Aspirante optimiste > 20 (359)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Interesant ca intrebi rallu!
tocmai acum cand viata mea era bine mersi...niscaiva intepaturi in partea dreapta, teste de ovulatie negative.e .. booon.

si azi, ca nah, daca ma bagi un pic in seama mi se si intampla si ceva, tocmai am descoperit ca am ceva scurgeri maronii. tuleo Doomane, ca doar nu mi-o venii din nou ca nu am apucat sa fac again progesteronul. si daca iar mi-a venit imi bag picioarele de dozari!!! noh ce pana acum nu-mi vine 3 luni si dintr-o data se joaca cu mine???asa intr-o luna juma de 3 ori????

aaa...mentionez ca-s ziua 16!! puiii mei!! sa mai inteleg ceva...nici diagnosticata nu ma lasa sa fiu "uratii" astia! chiar ca-s urati!! sa vad ce se mai intampla azi...poate e doar spotting(chestie care nu am mai avut in mijlocul ciclului). si sincer...parca chiar simt asa nitel prin burta simturi ca de menstra!! nu vreau

io cred ca imi iau campii. eram asa cumintica in asteptarea analizelor. ce sa mai inteleg?????

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iandra4 spune:

Buna tuturor, sunt noua pe forum, imi doresc fff mult un bb si m-am gandit sa va scriu voua poate ma ajutati cu raspunsuri: am avut contact neprotejat, dar din ziua 17 a CM mi s-au marit sanii si de asemenea senzatie de arsura, ceva dureri de ovare, lucrul acesta se intampla cu 2 sapt inainte de CM acum sunt in a 20-a zi si la fel sanii sunt mariti si ma ard, sa fie oare sarcina? sa se manifeste atat de devreme..... nu vreau sa-mi fac sperante....incerc de vreo 3 luni dar nimik, pupici, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

vai Adina, bine ca v-a ajutat DD si sunteti toti ok.

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Buna, Andreea si bine ai venit printre noi. Iti doresc sa stai cat mai putin pe aici si sa pleci spre odisee, ceea ce ne dorim toate!

Ceea ce ai descris tu pot fi semne de sarcina. Sunt si gravidute care simt asa de devreme ca ceva se intampla. Totusi, asteapta pana in ziua cand ar trebui sa iti vina CM si atunci fa un test de sarcina.

Ce am invatat din experienta altor fete este ca nu ne manifestam la fel. Unele trec saptamani bune pana sa aiba semne de sarcina. La altele, se manifesta mai repede. Ceea ce iti doresc!

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna seara fetelor!!!!!!!!!1

anidaz......poate e un semn atata pt tine cat si pt mine.....ma gandesc eu asa....ca nu bebeb e cel mai imp in viata noastra..e si el imp, ce de nu paote nu am fi aici sau mai stiu eu,.,...., dar totusi..paote zice cineva ca sa nu ne mai concentram asupra lui..atat de mult si sa uitam de multe alte lucruri...nu??????????
nu stiu ce sa zic..........

cARMEN jo utat es have fun!!!!!!!!!!!!!
sa vii cu un bebe de p-acolo..............k?????????

pa
eu ma bag la somn ca sunt obosita si....maine vine finuta mea din ungaria.....si duminica tre sa merem la botez..............si uite asa...............

sa aveti grija de voi si sa fiti cuminti si veniti cu II liniutze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Pai ce se intampla in seara asta? Nimeni, nimeni pe aici?

Bea, si tu pleci?

Atunci ma duc si eu la nani...

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
Stiu ca nu mai suntetio pe aici, dar eu nu mai pot intra pe la voi, ca sunt fffffffffff ocupata.
Tin sa va anunt ca sunt ziua 4. Duminica au venit uratzii.

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianapatrik spune:

Citat:
citat din mesajul lui anidaz

Fetele acum nu cred ca mai sunteti ,dar oricum va povestesc.

Azi mi-am dat seama de un lucru extrem de important,care poate pana acum in dorinta mea mare de a avea bebe nu l-am vazut asa cum trebuia.

Azi am aflat ca : DUMNEZEU MA IUBESTE,altfel nu as mai fi scris acum acest mesaj.

Si nu numai Dumnezeu!!!

Nu am mai intrat aici de fooooarte mult timp,dar acum a trebuit sa scriu.

Ma bucur tare mult ca sunteti teferi,nici nu vreau sa ma gandesc la ce s-ar fi putut intampla .Am inlemnit astazi cand am auzit.

Va doresc tuturor sa vi se implineasca visele!!!

diana&patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Vai Adina, incredibil !!!
Sa aveti grija de voi, in orice, protejati-va unul pe altul si traiti fiecare clipa cum se poate mai bine, ca uite ce se putea intampla...

Te pup din toata inima.

Credendo vides!

Asteptand-o pe Karina Iris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

In alta ordine de idei...eu am renuntat sa mai fiu aspiranta activa, in sensul ca nu mai ma stresez si nu mai astept ziua cea mare cu nerabdarea de dinainte. Daca vrea DD, se intampla...noi mergem inainte. Deocamdata.

Am o intrebare ptr voi, poate ma puteti ajuta: ultimul Cm l-am avut pe 06.10.2008. A durat cam 2 zile asa puternic, dupa care pauza 1-2 zile, dupa aia maroneala inca 2 si gata. Eh, acum dupa cateva zile de nimic, vad rozaliu pe hartia igienica. Nu mi s-a mai intamplat niciodata. Nu am nici o durere, nu-s racita, absolut nimic. Totul e normal. In afara de rozeatza asta, numai cand fac pipi.

Pe langa asta, am de cateva zile asa, ameteli, durere de cap( cam ca atunci cand trebuie sa vina CM) , greata rau, arsuri, slabiciune de zici ca leshin, si sunt mancata chiar bine, deci nu cred ca e vorba de anemie. Ameteala cu greata si celelalte nu se intampla in acelasi timp, adica dimineata am greata si slabiciune, acum, dupa amiaza am ameteala. Zici ca-s beata. Except doar ca nu beau alcool.

Aveti vreo explicatie? nu ma refer neaparat la gravizenie.
Multumesc si va pup.

Credendo vides!

Asteptand-o pe Karina Iris!

Mergi la inceput