Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 18
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor fetele am o intrebare?le mai scoatem samburi la rosii? imi cer scuze daca suna aiurea dar eu i tot scot si ma cam chinui sincer dar daca trebe asa fac incontinuare Sara Ioana 15.02.2008POZELE NOASTRE ASA MARE SUNT ACUM |
Eu nu i-am scos niciodata
Nici samburii la dovlecei, nici pielita de la ardei ( la rosie am scos pielita).
Lui Bogdan i-a placut mult in excursie, lui oricum ii plac excursiile. Au avut noroc si de o zi superba .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
anca.b spune:
fetelor, ati comandat vreuna lenjerie de la quelle?
am vazut niste sutiene faine, insa sint in ceata cu masurile alea ale lor. m-am masurat si mi-a iesit 90b...la astea din comert am 75b...oare ce sa fac? sa comand 90? mi-e ca o sa-mi fie foarte larg...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Eu am alta intrebare:dati bebeilor mango?Daca da, cum razuit?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
Miutza spune:
Ven, tinem pumnii baietilor tai sa se faca bine repede si usor! multa sanatate lor si tie multa rabdare si nervi de fier! 
lala, micutza Thea va recupera cu siguranta greutatea pierduta, totul e bine cand se termina cu bine 
ginette,
multumesc mult pt incurajare, chiar m-am linistit
eu oricum ma asteptam ca prin preajma sarbatorilor sa mearga (numai bine, prilej de agatat si tras de bradul incarcat
) dar ma gandeam ca ea o fi cea mai in urma
speaking of which, abia astept sa vina Craciunuuuul!!! 

sa aveti o zi buna! si un weekend minunat! vorba celor de la europa fm - mai e muuuult pana luni!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Miutza spune:
stoisor, nici eu nu i-am scos semintele. poti renunta la obiceiul asta deci ![]()
natalia, am vazut poze cu cele doua printese superbe care va umplu casa de veselie si nu numai
frumoase foc, dar au cine semana! ![]()
si ce frumos isi impart ele marul ![]()
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
ceska777 spune:
Buna dimineata!
Daaaaaa, o asteptam pe zana maseluta (dintisor) si noi. Sa o tratati bine, ok? Si daca se poate sa o trimiteti par-avion sa ajunga mai repede! Asta daca se vor produce "ostilitatile" cu calm si nopti dormite.Daca e sa nu fie asa sa vina pe jos... oricum o asteptam!
Nu degeaba se cheama premergatorul asta DJ.... Benji ajunge cu el la raftul cu CD-uri ale lui tati si le scoate pe rand, le cerceteaza si mi le aduce mie. Acuma mi-a adus BANGLES- Greatest hits! Dar nu merg boxele mari -tati stie de ce- si la casti nu le ascult ca nu il mai aud pe DJ Benji. Cum nu se poate apleca dupa lucrurile pe care le arunca pe jos din premrgator le pune in miscare fugarindu-le: le impinge cu marginea de la premergator prin toata casa.
Eu iar fac bagaje: mergem pt o saptamana la soacra again. Tati e plecat si nu ne lasa singuri acasa! Atatea impachetari si despachetari fac zici ca sunt cu casa-cort dupa mine.
Ven, imi pare rau de puiutii tai, ambii bolnavi dar macar sa le treaca repede cu antibiotic.
Am mai citit de clopotei ce FAC DEJA LA OLITA??????
Si de altii care nici ei nu merg inca? Si mai sunt si unii care zambesc inca complet stirb! Subscriem!
Las ca mai incet dar sigur intram si noi in randul lumii.
Ieri alerga pe aici Benji in premergator si l-a auzit pe tati in fata usii ca se descalta si sucea cheia in broasca: a prins o viteza si s-a infipt in usa de bun venit. Tati a fost impresionat la greu ca il asteapta fiul in usa!
Si chiar acuma i-am facut cu mana semn sa vina la mine a bagat viteza mi-a prins mana si a inceput sa o molfaie! Mor de dragul lui!
Daca ar papa si bea mai multe lichide ar fi totul perfect! Ieri am insumat 500ml laptein 24h si cateva gurite 5-10ml de suc de porto!
Am plecat la impachetat, calcat, sortat etc.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ginnette spune:
Ali(stoisor) eu ii scot samburii la rosii si de la dovlecei, insa ardeiul-l pun cu pielita cu tot.
Ramo eu am 'bagat' mango la fructe exotice si mai astept pana la 1 an.
Alina(23) sanatate multa Anei!
LauraD unde esti???
