Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 17
Ellenuta spune:
neata,
dau si eu
care doreste care pofteste ... ca eva dupa un somn de 3 ore jumate (ieri de la 16.20 pana la 19.50) .. la 5.30 dimineata avea un chef de joaca si de chiloman .. mama mama .. i-am dat sa pape, am pus-o in pat si a adormit in cele din urma.
ven imi pare rau ca sunteti bolnaviori .. Doamne ajuta saa scapati repede de stafilococ. eu am avut stafilococ auriu in copilarie si am facut moldamin pana la loc comanda .. o oroare ..
andreea asa cum suna legea acum, da, te-ai incadra .. dar sa vedem ce le mai nascoceste mintea dupa alegeri astora. poate o prind pe lavinia sandru sa o intreb direct .. ca eu de luni incep serviciuul
..
ancasoare in cic nu poti avea niciun fel de venit!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
alina023 spune:
Buna dimineata...de azi![]()
Ellenut, beau eu o cafeluta cu tine, ca am mare nevoie.
Ana a facut iar febra mare ieri noapte si ieri ziua, asa ca am ajuns iar la Medlife. Iar luat sange pt hemograma, ORL, supozitoare etc. Are putin rosu in gat, timpanele putin inflamate (de la muci, cica) dar nici una din astea nu par a da febra asa de mare. LA hemograma au iesit cam 7000 de leucocite (la jumatate fata de data trecuta cand ne-am si internat), asa ca doctora i-a schimbat antibioticul. Acum ii dau 2 ml de Klacid si antitermice din 4 in 4 ore. Vad ca azi noapte nu a mai facut febra. Vedem cum e si azi. O sa intreb azi doctora cat sa-i mai dau antitermice daca nu mai face febra...
Eu am mers aseara si mi-am scos un molar de minte care ma innebunea de durere iar in seara asta merg cu Luca la stomatolog ca sa-i curete o carie.
M-am saturat de doctori!!!!

Nu am apucat sa citesc nimic din urma... Ieri am lipsit de la birou si azi am o gramada de recuperat.
Va pupacesc si sper sa fie bine bebeii care mai erau bolnaviori.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
ginnette spune:
Neata, si eu la
,
Ven, tin pumnii sa le treaca repede baiatilor tai 
Mandra nu s-a mai trezit azi-noapte; la safte a marait nitel dar a mai dormit pana la 7:45 cand au venit shoriceii.
Cum a ramas cu intalneala de dumunica? Se mai "tine" sau nu in Cismigiu?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
Neata si de la noi impreuna cu o
.
Mnicu meu s-a trezit azi la 9.30
, si doarme de aseara de la 22.Doar la 5 s-a trezit 5 min cat i-am dat zinnatu.
Ieri va ziceam la 11 ca trebuia sa ii dau fructele si el adormise, ei bine, s-a trezit doar la ora 13.I-am dat direct mancarica de legume cu carne si i-am dat fructele pe la 17.30.Si uite asa si-a scos o masa ieri da a si mancat mai bine.
LauraI, ma bucur ca ai primit castanele.Daca vrei iti mai trimit
.
Sanatate multa Theei 
Alina023 tu nu ai primit castanele inca?
Sanatate si Anei!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
ramonab spune:

Iannis Cristian (eris),Luca Stefan (babee)
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
Laura Ioana spune:
'Neata
Ven, Doamne fereste, prin ce ai trecut! Saracutul pui...eu eram sigur la urgenta cu el sau chemam vreun dr acasa, n-as fi stiut ce sa-i fac!!! Multa sanatate!
Alina, multa, multa sanatate si micutei tale!
Tare ma doare sufletul cand citesc de puiuti asa bolnaviori![]()
Ramona
acu ma pun pe crestat castane, dupa ce o culc pe Thea
Iami, iami, daca va fi cazul te voi mai ruga de nicste castane![]()
A papat fata mea si dimineata un bibe mare de laptic
, in care i-am pus si cereale, ca tre sa recuperam greutatea pierduta! Si a dormit tare bine, s-a terzit doar la 12 (matzaia si cand ma uit la ea, statea in picioruse in pat, chiar daca o pun in sac de dormit
), am pupacito si am culcat-o usurel si gata
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
stoisor spune:
salutare zuzelor
Venera si Alina sanatate multa la copilasi
si putere voua sa i vegheati 
Elle imi dai si mie cafea?sunt nauca,si eu cu CM asa ca am o stare de kk-o
Lala 20 pe unde umblllaaaaaaa??????
cum a fost excursia lui Bogdan LalaD?IA PLACUT PUSTIULUI?mai vrea si altele?ti-a facut capul patrat,cred ca i incantat
ma bucur pentru Thea ca e bine ,se pare ca a depasit criza,
fetita scumpa si pe mami ei
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
fetele am o intrebare?le mai scoatem samburi la rosii?
imi cer scuze daca suna aiurea dar eu i tot scot si ma cam chinui sincer dar daca trebe asa fac incontinuare
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor fetele am o intrebare?le mai scoatem samburi la rosii? imi cer scuze daca suna aiurea dar eu i tot scot si ma cam chinui sincer dar daca trebe asa fac incontinuare Sara Ioana 15.02.2008POZELE NOASTRE ASA MARE SUNT ACUM |
Eu nu i-am scos niciodata.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI

VEDETA LU MAMA

anca.b spune:
neata' cu soare! ca la noi ploua
. prin urmare sintem consemnati la domiciliu.
lala, alina, laura, sanatate multa bebicilor. saracutii de ei, cit pot sa sufere!
stoisor, eu inca nu i-am dat rosii. nu stiu de ce am avut o retinere, desi am avut rosii de la mama, din gradina. ar i-am dat ardei...fara pielita.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii