Puiuti de Randunici 2008!! (114)
Raspunsuri - Pagina 10
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Luuumee, luuume, avem un dintzisor!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Si din fericire, l-am vazut dupa ce iesise. A fost cam marait acum 3 zile si nu stiam de ce, dar acum ne-am lamurit. Intram si noi in clubul dintzosilor!!! ![]() ![]() ![]() Valentina si Matei (10.04.2008) |

dintozaurul mic! la mai multi, sanatosi si nedurerosi!Liana, mami de Teo
pucca spune:
Cuscra, felicitari pentru primul dintisor!
Biencutza pe Matei!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
mstela spune:
| citat din mesajul lui luny stela, m-ati spart cu ghebele alea! cresc in padure, bre, le-am cumparat de la tarani!!Mufy azi nu a avut febra, de fapt de ieri de la pranz nu a mai avut..a fost doar un episod pasager, ceea ce ma face sa crted ca de la dinti.. ![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |

Bv Muffy.
Tea m-a capiat deja cu durerea de dinte.Plange si maraie intr-una si abia mananca

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
lianam spune:
cuscraaaaaaa, asa buna a fost sangria aia, ti-a luat graiu', nu mai zici nimic? ![]()
gata, iesim la o plimbarica rapida ca avem musafiri azi...cel putin asa s-au anuntat....poate ii pun la calcat ![]()
Liana, mami de Teo
luny spune:
Bravo, Matei de Valentina, tot inainte de acuma!![]()

Stela, si Mufa e marait cu mancarea, ce sa facem...daca vrea bine, daca nu, nu insist, tzitzi la greu in schimb..
poze de la munte!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
pucca spune:
Luny foarte frumoase pozele! Mufa este frumusel foc.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
adriuta spune:
Buna ...noaptea de la noi.
E 4.30 dar n-am somn, oricum m-am culcat la 9 aseara.![]()
M-au amuzat peripetiile lui Nila cel iute de labutze care prinde vrabia din zbor. Eu stiam ca Olga sta la bloc si d-aia era enigma, dar acum s-a rezolvat.
Ma tot gandesc de statea la casa si avea mai mult spatiu de desfasurare... ptii nici nu vreau sa ma gandesc.
pentru toti puisorii aniversati astazi LA MULTI ANI!! sa cresteti mari si cuminti.
Am vizionat poze cu Mufy cel haios si plimbaret. Mi-a placut mult caruciorul cela, bebe zburand si toamna...ah toamna
Luny cum te lauzi cu carutul, este usor de manevrat? Ma gandeam sa facem un upgrade si taman la un astfel de "gizmo" imi statea gandul.
Si astea fiind spuse ma sageta un gand...in linistea noptii
Ca daca nu vaz si eu o frunza ruginita mor. Asa ca dimineata POP OUT THE QUESTION...
si ma retrag in barlog
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
luny spune:
adriuta in afara de faptul ca e greu de carat pe scari
imi place de mor caruciorul, are roata din fata mobila si il manevrez cu 2 degete!!![]()
Mufa nu vrea sa pape, si i-am pus si sweet potato azi prima data...e in greva de cand e cu muci..
LUNY
mstela spune:
| citat din mesajul lui luny Bravo, Matei de Valentina, tot inainte de acuma! ![]() Stela, si Mufa e marait cu mancarea, ce sa facem...daca vrea bine, daca nu, nu insist, tzitzi la greu in schimb.. ![]() poze de la munte! LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Pai la noi tocmai asta e,ca baga piure,dar nu vrea sa se mai apropie de tzatzi si ajung sa se intareasca si mi-e greu sa bag pompa. ![]() ![]() Trec la vizionat pozici. Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
luny spune:
are ceva daca ii pastrez piureul de azi la frigi si il dau maine?
LUNY