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven Multumim. LalaD, si eu am fost contrariata, eu stiam de existenta Streptococului B(eta) hemolitic si a Stafilococului auriu. Dar pe buletinul de analiza asta scria: Stafilococ hemolitic, atat. Am cautat pe net si toate sunt hemolitice. Deci nu e confuzie, a omis sa-mi scrie de care era, alb sau auriu (aureus). Oricum, daca vad ca Markus nu e bine de tot pana luni, va lua si el antibiotic conform antibiogramei (Amoxicilina sau Zinnat). Mathias a fost si mai rau azi-noapte. Cred ca m-am trezit de 20 de ori. S-a culcat pe la 23, pe la ora 00, nu mai putea respira, horcaia asa, dar nu se trezea, gemea numai in somn. God, ce senzatie groaznica sa-l auzi facand asa. L-am trezit pe sotul si ne-am sfatuit ce sa facem. Eram intr-o situatie nasoala, si am trait un sentiment naspa de frustrare si neputinta, ca am f mers amandoi la urgenta cu el daca ne hotaram, dar cu cine sa-l lasam pe Markus? In fine, am studiat noi pb. si am decis sa-i dam 1,25 ml de Salbutamol pt. decongestionarea cailor respiratorii si cate un puff de Olynth in fiecare nara. Da, stiu, nici unul din astea 2 medicamente nu se prea dau la varsta lui, dar n-veam ce face. Nu stiu care dintre ele a avut efectul astptat, dar copilul s-a simtit apoi mai bine si a dormit cat de cat mai binisor, adica a putut respira. Ca tot il doare ceva noaptea, cred ca in gat, ca-i vine sa-si scoata si suzeta s-o arunce, geme, se foieste, maraie, deci nu doarme linistit ca inainte. Insa febra asta a lui m-a terminat. Prima jumatate a noptii a ars incontinuu. I-am dat la 20:00 Nurofen si antibioticul. La 00:00 iar ardea tare. I-am pus juma de Novocalmin. Cam degeaba, intre 00 si 02:00 a ars incontinuu. Asa ca i-am dat la 2 iar Nurofen. Si a scapat pana dimineata. Concluzie, de la amandoi copiii. Febra lor nu trece cu Panadol, nici vorba! Doar cu Nurofen le scade. Nici Novocalminul nu e asa eficient, cel putin la puii mei. Nah, ca v-am plictisit destul. Plec la scoala sa fac ceva util societatii. Tineti pumnii sa se faca bine mai repede copiii astia ai mei. Va pup cu drag! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Ven Salbutamolul l-a linistit, si eu l-am scos pe Andrei dintr-o criza la 5 luni jumate cu Salbutamol. Si miedr mi-a dat si aerosoli cu Ventolin care are ca substanta activa tot Salbutamol. Stai linisita ca ai facut f bine ca i-ai dat si ar fi bine sa intrebi dr. daca nu cumva ar tb sa continui cu el pana la vindecare.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Ereena spune:
neata , mai spre pranz
e am o perioada depresiva, plangacioasa ,de kko. nu ma apuc sa va spun ca mai rau ma enervez. o singura intrebare am si eu .poate mamicile cu baieti mai mari sunt deja in tema. o sa incep cu niste descrieir amanuntite. cand facea pipi ,la matei se vedea doar un punct ,o gaurica .face pipi in jet ,fara probleme.acum 2 zile avea pta fff rosie, in cap. i-am dat cu tetraciclina clorhidrat de 2 ori in 2 zile ,spalat dupa fiecare pampers cu apa ,si lasat fara papmers cateva minute dupa. aseara la baie cand a fact pipi,nu mai era rosie puta ,dar se vedea ca o crestatura, deci nu mai are doar o gaurica. oare sa se fi decalotat complet? ma gandeam sa merg la doctor ,dar o zice ca sunt nebuna, ca nici macar rosie nu mai e. hmmmmm, ce parere aveti?
MATEI
Primul
5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
roli25 spune:
Pe mine m-a rupt azi noapte copilul asta mare care are muci din nou...innebunesc, nu poate sa respire cu tot Olinthul ala de pus in priza, si urla toata noapte si evident il trezeste pe Andrei 

. Din 2 in 2 sapt el face muci si o tine asa de asta primavara continuu...nu stiu ce are si cum sa-i dau de capat. Sapt viitoare ma duc cu el la exudat desi o sa fie cu circ si scandal ca la 7 cand se trezeste vrea mancare...offf m-am sauturat...anu asta numai asa am tinut-o ce-o fi???
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI