Aspirante optimiste > 20 (359)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

'...neata fetelor...astazi chiar nu-mi venea sa ma trezesc...atat de somn mi-a fost si inca nu m-am trezit...
Ieri seara am avut un mic party intre fete si ne-am simtit grozav...si nici macar n-am baut alcool ! ...intr-un fel m-am simtit si mai linistita probabil, ca tot asteptam sa vina CM-ul si dr. mi-a zis c-o sa vina , iar pana joia viitoare spera ca o sa-mi si treaca , ca sa incepem monitorizarea folicului de la 0.

Deci am fost si la dr.....Conform analizelor si simptomelor ar fi trebuit sa fiu putin mamica...se vedea o bulina mica la ecograf, dar nu si-a dat seama daca ar putea fi un samburel sau nu...asa ca mi-a dat sa fac test, si-a iesit negativ...Asa ca m-am linistit...ma simteam eliberata de un stres, macar stiu una si buna, ma rog nu chiar "buna", dar era ceva cert / sigur.
Tot aseara m-am plimbat cu sotul vreo ora-doua prim magazine, si asa dureri aveam + bufeuri....ma gandeam c-o sa-mi vina si-mi era teama ca purtam numai un tampon dintr-ala zilnic, nu unul pentru perioada menstruatiei...ma si vedeam ditamai d-na cu tocuri si pata pe fusta.
...Ajung acasa, fericita ca-mi vine...pregatita sa-mi schimb tamponul....ma uit, ciclu pauza, abia daca era ceva colorat pe-acolo...Ce Dumnezeu? atata stres pentru un petec de culoare ? Cat trebuie sa mai astept ca sa-mi vina?....maine fac o saptamana incheiata. Daca iau Utrogestan , n-ar trebui sa provoace oarecum ciclul, daca nu e plantat nimik ?. Asa am patit data trecuta. Am luat vreo 2-3 zile Utrogestan si mi-a venit CM. Mi-a spus atunci dr. ca daca e sarcina o s-o ajute sa se pastreze, daca nu e , atunci o sa-mi vina CM-ul.

Acuma de ce nu-mi vine ? nu ma mai doare nimik...nici sanii. Am o stare de euforie interioara de-mi vine sa ma duc la munte si sa ma catar pe creste...daca n-ar fi asa urat afara.
Asa bine imi pare ca-i vineri, vine weekend-ul !

http://www.youtube.com/watch?v=xgpIo_Rwq9U&feature=related

http://tt.lilypie.com/UCDJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

multumesc mult fetelor

vrancioaia si sigur nu esti gravi??? de ce nu faci un beta hcg sa fii sigura?

asa e rallu!! sunt cea mai tare va intrec pe toate!

oana pe 29 am programare la endocrinolog, nu stiu daca e specializat pe reproducere dar se duce o prietena care are probleme cu prolactina. sa vad ce-mi zice...si cred ca ma duc la dr cocei ori in decembrie ori in ianuarie! sa vad!

si cu progesteronul...asa e...dar macar sa fiu si eu diagnosticata de ceva ..ma gandesc..pt a aputea lua un tratament(daca exista). si saracu' sotu aseara nu mai stia ce sa zica...era bulversat si el si incerca sa aiba grija de mine..

dar va zic...e prima oara in viata mea cand mi se intampla asa...adica il aveam dereglat dar imi venea intre 30 si 45 de zile!!dar nu in felul de acum.

sa fi facut anticonceptionalele atata rau???om vedea...

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Rallu, pai daca tu spui ca ai avut 10 si era inghesuiala, eu ce sa mai zic, ca am peste 30 de foliculi? Inca de la prima eco de luna asta erau ca niste celule, bagati unii in ceilalti foliculii mei. Cand mi-a facut eco ultima oara, imi venea sa ma urc pe pereti de durere si ei stateau, bine-mersi, erau ca intr-un stup...

Oana, riscul de hiperstimulare exista oricand faci tratamentulde stimulare ovariana. Din pacate...

Dr. mi-a explicat de la inceput ca nu o sa imi fie usor...

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Lalala, de Cocei vroiam si eu sa iti zic. Iar Neamtu este legatura lui Cocei, adik ele 2 lucreaza impreuna.
Oana,eu cand am facut stimulare data trecuta si m-am ales cu chist mi s-a spus ca persoanele care ovuleaza in mod normal, la stimulare se produce hiperstimulare.
La subiectul dr-lui Tutunaru este o fata, graviduta acum, care a fost la el si i-a facut monitorizare, fara stimulare, pana cand s-a vazut primul folicul undeva in z30. Nu i-a dat stimulare si i-a zis ca pana nu se convinge ca intr-adevar ovarele ei nu produc foliculi, nu ii da stimulare tocumai de frica hperstimularii. Si acum este gravidutza cu o ovulatie ff tarzie.
Din pacate aici la Cluj dr-ii nu sunt asa rabdatori si m-a trecut si pe mine pe stimulare. La fel ca si tine, mi-e teama ca se va intampla iar, tocmai pentru ca stiu ca exista riscul asta.
SI mi-am zis ca e ultima stimulare care o fac si daca iar am probleme, voi face pauza de la orice sa imi adun bani sa merg in Ungaria.

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Oana, nu stiu ce sa mai zic... Oricum, si eu iau pauza pana la anu`, doar sa trec cu bine de luna asta...Imi vine sa urlu!

Mergi la inceput

A, si inca ceva. La mine problema nu e ca nu am foliculi. Slava Domnului, am prea multi chiar. Problema e ca nu cresc suficient pentru a se produce ovulatia...

Mergi la inceput

Tizoooooooo, .
Uite te umplu de sa treaca depresia!
Hai ca o sa vina si timpul nostru si o sa ne tinem copii in brate.
Eu am o vorba, mai am multe de facut pana sa ma declar invinsa!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Oana, chiar la 30 nu cred c-am ajuns.
Asa mi-a spus la eco...ca am peste 10 foliculi de mici dimensiuni si numai 3 dominanti.
Acum, ce inseamna peste 10 nu stiu ca nu s-a obosit sa-i numere...au interesat-o numai aia mari.
La eco intravaginal am avut si eu discomfort dar nu dureri infioratoare, cum povestesti tu.
Acum eu incerc sa ma mentin cu picioarele pe pamant si sa nu-mi fac prea multe sperante ca sa nu cad prea de sus (cum am cazut data trecuta cand am facut stimulare).
Problema mea e ca cei din jur nu ma lasa cu gandurile mele realiste si incearca sa-mi bage bazaconii in cap.
Sotul sta cu ochii pe mine ca pe butelie si din graviduta nu ma scoate. Altii numara lunile si data presupusei nasteri.
Eu ma uit cu jale la ei temandu-ma ca o sa-i dezamagesc.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

fii tare oana!!

si tu rallu!!

oana iacovita tu ce mai faci?

my somebody....

Mergi la inceput

Lalala,
Si eu sunt in plina stimulare, mai am 2 zile de closty, azi si maine, si maine incep Menopurul injectabil..care apropo se face in burtica si am un morcov cat casa.
Apoi luni am programare la monitorizare sa vedem cum stam.

Oana

Mergi la inceput