Puiuti de Randunici 2008!! (114)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

liana, de trei zile doar escapade din astea fac...si inca n-a comentat domnu'.
mimo, imi amintesc de la Alex cum era cu plecatul. Nu stia mama cum s-o mai pacaleasca atunci cand ieseam eu pe usa...dar si ce bucurie mare era cand ma intorceam
nico, dusuieste-te linistita ca stau eu de sase

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Azi a fost ziua de eruptie pe crenguta...hi, hi...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Liana, da strigi tare ma, da? ca eu la dus nu aud nika.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Am uitat sa va zic ca valoarea Calciului o are la limita de sus.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Adriuta, stiu o fetita care a "capatat" dinti pe la un an, si ce frumoasa si isteata e, ce-i trebuiau dintii de timpuriu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

kya, mersic de pont
adriuta, si bubu e chel in gurita...dar cica daca ies dintii mai tarziu, tin mai mult.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

nico...fara grija, am un "tzignaaaal"

hai mai adriuta, lasa copilu'.....face atatea ce nu fac ceilalti puiuti, ca are si el voie sa fie mai in urma nitel cu dintisorii ....si la ce te grabesti? e prea liniste la tine, ti-e dor de niste bazaieli ? sau ai ciuda pe careva si vrei sa pui copilu' sa-i muste, asaaaa, "neintentionat"

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Pe locuri, fiti gata de tras cu urechea....start! Ma, da sa nu ziceti nimica de deordinea de la mine dincasa, da? In 4 camere cate am... nicaieri nu e ordine . Da are copilul nasu curatel? are dinte "iesind"??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nico, hai du-te tu prima, ca apoi ma duc si eu

Mimo, ce dezmat pe Vladut azi, bravo lui! ce ma bucur ca a papat tot! Vroiam sa-ti zic ca poti sa-i faci si ciorbita, adica fierbi ce legume vrei tu si carnita si pui o ceasca de bors, de preferat facut in casa...daca n-ai, din ala la sticla merge...si suc de rosii si marar Si poate e ciorbar si o sa-i placa! de la 8 luni merge bors!

Adriuta, nu mai fi suparici, o sa-i iasa si dintii! Ce ai vazut tu copil fara dinti la scoala?

Maaai, am uitat sa va zic: cand a venit Lica azi, Vlad s-a dus la ea si i-a pupat mana! fara sa-i zic eu ceva inainte. Si i-a spus ca i-a fost dor de ea si apoi a intrebat-o de ce n-a mai venit si " ce motiv ai avut?". Apoi i-a explicat cum e cu bulinele negre si cu inimioarele rosii, i-a spus ce fapte bune si ce fapte rele a mai facut el...s-a dezbaracat si s-a imbracat singur, sa-l vada ea...i-a spus o poezie noua...a papat singur ciorbita! a fost un dulce! si pt.asta i-am dat azi o inimioara
Si Lica l-a schimbat pe Stefanoi si l-a tinut numai in brate cat am vorbit si el a adormit la ea in brate

Si cu asta basta, vorba lui Vlad!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

nico fii fara grija, sunt fruntasa la "casa cu curu'n sus" ...ma voi simti deci "ca acasa"

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput