Puiuti de Randunici 2008!! (114)
Raspunsuri - Pagina 21
mimonix spune:
Buey, eu cred ca voi n-ati explicat bine randunoilor cum e treaba cu "femeia la curatenie"
Aceasta (femeia
) vine si FACE, nu AJUTA
Deeeeeeeeciiiiiiii, eu zic sa le sugerati randunoilor sa ajute cu niste bani femeia "care face" ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
cami33 spune:
liana, ariel, omului meu i-am facut program: sambata diz da morning imi iau trupa si plec in lume iar el ramane home alone si presteaza smotru. 
Edit: daca nu-i convine sa-si angajeze menajera![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
mimonix spune:
Ma bag la nani
ca se termina si bateria si mi-e lene sa ma mut langa priza (Bubu, cum spuneam
) Mai vorbim noi si maine 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
cami33 spune:
Si eu ma duc la nani. Noapte buna!
...sau spor la calcat camasi![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
ariel_7000 spune:
hai, valea la nani!!! io mai stau...abia am scris 2 mesaje in seara asta:))) da' buneeee! ![]()
pai, liana 1+1 = love
, hahaha...eu sunt de acord!
mimo, sa presupunem, prin absurd ca accepta al meu "alta femeie" in casa
, pe langa mine, care-i sunt de ajuns!!!! si face biata de ea treaba si-i calca tricourile si i le pune nu stiu cum....si asta stramba din nas, ca-i fecioara si e hachitos rau de tot, parca nu l-ai cunoaste!!! plus ca nu rezista niciuna....fuge in 2 zile :)
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
mihutza11 spune:

Vali bv de dintishor!
Luny superbe pozicile! si noi suntem in urma de tot cu diversificarea,inca vegetarieni, dar nici nu ma grabesc.. de ieri am bagat si fasole verde, a papat bine..
Blankar bv micutzului Eric!
curajosul si pe mamica lui!
Simo sper sa iasa bine analizele lui Sam!
Kya nici noi nu avem dinti!![]()
Bubu bv ca s-a lamurit treaba cu Lica!
frumusei ca mamica lor baietii!
Ursu zic si eu la fel..chiar nu are rost sa te enervezi..o mama stie cel mai bine ce e bun pt copilasul ei!
Maia,Nicoleta bv si voua pt dintishor!
Sovi dragutz iepurasul de la semnatura!![]()
Mimo
f tare Vladutzu!
Liana dar iar calci? mai da cate tone de rufe ai? 
Ariel esti prezenta la buhuhu!![]()
si send.. ca isi cere drepturile!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara