Aspirante optimiste > 20 (359)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Beatrice, Lalala.. ce mai faceti, cum mai sunteti? nu am avut timp sa citesc din urma?

Moni

Te asteptam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

dadada felicitari!!!!!!!!!!!!
nu mi-a venit sa cred!!!!!pe bune!!!!!!!
sa ai o sarcina usoara si bebe la termen11!!!!!!!!!1

eu azi noaptee la 3 stateam intr-o veselie la buda si am si mi-au curs lacrimile si transpiram, da asa....transpiratii reci pe mine de nu mai stiam ce e cu mine................am mancat alune condimentate si am baut jumte pahar de vin rosu..dulce...de aia????
da nu m-a durut capul sau ....nimic...
sanii ma cam jignesc.o tzara

acuma duc si eu la finuta mea

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

monik eu am telenovela

beatrice..mia- venit pe 21 sept slab cantitativ..pe urma pe 1 oct muuult si din nou aseara slab cantitativ...si doctorita a vazut estradiolul inainte sa-mi viinaaa mult cand v-am zis ca e mare si ca ar arata ca as fi gravi. se pare ca eram. pe urma am repetat si era mic..deci nu maieram..si azi si slab poztiv la doctorita test de sarcina...dupa spusele ei ca cica se duce din organsim...habar nu am..

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Lala,daca indica acum slab pozitiv mai asteapta.Daca nu este rosu poate este cu ochisori.Tu ti-ai facut o gramada de teste si erau negative.Nu se poate sa nu sa fi vazut atunci ceva la eco.Ti-a venit la 45 de zile parca.Pai ea nu si-a pus problema ca poate esti insarcinata?Ti-a provocat menstra asa fara sa se asigure?Nu-mi este clar.De ce tocmai acum indica slab pozitiv.Poate nu strica sa iei utogestan .Ce poate sa-ti faca,doar sa ajute daca este de ajutat.Foarte ciudat .

iulia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

iulia nici nu mai stiu daca te-am felicitat pt baietel sa fie santos in burta lu' mamai si sa creasca maaare si frumos

ca sa-ti raspund ...mi-a venit la vreo 70 de zile...si renuntasem sa mai fac teste in perioada aia..acum 2 sapt sarcina ar fi fost mica rau....3 sapt...iar eu cam de 3 sapt renuntasem sa mai fac teste de sarcina...

m-am gandit sa stii...la chestia asta..ca ma leg de orice..nah..daca n-oi fi ACUM insarcinata.momentan am o scurgere usoara de aseara si ma simt ca la ciclu. Dar sincer nu am nici un simptom!! Nici macar unu. si sa nu mai zic ca am prestat o singura data acum vreo 8 zile...deci sansele sunt nule.oricum nu iau nimic, nu mai fac nimic. Poate o sa merg la o eco sapt viitoare. om vedea! da' nah, m-a cam lovit cu vestea..oricum doctorita a zis ca e ciudat rau ce se intampla cu mine

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iandra4 spune:

Buna din nou am revenit, cam tarziu ce-i drept, multumesc pt raspunsuri, sper din suflet sa stau putin in postura de aspiranta, vom vedea... Felicitari dada pt bebic am citit mesajele, ce frumos tre sa fie....pupici si sarcina usoara...povestesc mai multe maine, poate mai primesc ceva suport!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!!!!!
Lalala........offffff , cat mai trebuie sa suferi si tu.

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Lalala, n-am cum sa te contrazic...esti cea mai tare!
N-am intalnit un om mai plin de surprize ca tine....macar de-ar fi fost unele placute.
Ce sa-ti spun?
Multa bafta la rezolvarea situatiei si sper sa intrii si tu in curand in normalitate (oricat de plictisitor ar parea asta).

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

noapte buna

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna dimineata!Poftiti la cafea imbunatatita cu pupici

Oana,
Dadada,felicitari ,sarcina usoara,bebe la termen,

poate luna asta da!