papa", "apa", chestii din astea simple.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput