Puiuti de Randunici 2008!! (114)
Raspunsuri - Pagina 11
blankar spune:
salutare!
am intrat sa va spun ca am un fecior de nota 1o!!!
se comporta exemplar desi atrna din el 5 tuburi
aseara cand i-a schimbat asistenta pansamentul m-i s-a facut rau
are 3 gauroace de toata frumusetea si o taietura cum aveti voi care ati nascut prin cezariana
are si cateter in putica
mai plange dar nu mult si rezista bine pana acum
poate ca inca nu a trecut de tot efectul de la anestezie
oricum nu m-am asteptat sa se comporte asa de bine
nu vreau sa zic prea repede dar sunt foarte mandra de el
altii in alte saloane urla de zece ori mai mult
va pup si va mai tin la curent
mai tineti-ne pumnii inca un pic
Tuchi cand aflii rezultatul final?
eu oricum ma gandesc la tine si iti tin pumnii
mstela spune:
Am vazut poze super!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
lianam spune:
blankar sa dea Dumnezeu sa fie foarte bine si de acum si sa va intoarceti repede acasa sanatosi!
cumintelul si curajosul si ne rugam pentru voi 
Liana, mami de Teo
luny spune:
blanka ai un baietel curajos, merita multi pupici!!

o sa fie bine acum,o sa vezi!!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Doamne Ajuta Blanka.
puiul curajos. Ma bucur tare mult ca a trecut cu bine peste operatie. Sigur, sigur o sa fie bine si pe mai departe. Nici nu se poate altfel. 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Luny foarte frumoase pozele! Se vede ca v-ati distrat si v-ati odihnit.
Vali wow, si voi cu dintisori? Cred ca ramane Sanziana singura stirba de pe crenguta...
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
kya de frumos, a fost, dar asta cu odihna e tabu la noi..
mai ales ca e si fonfait!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Blankar, Doamne ajuta ca a scapat cu bine micul Eric. Imi dau seama ce-a fost in sufletul tau, mie mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul de dimineata. E un puternic puiul si tu mami, la fel. Multa putere in continuare, ce-a fost mai greu a trecut, va asteptam acasa sanatosi si frumosi.
Luny, superbe pozele, iar cele din zbor sunt absolut senzationale.
Kya, cred ca Rebe e ultima stirba de pe crenguta, avem aproape 8 luni si nici-un dintisor!
Liana, ce face mica Te(r)o? Rebe n-a mancat azi decat cateva lingurite de legume, tare m-am amarat...
Vali, bravo pentru dintisor!
Elara, ce mai faci? Pe mine nu prea ma avantajeaza legea pentru ca nu am toti banii pe CM, dar este minunata pentru viitoarele mamici. Sunt tare bucuroasa ca s-a votat!
Olgutza, m-a distrat tare discutia ta cu randunoiul pe tema Nila si vrabia moarta!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
bubu05 spune:
Hello gagicute!
Of, ce de muciosi pe-aici…sa nu dati si la altii, da
?? Insanatosire rapida la toti puiutii, sa scapati repede de mucisori 
Scriu repede, ca vreau sa ma duc o ora la nani…daca mai apuc…
A venit Lica sa vorbim si ramane
. Problemele ei erau familiale, discutii despre bani, ea munceste cel mai mult si restul freaca menta, nu-i dau bani in casa..etc…discutii…oricum eu am intrebat-o daca sigur-sigur nu mai vrea sa vina la noi si sa-mi spuna clar daca e nemultumita de program/bani. Am convenit sa revina la programul fix si sa nu mai stea ca asa vrea ea si sa vina 4 zile pe saptamana cum venea la inceput. O sa stea luna asta acasa, poate a simtit nevoia de o pauza, sa-si faca ordine in cap si pe-acasa, cu cei de-acasa…ma rog…o sa vina de 1 noiembrie. De bani e multumita, n-a zis nimic…deci pana la urma o sa revina.
Cam atat despre asta…ma bucur ca nu era altceva, ca nu suport oamenii care nu spun ce au de spus, prefacuti etc…
Zic si eu LMA Mufy, Sean si Amira! Sa cresteti mari!
Luny, pai sa zici cum faci placinta de dovleac cu iaurt, ca mai am in frigider
. Maine o sa coc iar sa-i dau lui Stef. Ce pofta mi-ai facut si mie cu ghebele, si mie imi plac mult ciupercile…mama nasilor face unele buneeee, culese de ea din padure(e din Piatra Neamt), murate cu gogosari si le pune la borcan…dar nu stiu cum le face…
Eu ii fac lui Stefan piureul de legume seara si ii fac pt. doua zile. Deci sta in frigider bine-mersi, n-are nimic, ce sa aiba?
O sa ma uit la poze mai tarziu, sa le savurez pe indelete.
Pucca, eu zic ca e ok sa-i dai si ficatel, cam asa e si schema mea de diversificare de la 4 luni. Deci e bine! Numai sa-i placa puiului. Poti sa fierbi ficatelul in lapte, sa nu fie amar, si apoi sa-l pasezi in piure.
Valiii, felicitari pt. dintosul mic!! Bravooo!
Blankar, felicitari lui Eric cel curajos si refacere rapida! Pup puiul!
Adriuta, multumim pt. complimente!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
mstela spune:
Of,Doamne, Blanka...mi s-a facut pielea ca de gaina.SANATATE MAXIMA!!!Dea Domnul sa reziste bine Eric..ofof..greu o fi,dar ai incredere in Domnul ca nu va va lasa tocmai acum!!!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora