Aspirante optimiste > 20 (359)
Raspunsuri - Pagina 8
titi143 spune:
Buna fetelor, am reusit si eu sa-mi fac un pic de timp sa va citesc.
Eu ieri am fost la analize si dupa datele care mi le-au dat de acolo totul este bine si pentru mine si pentru sotul. Acum mai ramane sa ma duc marti la doctor sa vedem ce zice si el. Iar luna viitoare cred ca mai ramane sa vad daca imi sunt infundate sau nu trompele. Cred ca alte analize si teste nu mai au ce sa imi faca. Oare in ce zi a CM este bine sa ma duc la analize pentru a vedea starea trompelor?

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
oanaiacovita spune:
Titi, HSG-ul se face in z7-10.
In cluj se face doar la Interservisan si trebuie programare cam din z1 a cm-ului.
Si un sfat:fa un test inainte de a merge...s-au mai auzit cazuri in care a fost cm peste sarcina., s-au dus la HSG si a murit bb-le.
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
Vrancioaia spune:
...haideti mai fetelor...ca intram in depresie...Sa nu ne lasam !!!
dedicatie:
http://www.youtube.com/watch?v=GjuP0SWqUR0&feature=related

http://tt.lilypie.com/UCDJp3.png
Rallu spune:
Anidaz...nici cu aparatele care functioneaza strict pe electricitate nu e mai sigura viata.
Acum 5 min era sa dau foc la bucatarie incalzindu-mi un farfurie de mancare la microunde.
Pur si simplu nu stiu din ce motiv a inceput sa arda cuptorul (la propriu...flacari, fum, tot tacamul).
Noroc ca eram langa el si l-am scos repede din priza insa nu reuseam sa sting flacarile.
Acum il astept pe barbata-miu sa vina de la serviciu ca sa se uite la el.
Nu vreau sa-l repare dar mi-e sa nu mai fie ceva incins in interior si sa ia foc mai tarziu iarasi.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Luna asta
iandra4 spune:
Buna, fetelor eu sunt noua pe aici, ieri am intrat si am scris cate ceva... au inceput sa ma doara sanii rau si semzatie de arsura din ziua 17 CM acum sunt in ziua 20 a CM si ma dor ovarele ma inteapa...voi ce spuneti poate fii sarcina, imi doresc mult bb, va pup!
titi143 spune:
Rallu imi pare rau de ce sa intamplat. Bine ca tu esti bine.
Sper sa nu mai se intample ceva cu fetele.
Merci Oana de informatie, dar eu am fost ieri si mi-au spus sa anunt doar inainte cu o zi de a face, ca cica ar fi destul. Au vrut ieri sa imi faca HSG, dar nu aveam cum.
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
lalala13 spune:
iandra bine ai venit!
nu avem cum sa stim deja..par a fi ceva simptome..da nah..
my somebody.... 
Rallu spune:
Dap sunt bine dar speriata rau.
De fapt absolut totul e bine ca n-a apucat sa se intinda focul nicaieri. Nici macar nu s-au incins alea din jur.
Numai cuptorul e terminat.
A venit sotul, l-a mutat in cada si a zis ca e ok, n-a mai ramas nimic incins pe acolo.
Frumos e ca acum noi stam la parinti (din cauza renovarii apartamentului nostru) prin urmare cuptorul e al lor...sau era
.
I-am sunat sa le spun ca era sa le dau foc la bucatarie si ca o sa aiba nevoie de alt utilaj asta ne mai fiind disponibil![]()
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Luna asta
dadadada spune:
Buna!
Nu stiu daca ma mai tineti minte fiindca nu am scris de ceva timp.
Ce s-a intamplat in tot acest interval?
La finalul lunii iulie am facut o inseminare nereusita, apoi a urmat concediul. Si al meu si al medicului care ma monitoriza, asa ca mi-am propus sa nu mai iau nimic, nici macar duphastonul fara de care ciclul imi venea la 40-45 zile.
Am fost in concediu, nu am mai numarat ca este ziua x sau y, doar ne-am relaxat, ne-am odihnit si ne-am simtit bine.
M-am intors si din concediu, stabilisem cu medicul meu sa refac o parte din analize sa merg pentru o a doua opinie si la un alt medic si apoi sa reincep stimularea, monitorizarile...
Dar ciclu s-a incapatanat sa nu vina. La inceput am pus pe seama faptului ca sunt dereglata.
In una din zile, fiind foarte racita, am decis sa fac un test de sarcina sa vad daca pot lua medicamente si in sfarsit am vazut pentru prima data in viata mea doua liniute. A doua zi am facut si analiza de sange care mi-a dovedit ca o noua viata luase nastere in mine.
In cel mai scurt timp am mers si la medicul meu - atunci s-a vazut un bobulet mic - sarcina incipienta si a fost nevoie sa revin peste 2-3 saptamani.
Au trecut si cele 3 saptamani si am vazut micul miracol, ii batea fff tare inimioara.
Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar vreau sa va spun ca atunci cand va asteptati mai putin minunea o sa se intample.
Nu trebuie sa faceti din "proiectul bb" o "obsesie", nu trebuie sa va ganditi tot timpul la asta.
Iubiti-va si sigur minunea se va intampla.
Va urez mult succes in implinirea visului cel mare sa treceti prin aceste momente de bucurie.
Eu mi-am propus sa fiu foarte optimista, sa nu ma gandesc la toate nenorocirile ce se pot intampla si sper sa am o sarcina dusa cu bine la finalul a 9 luni (precizez ca nu imi este rau si ma simt foate bine).
Va tin pumnii si va urmaresc din urma
9+
ancadragoman spune:
Felicitarile mele si sa fiti sanatosi

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2