Puiuti de Randunici 2008!! (114)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

kya, si bubu e stirb
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

cuscra deci eu raman inca fara "model" ...ai de grija ca teo are 2 dinti taioooosi

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Exclusiv? Nu, ca au inceput diversificarea. Ca puii lor is mai mari decat al meu. Mimo, ai fi vrut tu sa inchei noaptea asta razand de dezordinea de la mine, dar nu am ma curaj sa ma laud cu asa ceva si sa mai pun si poze, ca ma excludeti din crenguta!! Desi dezordinea de la al mare ar merita postata pe net, sa ia aminte alti copii sa nu faca asta!!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Eu vroiam sa te prind Daca gaseai aparatul insemna ca nu era destul de dezordine La noi e ordine numai in ziua in care vine femeia la curatenie, pentru ca strang tot inainte sa vina ea ...si de jena, dar si ca sa aiba loc sa stearga praful , sa dea cu mopul In seara respectiva apar deja primele cabluri, primele hartii, jucarii, etc ...Asta e!
AM VRUT SA SPUN CA AM SI EU, Nu NUMAI TU (DEZORDINE)

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Cum am mai spus, lui Alex i-a iesit primul dinte la 1 an dar fff usor. Eu nici n-am stiut cand i-au iesit toti dintii- dimineata ii mai descopeream cate unul in gurita.

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

ursu, treci la ciripeala...ori e curent si ti-ai pus caciula pe urechi si te faci ca nu ne auzi ce mai buhuhuim aici

arieeel, te-a doborat urcatul scarilor?...azi a mers liftuuul

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

cuscra, deci trebuie sa-mi pazesc fundul de nora-mea, ca-mi face model

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Cred ca ursulica mestereste crenguta noua

pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami33

cuscra, deci trebuie sa-mi pazesc fundul de nora-mea, ca-mi face model

...ca sa nu zici tu ca nu suntem fete de gashca, uite: te lasam sa iti alegi partea pe care vrei modelu' .....si ne da ariel adresa la tanti de la spital daca incurcam stanga cu dreapta, ca ne "ajuta" ea

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

vai, sovi!!! ce mi-ai facut cu "pasarelele" tale!!! de 1 ora stau si ascult triluri prin casa!!! chiar m-am apucat de cautat triluri de mierla pt o prietena draga de pe dc:))), care le iubeste de nu mai poate! dar si privighetorile......
te invidiez pt d-soara "ajutor"...am propus si eu omului, dar nu vrea ...a zis ca ma ajuta el...uffff.
bey, nu pui hreanul direct pe piele...ungi pielea inainte cu alifie de galbenele, altfel, ti-o arde...

olga, dar eu nu am prbl cu sinuzita!!! eu cu galcile am! aflu eu maine de ce...eu banuiesc deja cam ce ar fi...uffff,imunitate slaba, antibiotice multe...alb pe faringe si pe amigdale, ghici ciuperca ce-i??? dar hai sa nu ma "autodiagnostichez" ...
referitor la pompita anti-muci:), avem si noi d-aia "orala" ...e buna pt voiaj, dar BB este geniala, da clasa la orice altceva!!!
am testat si kakamaka de aspirator cu baterii si muzici, o prostie uriasa! (liana, de "teapa" asta vorbeai???)...parca am mai zis cand m-am intors de la mare, ca e o porcarie

blanka, mami puternica si eric luptator!!!

tuchi, baga d-alea cu..."aaa, era telefonul pe silent si nu l-am auzit!" sau "alooooo, nu mai am semnal!!! nu te mai aud!!!" si scapi de mofturoase carcotase! tu 7??? noooooo!

luny, am vazut si eu poze superbe!!! ...vreau la munteeee

mimo, maia, vali, nico - brava pt dintzoi!!! al meu tot "chelios" in gura ...parca vad ca-mi face "bucata" , ca si sor'sa si livreaza 5 la pachet:)

simo, ce face sam? cum este? ce tare cu "lica reloaded!!!"...
bubulina:) sa o (re)stapanesti sanatoasa! vazut poze "ptc-oase!!!"

cami, ca sa pui youtube jmecheros, cand dai reply la mesaj, ai deasupra ferestrei "linia" aia cu "tip caracter", "size"...deasupra la "tipe caracter" vezi un buton oval, rosu, pe care scrie "tube". dai click si intre cele 2 perechi de paranteze patrate "past"-uiesti, linkul pe care l-ai "copy" -at de pe youtube. ai inteles ceva??? hahahha.

mimo!!! lesinnnnn, hahahhahaha!!!! vezi de ce nu e bun premergatorul???? ca ia vlad sacu' de gunoi in gura!!! no, ca asta nu scria in spock!!!
cat despre "urletele" de "pa"...pe romaneste iti zic, : ai pus-o!!! si al meu urlaaaaa cand "uite mama, nu e mama!" ....si ia ghici!!! apare mama instant!

cami, uite ca am mai "derulat" si vad ca te-a luminat kya cum e cu youtubul...si ti-a explicat fata, clar si in cateva "cuvinte"...nu ca mine, in 100:) beyyyy!!! nu degeaba-s inginer

adriuta, ai facut alta fixatie acum???cu dintii?? ai terminat cu pumpkinul? haaaa? si al meu e stirb! e bine acum?...si nici macar nu-si misca c...l din loc. sta si topaie ca iepuroiul toata ziua, broscaleste pe burta cu "aripile" in toate directiile, bocane cu "acel" picior, care nu statea locului inca din burta...dar nu merge in 4 labe, nu se ridica, nu are dinti si nici diploma la harvard! da' tot il iubesc

mimo, m-am intors la tine...alex nu a bazait nici la masele...si le mai are si "atipice"!!! adica cu 6 colturi!!! am zis ca lesin cand le-am vazut!!! dar madalina,prietena mea dentista a zis ca e ok, ca sunt si cazuri d-astea.
kya, tot pe ea am intrebat-o de acel mit...si a zis ca stie clar ca dintii aparuti devreme (0-4 luni) sunt mai sensibili...mai ales cei aparuti inca din burtica, cazuri rare...

liana, a mers, mama! doar ca scriu la mesajul asta de 1 ora!!!

si ma lupt iar cu tot amigdalionul...m-am obisnuit deja...1 zi da, 1 ba...cui naiba ii mai pasa??? mie mi-e lehamite deja!

ca tot v-am prins din urma...iar zi de kkao, iar butoi pana la sprancene, chef rau de tot de , fara barbat , certat cu alexutza si-s tare suparata din cauza asta, iar teo super obosit si plangacios (nu l-am lasat sa se culce pana la ora 22, ca sa nu se scoale iar la 3.30 si sa joace tontoroiul pana la 5 ca azi noapte ) iar vreau sa emigrez, mama ei de tara plina de cretini!!! si send...ca voi nu aveti nicio vina sa ma "auziti" iar cum ma lamentez...

edit, ca era un spatiu mare alb...mama cat am scris!!!! crapa iar "ciudoasa" aia daca vede:)))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
edit, ca era un spatiu mare alb...mama cat am scris!!!! crapa iar "ciudoasa" aia daca vede:)))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Vezi, d-aia nu ma culcam...tot am ras bine pana la urma

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

da ariel, de kakamaka ala era vorba
ariel ete ce m-am gandit eu acu', ca sunt la sauna de calcat camasi si cred ca iese "geniu" din mine de caldura : la fel zice si omu' meu, ca ma ajuta el....pai daca al meu ma ajuta, al tau te ajuta, prin deductie (nu zic de care deductie ) la curatenie ar fi 2 "personi" eu si el sau tu si el ....deeeeeeeci, de ce nu poa' sa fie el si el....adica in 2 cuvinte (cum ar scrie kya ) ii unim, le facem echipa si se muta cand la tine, cand la mine, sa faca curatenie, ca de aia s-au laudat .......s-a inteles ceva ...veeeezi, si eu nu sunt inginer ....sunt mai rau

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput