Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

neata , mai spre pranz

e am o perioada depresiva, plangacioasa ,de kko. nu ma apuc sa va spun ca mai rau ma enervez. o singura intrebare am si eu .poate mamicile cu baieti mai mari sunt deja in tema. o sa incep cu niste descrieir amanuntite. cand facea pipi ,la matei se vedea doar un punct ,o gaurica .face pipi in jet ,fara probleme.acum 2 zile avea pta fff rosie, in cap. i-am dat cu tetraciclina clorhidrat de 2 ori in 2 zile ,spalat dupa fiecare pampers cu apa ,si lasat fara papmers cateva minute dupa. aseara la baie cand a fact pipi,nu mai era rosie puta ,dar se vedea ca o crestatura, deci nu mai are doar o gaurica. oare sa se fi decalotat complet? ma gandeam sa merg la doctor ,dar o zice ca sunt nebuna, ca nici macar rosie nu mai e. hmmmmm, ce parere aveti?

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Irina decalotarea completa este atunci cand poti trage pielea preputului dezvelind glandul complet.
Din ce spui tu se vede doar crestatura, deci nu l-ai decalotat .
Nu ca ar trebui sa o faci neaparat

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Fetelor daca pun in aceeasi mancare pt Razvi ficat de pui si ou e prea mult? As vrea sa ii fac pireu de cartofi cu ficat si ou sau orez cu ficat si ou (asta e ciudata combinatie?)

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

lala, nu am mentionat eu, dar pielicica aia se cam trage in jos . eh,complicat domne' .aseara l-am intrbat pe sot daca asa trebuie sa arate ,si a zis cu juma' de gura "cam da" .

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ereena, lasa putzica lui Matei in pace. daca nu mai e rosie nu-ti face nici o grija.

Ramona, eu zic ca e prea mult...ou si carne in aceeasi mincare.

chiar nu stie nimeni sa-mi zica de masurile de la quelle?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

lala, nu am mentionat eu, dar pielicica aia se cam trage in jos . eh,complicat domne' .aseara l-am intrbat pe sot daca asa trebuie sa arate ,si a zis cu juma' de gura "cam da" .

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

am lesinat de ras
ce tare ai putut sa fi, de sot nu mai zic

Lasa-l in pace daca nu mai e rosu

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Fetelor daca pun in aceeasi mancare pt Razvi ficat de pui si ou e prea mult? As vrea sa ii fac pireu de cartofi cu ficat si ou sau orez cu ficat si ou (asta e ciudata combinatie?)

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

-E prea mult ?
Ca sa il parafrazez pe sotul Irinei " cam da "

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA

fetele ti-au raspuns deja; e cam "grea" combinatie (si separat tot "grele" sunt)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare salutare!

plina de entuziasm, car enu ma tine mai mult de 5 minute, sosesc si eu pe ultima pagina sa va dau buna ziua, sa va pumpez, sa va zic ca existam, crestem, ne imbolnavim pe rand si in gashca si sa... ma amuz de "cam da" al sotului ereenei:))

nu pot sa nu spun si eu ca lalaD... ereena, lasa-l in pace pe matei.la 2-2,5 ani isi rezolva singuri decalotarea, si crede-ma pe cuvant ca nu e vorba de vreo pb de igiena daca nu se decaloteaza glandul decat in cazuri extreme. banuiesc ca bazaind zizi-ul ai fisurat putin pielea. nimic extrem, dar la cicatrizare se poate cicatriza aiurea si sa impiedici evolutia normala a dezvoltarii ulterioare, ca s ama exprim savant. cu bruno ne-amsperiat ca vai, copilul, nu se"beleshte" dar... se descurcael acu ca e jucarica preferata:))))

imi promit mereu c-amsa scriu mai mult si mai des
ca o sa am vreme de mesaje lungi si infinite, dar... inca putina rabdarica. dupa ce merge bruno la scoala... adica pe 2 nov...

danonique! cum e cu samburica? e fetita sau nu e? n-am citit din urma dar sper din tot sufletul ca sunteti bine si cresteti mari si voioase!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

chiar nu stie nimeni sa-mi zica de masurile de la quelle?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Anca, n-am comandat de la quelle (decat jucarii si ornamente ) dar, de cate ori am cumparat produse nemtesti (de la mama lor) mi-am luat cu un nr mai mic; de ex: la bluza eu port 46 si mi-am luat 42, la fel si la pantaloni, la fel si la sutien; la incaltaminte am mers pe "probat".

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

eh gata ,m-am lamurit, nu mai e rosu, nu e problema. dar sa nu ma intelegi grasit, eu nu umblu la Dumneaei.tocmai de-aia am intrat la banuieli .

matei a mai colectionat 2 cucuie

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput