Puiuti de Randunici 2008!! (114)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gata, simtiti mirosul de Nivea Apricot? :)

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Adriutaspune drept, marturiseste hai...vrei sa-i dai baiatului o halca la gratar si ii trebuie dinti de ros nu?
Eu sa stii, fara gluma, nu numesc asta precocitate...am inteles ca dintii cu cat apar mai tarziu cu atat sunt mai sanatosi mai tarziu .Alt mit zic eu! Ca Teodorei i-au aparut ca si lui Vladutz la 6 luni si are o dantura perfecta pana acum...eu cred ca daca nu erau buni dintii ei, pana acum se arata vreun semn...si mai cred ca seamana cu ta'su care nu stie ce-i aia carie pana la vasta asta...Dar in esenta, am vrut sa spun ca nu-i absolut nicio problema daca apar mai tarziu Si cu frunza ruginita...eu am vazut un film, Toamna la New York ...mama ce peisaje de toamna erau Poate ti-e mai aproape
Bubueu vleau, dar eu sa stii ca nu-s asa harnicuta ca tine ...tu sa ma vlei, ca eu vin in vizita toata ziua
Camimerci frumos...las' ca omu a mancat la Bucuresti la restaurant, poate sa manance si omleta acasa Eu sunt socata ca a stat Bubu atatea ore afara...eu ma plimb cu ceasul in mana, ca daca nu doarme Vladutz e un circ de zile mari si ma straduiesc sa-l tin doua ore macar Vin rupta de oboseala si terminata psihic de afara...
LianaBaygon da, asa ii zice deci n-am gresit medicamentul, pfuuu...sa-i dau si neoangin? Nu stiu ce sa ii mai dau ca zici ca a luat-o de la capat...iar o ustura gatul si tuseste ca un magar...o tuse seaca, iritativa si din cand in cand incarcata (dar mult mai rar) Nici nu stiu ce sirop sa-i dau La doctor am fost saptamana trecuta, parca nu m-as duce iar...toti copiii sunt raciti in clasa

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

serios....mai e vreun copil fara dinti???

si eu ma plangeam azi ca a mea e singura stirba, dar mai e si Rebe, si acum vad ca si Adrian.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Multumesc, fetelor, sunteti de gasca! Dau o bere in Dragaica! (sunt buzoianca la origini, asa se zice pe la noi).

Acum ma duc sa ma spal pe dinti si sa ma relaxez, sa-si revina laptaria .

NU cred ca voi mai prinde asa o seara de vorbaraie ca asta (adica sunt si eu optimista ca se va termina cu fataielile noaptea). Nu s-a vazut dezordinea, nu? Am avut grija sa sting luminile in camere :). Nu cred sa aiba careva mai cu fundu-n sus casa decat mine in momentul asta!

Am ramas ultima mamica laptareasca exclusiva de pe crenguta?? Imediat vine si la noi Zana Diversificare, pana pe 25 mai sunt...9 zile!

Va pup, daca maine nu mai apar fie am sucombat, fie s-a potolit fi-miu si am decis sa ma culc repede! Deci ne vedem, ca nu am voie sa sucombez pana nu vine sotul! Cine vede de copii??

Paaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

kya, si bubu e stirb

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Nicoleta, eu stiu ca mai sunt Vio si Gecko, care alapteaza exclusiv...dar nu le-am mai vazut de mult Cand ai zis de dezordine, am crezut ca pui poze

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo la mine asta a fost tratamentu' de "chilarit" amigdalozauru' si tusea naaaaspa (brrrr, nici nu vreau sa imi aduc aminte, ca am stat cu oxigen si la nastere si dupa vreo saptamana, dormeam doar in pozitie sezanda dupa nastere....iar intru in amanunte ) : eritromicina, buline de neoangin de supt si baygonu' da consecvent, fara tristat si fara sa beau sau sa mananc ceva cam o ora, si ptr tuse suuuuper bun a fost pentru mine ACC efervescent...m-a scos din belea.....si mai luam si biotics ca eram farmacie ambulanta ....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Exclusiv? Nu, ca au inceput diversificarea. Ca puii lor is mai mari decat al meu. Mimo, ai fi vrut tu sa inchei noaptea asta razand de dezordinea de la mine, dar nu am ma curaj sa ma laud cu asa ceva si sa mai pun si poze, ca ma excludeti din crenguta!! Desi dezordinea de la al mare ar merita postata pe net, sa ia aminte alti copii sa nu faca asta!!

Mergi la inceput

Mamicile de stirbi, copiii vostri sunt si putin mai micuti nu? Bubu e cu o luna si 10 zile mai mic decat Vladutz, deci nu-i timpul trecut
Eu am intrebat azi in parc o mamica de fetita de 11 luni , cum e cu maselele...si mi-a zis ca mult mai tragic decat cu dintii
Si ca veni vorba, de la eruptia dentara poate sa faca si muci ? Sau doar febra, diaree...ca am lipsit la lectia asta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

kya, si bubu e stirb

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Sunt tare curioasa daca e valabil mitul ala cu dintii mai tarzii = dinti mai sanatosi si rezistenti
Noi o sa putem sa testam!

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput