Aspirante optimiste > 20 (359)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianapatrik

Si nu numai Dumnezeu!!!

Nu am mai intrat aici de fooooarte mult timp,dar acum a trebuit sa scriu.

Ma bucur tare mult ca sunteti teferi,nici nu vreau sa ma gandesc la ce s-ar fi putut intampla .Am inlemnit astazi cand am auzit.

Va doresc tuturor sa vi se implineasca visele!!!

diana&patrick

,nu ma asteptam sa gasesc acest mesaj!Mi-ai umplut sufletul de emotie fiindca dupa pauza lunga pe care ai facut-o de la forum acum ai intrat.Va pup pe toti patru si-ti multumesc din inima pentru cuvinte.Nici eu nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla nici cu noi ,nici cu voi cei care ati fi ramas in urma noastra.E bine ca s-a intamplat asa si mergem inainte multumindu-i lui Dumnezeu ca ne-a dat zile,

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Diana este sora mea ,mama celor doi copilasi nazdravani a caror poze le am la semnatura.Noi doua suntem foarte telepatice ,lucru observat doar de cand s-a stabilit in Germania.Telepatia din pacate a functionat si alaltaieri fiindca s-a ars si ea rau la o mana,.

Fetelor sunteti minunate,chiar numai virtual dar mi-ati alinat o parte din spaima pe care am tras-o.
In legatura cu incalzirea ne-am documentat si vom pune centrala termica electrica,nu vreau nimic pe gaz la incalzire.Acum folosim un calorifer cu ulei,tot electric.

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Pentru asta si nu numai dau astazi eu cafeaua ,apoi plec la gradi.

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Buna dimineata!

Iau o cafea de la tine, Adina. Si sa dea Dumnezeu sa va linistiti dupa spaima prin care ati trecut si asta sa ramana cea mai mare spaima pe care o veti trai de acum inainte.

Mi s-a parut tare emotionant ceea ce a scris surioara ta si apoi tu despre ea... Eu, din pacate, la fel ca si sotul meu, sunt singura la parinti si cateodata simt nevoia sa fi avut o sora sau un frate. Dar asta e...

In ceea ce priveste telepatia, sa stii ca si eu am observat ca, de cand m-am casatorit si nu mai stau cu ai mei, intre mine si mama functioneaza tare bine. Stii, vorba romanului, sangele apa nu se face.

Ce e cu voi, dragele mele, de nu mai intrati pe aici?

Eu, din pacate, am facut sindromul de hiperstimulare ovariana. Asa ca stau cumintica acasa si sper sa ramana la stadiul actual, adica forma moderata. Oricum e tare neplacut. Ma doare foarte tare burtica, mi s-a umflat si ma simt ca un balon. Asa ca luna asta nu prea e indicat sa raman insarcinata, pentru ca sindromul asta se manifesta pana la urmatorul CM, daca nu raman gravi, iar, daca raman, pana la 8-10 saptamani de sarcina, perioada in care tot creste in intensitate. Si, daca nu rezist in perioada asta, adica daca se agraveaza foarte tare, se ajunge pana la avort provocat... E groaznic! Asa ca ma bazez pe voi pentru liniute...

...pana acum nu am vrut sa renunt la idea de a ramane luna aceasta graviduta. Dar, la cum se manifesta nenorocitul asta de sindrom, daca acum e asa, e aproape clar ca nu am cum sa rezist atata vreme, pentru a trece de perioada critica...

Stiam de la inceput ca luna asta, din cauza numarului mare de foliculi pe care il am, sansele de a face hiperstimulare sunt uriase. Dar am continuat tratamentul pentru ca nu voiam sa cred ca mi se va intampla...

Offf....

Sunt impartita in doua acum: nu pot sa imi doresc sa nu fi ramas gravi, insa stiu ca asta m-ar expune la un pericol prea mare. Si totusi...astept liniutele din tot sufletul...

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetili!

Nu am intrat ieri pentru ca m-a dat peste cap ce a patit Adina, si nu stiu sa reactionez in cazuri de astea, sa imi gasesc cuvintele...poate unde fug de nenorociri, ca am avut parte de multe in viata!
Adina, ma bucur ca sunteti OK!

Oana, stau si citesc ce ai scris si pe bune daca mai inteleg. Cand dr-ul tau a vazut ca ai multi foliculi si stia ca exista riscul de hiperstimulare de ce nu a oprit tratamentul...intreb si eu, poate suna prostesc...
Si DD e mare, iar daca in burtica ta isi face loc un samburel, sunt convinsa ca totul va decurge bine!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

mdea...eu declar a naibii ziua 2!!! la 16 zile mi-a venit din nou! adio progesteron...nu vreau sa mai aud de dozari, nu mai rezist sa imi iau din nou analizele de zilele 3-5 dupa care sa-mi vina din nou si sa nu apuc sa fac progesteronul.

nu mai rezist!!

adica ma resemnasem!!!si acum...

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata,
Offf...fetelor, in loc sa aud de vezti bune, se pare ca numai bazaconii se intampla.
Oana, si eu am avut foarte multi foliculi mici (cica peste 10) era o inghesuiala la mine pe ovare ca in cutia cu sardele.
Nu am oprit tratamentul, si din astia in final s-au ales 2 pe stanga si unul pe dreapta.
Acum vad ca mi-e bine. Durerile alea mari au incetat de miercuri dimineata si ma mai apuca doar din cand in cand cand ma incapatanez si nu ma duc la baie la timp.
In rest senzatiile sunt ok, un pic diferite decat intr-o luna normala dar suportabile.
Du-te si mai fa-ti o eco sa vezi ce e pe acolo.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Lalala, sa iti zic ceva. Sa nu iti para rau ca nu ai facut progesteronul, pentru ca sigur e mic avand in vedere dereglarea ta hormonala. Si daca l-ai fi facut in z21 si ai fi avut iar un cm de 40 de zile, tot nu ar fi fost ok.
Eu te sfatuiesc sa mergi la un endocrinolog pe partea de reproducere. Vad ca esti din Bucuresti..am inteles ca una din cele mai bune dr-ite este Neamtu. Cauta pe net poate o gasesti, daca nu mai incolo iti fac eu rost de datele ei.
Nu te descuraja...exista solutii si daca nu sunt luna asta eu zic sa nu mai stai si sa mergi la endocrinolog...este cel mai in masura sa te ajute...deja nu mai tine de ginecologie.
Pupici si fruntea sus!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Lalala, fata mea, da' stiu ca tu le faci pe toate cat poti tu mai bine si mai hotarat.
Cand nu ti-a venit ciclul...ai batut pe toata lumea la timpul trecut, acum, cand a venit, esti invingatoare la numarul de menstruatii pe perioada.
Ce sa spun...imi pare tare rau, speram sa te reglezi ca sa-ti poti face analizele si sa vezi ce se intampla.
Eu zic sa nu disperi totusi pentru ca la un moment dat trebuie sa se linisteasca apele si sa fie bine.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

neatza!

am facut dimineata un test... negativ.

stiam ca sunt slabe sansele, dar inca speram...

http://tt.lilypie.com/Myczp3.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput