Aspirante optimiste > 20 (359)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

bravo adina pt reglarea menstrei

si da rallu vreu sa intru in normalitate si eu..oricat de plictisitoare ar fi. 100% nu pot fi ca a fost avort menstrual, dar asta r explica niste lucruri. acum mi-a trecut si sangerarea aia slab catitativa..si iar sunt in asteptare...

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

monik eu am telenovela

beatrice..mia- venit pe 21 sept slab cantitativ..pe urma pe 1 oct muuult si din nou aseara slab cantitativ...si doctorita a vazut estradiolul inainte sa-mi viinaaa mult cand v-am zis ca e mare si ca ar arata ca as fi gravi. se pare ca eram. pe urma am repetat si era mic..deci nu maieram..si azi si slab poztiv la doctorita test de sarcina...dupa spusele ei ca cica se duce din organsim...habar nu am..

my somebody....

la avort menstrual elimini multe cheaguri si te doare burta rau,iar sangerarea este abundenta...asa ai avut?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iandra4 spune:

Buna fetelor, eu sunt la servici azi... nu am nici un chef, dar asta e ..... povesteam eu anterior ca imi doresc fff mult bb, incercam de vreo 3 luni....si luna asta au inceput sa ma doara, mareasca sanii si senzatie de usturime la nivelul lor cam din ziua a 17 a a CM, mi s-a parut cam devreme pt SPM, cam cu 2 sapt inainte de rusi, acum sunt in a 22 CM sanii tot insuportabili sunt si de ceva zile ma dor si ovarele ceva intepaturi....nu vreau sa-mi fac sperante...voi ce credeti poate fii sarcina?

Mergi la inceput

anca mi-a curs destul de mult..adica parca era fantana..curgea to timpul..cam 2 zile am avut asa.am avut si cheaguri...dar..nu stiu daca multe...si rau mi-a fost destul...

ce a fost a fost..acum vreau sa merg inainte..vreau sa mi se regleze si mie corpul.problemele cu care ma confrunt de cand scriu aici nu le-am mai avut in viata mea.

vreau sa fiu normala!

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

asa am patit si eu cand am inceput sa ma gandesc la bb,parca ma dereglasem naiba de tot...vezi ca acum ai sanse mari sa ramai dupa un avort menstrual

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata,
Fetelor am si eu o mica problemuta.
Exact din ziua cu inseminarea, m-am dereglat la burtica (m-a apucat in dimineata aia, inainte sa merg la spital, cred ca de emotii...si nu m-a mai lasat).
Marti si miercuri am zis ca sunt lipita de wc. Pur si simplu nu reuseam sa ma mai dezlipesc de acolo.
Am mancat eu paine prajita, banane si m-am mai rezolvat dar tot ies de 3-4 ori pe zi. Partea buna e ca am reusit sa nu ma mai duc noaptea ca deja eram zombi, dormeam acolo.
Mai stiti alte alimente care ar putea sa ma ajute?
Sa enumar ce am incercat pana acu (orez, paine prajita, banane, ceai de menta...aaa...iii...si am mai uitat).
N-as vrea sa ma apuc sa iau pastilute.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

oohh...anca sa te auda CEL DE SUS!!

rallu sa stii ca am avut aceasi problema sapt asta, dar nu asa de grav ca tine.

din ce am vazut eu ai enumerat cam tot ce ti-as fi zis. Mai mult nu stiu...poate nu ar fi rau sa intrebi la farmacie....

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Lala...practic nu e rau.
Nici nu stiu cum sa explic.
Nu ma simt rau doar ca ies foarte des...atat de des incat dormeam si noaptea in reprize.
Eh, vaz eu cum o rezolv, poate se indura si ma lasa.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Am fost si-am cumparat brus mare de sare,iar acum am sunat o prietena care este in concediu la Praid sa-mi aduca de acolo unul neprelucrat ,fiindca am inteles ca ajuta la reducerea umiditatii din camera si in plus sarea este buna si in infertilitate.Sa vedem ce va fi.

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRA74 spune:

Buna fetelor!sunt noua pe acest site...rallu incearca ou fiert tare cu putin otet pe el,poate asa iti revii

Mergi la inceput