Aspirante optimiste > 20 (359)
Raspunsuri - Pagina 13
Rallu spune:
Aaaa...daca tot v-am zis de "mica" mea problemuta, sa va zic si o intamplare amuzanta pe care atunci nu v-am povestit-o.
Deci...marti, ziua cu inseminarea, ma trezesc eu si constat ca nu ma mai puteam extrage de la baie, in timp ce sotul striga pe la usa ca intarziem.
Cu chiu cu vai reusim sa plecam, eu un pic cam verde la fata, de frica sa nu ma apuce iar.
La spital asteptam cam 2 ore pt. diverse formalitati si incet-incet simt ca incepe sa ma ia iarasi. Nu foarte rau, dar totusi.
Surpriza a aparut cand inainte de procedura ma cheama asistenta in cabinet si-mi pune in mana un supozitor.
Incerc sa-i explic femeii ca nu pot sa-l pun ca...deh...era complicata situatia si sa mai bag ceva in zona aia
.
Nimic...nu ne intelegem...ea imi explica destul de intepat ca se baga in f..d.
Ma rog, asta stiam si eu, dar problema era alta.
In final de nevoie il bag, acum fiind verde de-a binelea la fata
.
Nu va mai povestesc cum am stat aproape 20 min pe capra aia.
Cand am iesit radea sotul cu lacrimi.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Luna asta
lalala13 spune:
vaaaaaaaaai ![]()
sotu' radea da e tare nasoala o situatie de genu' asta. zici ca nu se mai termina....
bine ca pana la urma a fost bine
my somebody.... 
Rallu spune:
Lala ![]()
...cacacioasa situatie...ca sa zicem asa...dar trebuie sa recunosc ca era amuzanta (desi nu pentru mine
).
Mi-a fost rusine sa va povestesc atunci.
Deh...prima inseminare...eveniment memorabil...si pe mine ma apuca alte alea.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Luna asta
moni_k spune:
Rallu 

simpatic...
Cand o sa stii rezultatul inseminarii? nu de alta dar, trebuie sa preagatim din timp petrecerea!![]()
Moni
Te asteptam cu drag
lalala13 spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
da rallu asa este
pe de alta parte e normala reactia organismului...la emotii puternice..deci e de inteles
uite un
maaaaaaaaaaare de la mine si ai grija de tine
my somebody.... 
moni_k spune:
cum sa fiu...la fel. Adica da-i inaiante cu AC...poate scap si eu de monstruletul ala de chist. Doc mea nu mai e asa de optimista, ca nu a reactionat prea grozav la tratament(nu a scazut decat 2 cm). Astept sa vina rusii ...si poate schimb tratamentul si imi iau si extract de zmeur ...am inteles de la Oanaiacovita ca pe ea a ajutat-o mult. In fine..nici prea grav nu e..dar pana nu scap de el...nu pot sa ma apuc de bebe. Frustrant
. Asta e
Moni
Te asteptam cu drag
Rallu spune:
Nu saptamana viitoare, la inceputul celeilalte ar trebui sa am o banuiala daca nu cumva si o certitudine.
Evident ca iar am pierdut link-ul spre pagina care calcula de toate si nu pot sa zic ziua exacta 
Oricum...referitor la petrecere...nu scoateti agitatele pt. ca nu stiu, nu-s foarte optimista.
Mai bine intai aflu ce si cum si pe urma petrecem daca e cazul.
Luna asta
moni_k spune:
bineee...fara agitate, dar cu pumnii stransi
Trebuie sa fie bine..
Moni
Te asteptam cu drag
noname spune:

Buna fetelor!!!
Mai sunteti pe aici?
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana