Puiuti de Randunici 2008!! (114)
Raspunsuri - Pagina 17
cami33 spune:
cuscra, daca am stat atat afara crezi ca am mai facut ceva pe-acasa??? E ca dupa tornada la mine dar chiar nu-mi pasa
...si randunoiului i-am gatit omleta![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
lianam spune:
[quote]citat din mesajul lui mimonix
Liana am cumparat pt Teo un spay Bioparox ca te-am auzit pe tine...ii dau copilului in gat si incepe sa urle ...aaaa, cu ce m-ai dat??? cu spray de tantari? vrei sa ma omori? 
Sa stii ca asa miroase, avea dreptate, m-am mai uitat si eu o data sa vad ce scrie pe tub sa nu patesc ca Ariel
cu septilinul
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
[quote]
...mimo am uitat sa iti spun ca e naspa la "papila"!!! da dupa ce m-au puricat, aveam antibiotice in mine cat juma' de spital, si nu trecuse cu nimic, mi-am dat cu "baygon"
din asta (minim juma de ora fara beutura fara mancare) neoangin din plin si eritromicina...asa le-am doborat in final (pe "ele", amigdalele dospite
)
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Pai prima veste deja o stiti, aia cu dintele ...nu stiu cand l-a produs ca e catamai coltul dar azi ii sclipea in soare
In principiu cred ca asta e cauza din care se trezeste din somnul de pranz mai devreme decat normal (doarme numai o ora-doua in loc de trei ca pana acum) in niste urlete sfasietoare...paradoxal ii trec daca-l iau in brate, parca i-ar iesi dintii in fund 
A doua veste e ca azi a fost prima data cand a mancat legume mai multe ca fructele...un ditamai castronul, repede si fara nazuri...si mama lu' Hipp ar fi invidioasa...modificarile facute au fost inlocuirea pulpei de rosie cu suc de rosii (multicel) si adaos de marar(putintel) totul diluat cu zeama de la legume si ingrosat cu 2 cupe de cereale de orez 

A treia veste este ca azi s-a jucat interactiv prima data ...el batea cu palma in masa, sor'sa batea si ea de doua ori si iar el si iar ea...si radea de nu mai putea
Am mai facut noi cucu bau, dar el rade si nu face nimic...de data asta a facut si el ceva
A patra veste e ca se tine cu premergatorul dupa mine prin casa...si uite asa a ajuns in bucatarie si intr-o clipa de dezmat l-am vazut cu un colt de la sacul de gunoi in gura...Doamne cat era de fericit ![]()
Si ultima faza e ca tot azi, a plans (zic eu constient) cand am plecat de acasa...am iesit pe usa, el a ramas in premergator in hol si am auzit imediat din hol niste urlete sfasietoare...deci stie cum e treaba cu plecatul pa !
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 cuscra, daca am stat atat afara crezi ca am mai facut ceva pe-acasa??? E ca dupa tornada la mine dar chiar nu-mi pasa ...si randunoiului i-am gatit omletaCami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) p=7276c5de26b00cac7f8895&skin"]distractie cu bubu[/url] |
ei si ce, e foarte buna omleta, si hranitoare

Liana, mami de Teo
Nicoleta spune:
Care tragti cu ochiu si la Matei si dati un tignal cand zice miau? Ca nu mai fac odata dusu ala.....
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Kya spune:
Se pune linkul intre [ tube ] si [ /tube ] (fara pauze)
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
vezi mimo, vezi
...eram preciiiisa..."ai grija ce-ti doresti..."....cinea zicea ca tepeshu nu face aia, nu face ailalta, si ai lu' cutare ....
......
bravo vladutzu...arata-i tu la mama ta ce are la usa "casii" 
Liana, mami de Teo
lianam spune:
eeee, uite ca a dat kya solutia 
nico sunt cu ochiu' si urechea pe mateiu....."dezlantuie-te" la dus ![]()
Liana, mami de Teo
adriuta spune:

Fetelor mi-am pierdut orice pui de speranta ca al meu o sa aiba vreodata dinti. Il caut in fiecare dimineata si cu dezamagire constat ca nimic :(((. Si luni la control doctorita mi-a zis ca a vazut copii fara dinti pana la 18 luni asa ca sa nu ma impacientez!! 
Vali felicitari pentru dintos. Vai de fundul soacrei, vorba lui Sovi. Bravo Matei!! Pai eu o problema cu adormitul la loc, noroc ca fiu-miu nu-mi seamana. Daca ma trezesc noaptea dupa ce am dormit cateva ore nu mai mi-e somn. Intru sa vad ce mai spuneti voi mai butonez p-aici apoi merg la culcare. Asta daca ma trezeste de la 2-3 in colo . Daca e ora 11 sau 12 adorm instantaneu.
ERIC ESTI O MINUNE DE COPIL FELICITARI!! Multumim Blanka.
bubu ma bucur ca esti impacata sufleteste si ca o sa ai ajutor. Cred ca Vladut o sa se bucure mult.Felicitari pentru asa copii frumosi.
Ursulica imi amintesc ca eu cat am stat in Ro tot ca tine am patit. Toata ziua ma comentau. La mine piesa de rezistenta erau ciorapii. Vai saracu' nu-l tine cu picioarele goale te rog eu, si caciula. Nu-i pui caciulaaaaaa??? :)) sau ...in maneca scurta pe vremea astaaaaaaaa???:)) era o caldura afara de te topeai .
mimo al 6-lea???? :((( mOOOOORRRR!!! ![]()
Maya felicitari pentru dintisor.
Kya imi pare rau ca a cazut Sanzi din pat. Bine ca nu-i nimic mai rau.
Simo succes la bagaje
e musai mamiiii...
am descoperit, al meu e fan dEus, nici nu misca cat timp e melodia....
serios....mai e vreun copil fara dinti???![]()
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
bubu05 spune:
Mimo, pai atunci vlei sa fii plietena meaaa??? 
Simo de Bv, multumim si spor la impachetat!
Kya, saracuta sanzi...of, of...pup si eu cucuiul mic!
Nico, felicitari si voua pt. dintisor!
Azi a fost ziua de eruptie
pe crenguta...hi, hi...
Luny, de cand zic sa-ti spun de Matei ca seamana cu un baietel care s-a nascut la cateva ore de Vlad si am fost prieteni 2 ani...mai suntem si acum, dar ne vedem mai rar pt. ca s-au mutat din zona. Maine pun o poza, dar sa-mi mai aduci aminte daca uit. Zici ca sunt gemeni!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare