Puiuti de Randunici 2008!! (114)
Raspunsuri - Pagina 16
Kya spune:
Symo 
Luny ia zi, l-am depasit pe Mufa la capitolul plonjari? Ca Sanziana a cazut deja de 3 ori 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Salut.
Olguta, nu stiu daca este impotriva oricarei aspirari sau doar a acelei cu Batista Bebelusului, nu am intrat in detalii ca plangea bebe... Sper sa nu uite sotul sa il intrebe peste 2 saptamani pe un orelist bun din Bucuresti (merge cu Stefan la un control) care este cea mai buna varianta de exterminare a mucilor unui bebe si va spun (dr. Dan Gheorghe). Tu ce aspirator ai?
Mucii lui Matei sunt pe cale de disparitie, insa... SUNTEM IN PLINA ERUPTIE DENTARA! Primul dintisor a spart gingia (jos)! 

Si din cauza asta e marait, se tot fataie si in somn si mie nu are cine sa mi-l pazeasca sa pot face si eu un dus rapid... astept sa adoarma adanc sa ma clatesc si eu ca tare am mai patimit si azi...
O seara buna va doresc si numa maine nu-i poimaine...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
lianam spune:
kya
...ooofff, te cred ca te doare capul! cred ca trebuie sa-l "articulezi" pe randunoi
, ca are antecedente!
Liana, mami de Teo
Kya spune:
Liana nu stiu daca a fost de vina de data asta... Sau ma rog...
In orice caz s-a speriat si el rau!
Nico
pentru dintisori! Si tie succes cu dusul ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Liana nu stiu daca a fost de vina de data asta... Sau ma rog... In orice caz s-a speriat si el rau! Raluca mamica de Sanziana mititica |
biiine, il iertam de data asta
zana mica frumusica pe cucui!Liana, mami de Teo
luny spune:
kya sunt la egalitate, la 3 Mufa s-a oprit!!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Blankar, mi-au dat lacrimile! Si eu ma vait de o raceala...
Kya, sa stii ca imi trebuie fler puternic sa fac si eu un dus cand sunt singura cu ei...
Matei suspina in somn, geme, saracutul mamei. Mi-e mila de el, dar am si eu nevoie de duuuuus!
Bubu, Luny, am vazut poze cu copii - o minunatie! Ce mi-e dor si mie sa ies din casa, nu mai zic sa ajung si eu in Poiana sau prin alte locuri... de vineri seara nu am mai iesit decat luni la medic... Poate sambata, dupa ce vine randunoiul, ies si eu puuutin... poate il scot si pe Matei... mai, ce mai geme saracutul!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
lianam spune:
moooaaa cami, de la 11 la 18 in parc
....asa deci....ia treci dumneata la bucuresti imediat si ia-ti nora in primire, sa termin "trebile" pe aici sa stau si eu in parc de la 11 la...19, na ![]()
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Repede scrisorica pana nu uit
Blankar super ca Eric e bine si te descurci
Inca putin si gata 
Luny superbe pozele, pacat de muci
Ce-ai facut cu ciupercile?
Bubu din prima te-am ochit pe tine inainte si dupa Stefanoi...si m-a lovit si revelatia...semeni cu o prietena de-a mea
mi se parea mie ca te cunosc de undeva ![]()
Valentina,Simo...6 dinti ce sa spun
3 sus si trei jos ...m-a certat teo ca-i numar , cica nu-i bine...ati mai auzit asa ceva?
Ursuleata, ia sa le intrebi pe femeile alea cu caciulita maine daca stiu ele ceva despre asta...sigur stiu ![]()
Sovi, asa e cu femeia care face curat...numai ea stie secretul se miroase a primavara
Bine si asa, daca ea stie , ea sa faca 
Liana am cumparat pt Teo un spay Bioparox ca te-am auzit pe tine...ii dau copilului in gat si incepe sa urle ...aaaa, cu ce m-ai dat??? cu spray de tantari? vrei sa ma omori? 
Sa stii ca asa miroase, avea dreptate, m-am mai uitat si eu o data sa vad ce scrie pe tub sa nu patesc ca Ariel
cu septilinul
Kya de data asta cred ca i-a venit randunoiului mintea la cap
Dar nu ziceai ca pleaca?
Cami pune si tu link la melodia aia, ca eu am ratat-o si sunt tare curioasa
Tuchi, lasa-le cu ale lor pe colegele care n-au invatat nimic, au gresit tot si pe urma iau 10
Cand e practica?Mai spune o data, ca eu mi-s mai hoasca si am uitat ![]()
Olgutaai dat cafea si ne-ai lasat cu ochii in soare
Nicio prada azi , Nila a ramas nemancat?
Geckodaca nu te arati vin dupa tine si tot te aduc eu in fata foruMUrilor superioare 
Revin cu povesti despre noi 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
cami33 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=lO_SwOEjO_o
eu nu stiu sa pun linkul asa smecher, ca voi
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu