Aspirante optimiste > 20 (359)
Raspunsuri - Pagina 11
anidaz spune:
Lala,imi pare rau,
,insa macar ai aflat de ce au fost aceste sangerari asa dese.Pacat ca nu s-a putut altfel ,dar capul sus si mergi inainte,
Eu declar z1 si vad ca in ultimele trei luni a venit la fix 28 de zile ,nici nu trebuie sa mai modific tickerul.Macar s-a reglat ceas dupa Vitex si Female Hormone Blend.
Cred ca ar trebui sa nu mai iau daca fac dozarile nu?Voi ce ziceti?
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Ancutzam,la multi ani,plini de bucurii sa fie si de vise implinite

poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Totusi am modificat tickerul ca acolo aparea z28 iar eu sunt z1.![]()
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Rallu
ma bucur ca nu ai patit nimic ,puteai sa te alegi cu arsuri sau Doamne fereste mai rau.Se pare ca toate sunt facute ca sa cumperi cat mai multe,

poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Da sunt bine nu mai am nici dureri de cap nici ameteli,am mai avut doar a doua zi dupa patania nefericita,ieri nu si nici azi pana acum.
Nici uratii nu m-au deranjat au venit in liniste ,de fapt asa au venit si luna trecuta fara tam-tam la burta.E de bine,fiindca de obicei ma durea rau in primele dou zile.
In plus dupa dozarea din z 3(ca totusi le pot face)voi merge la Arad sa vad daca incep sau nu si stimulare din nou.
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Acum ma apuc de program administrativ,

poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
buburuza1979 spune:
stii poate vbesc prostii dar ma gandesc ca poate asta ar fi fost si una din cauze cu ramasul gravi ...
avand in vedere ca scapari de gaze erau cu siguranta si inaintea nefericitului eveniment ... numai ca in cantitati mai mici ....corpul tau poate era deja oarecum intoxicat si dereglat tocmai din cauza asta...
o fi si asta o posibilitate... habar nu am...
anidaz spune:
Nu stiu ,dar ce stiu sigur este ca acum mai mult ca niciodata ma bucur de sosirea rusilor ,pentru ca n-as fi putut concepe ce-ar fi urmat daca eram cu bebe la purtator,numaram zilele sa-mi vina odata sa stiu ca nu e 
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!