Puiuti de Randunici 2008!! (114)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Luny noi am inceput diversificarea de la 4 luni, caci ea papa laptic praf. Si da carnitza ii dau de la 5 luni, am introdus si oul de o saptamana.Pediatra mi-a zis ca e timpul sa-i dau si ficatel, si peste o saptamana iaurtel la ora 18.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multe lunisoare AMIRA,MUFA,SEAN si IULIAN!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

La multi anisori Mufa, Sean, Amira si Iulian!!!!!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

M-am chinuit azi-dimineata cam 1 ora sa-i iau pipi lui Samuel!i-am dat ceai ,apa..nimic!David a fost tare fericit sa faca pipi in punga,cu el am terminat rapid,dar asta mic ,ne-a muncit!le-am dus si luni dimineata mergem dupa rezultate,apoi la dr de la Eva si pe la 3-4 "decolam" in Germania!stau cu sufletul la gura ,cu analizele astea..daca nici acum nu i-a trecut infectia...dar,ma rog la DD sa fie bine!
Azi mergem pana in bazarul de la Bran sa iau cate ceva frumos prietenilor nostrii din Germania...inca nu stiu ce,om vedea acolo!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LMA CU SANATATE MULTA BBILOR ANIVERSATI: AMIRA,MUFFY,SEAN,IULIAN!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

luny,cum mai e Mufarinul?Si ce facush bre,furarati ghebele de pe drum?
all.Fug la treburi.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela, m-ati spart cu ghebele alea! cresc in padure, bre, le-am cumparat de la tarani!!
Mufy azi nu a avut febra, de fapt de ieri de la pranz nu a mai avut..a fost doar un episod pasager, ceea ce ma face sa crted ca de la dinti..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

luny welcome back ....cum e mufarinu', mucos, sau a fost doar o impresie? ti-am acordat votul de rigoare ...eu habar nu am de astea, ca ciripesc doar aci pe ramurica, nu intru la alte discutii....ma epuizati voi de tot .....asa ca daca mai "e" nevoie de voturi zice-ti la mama, ca vi le da
mai, recunosc, eu sunt cam paranoica cu ciupercile culese de prin paduri...mie imi plac ciupercile la nebunie, as manca fara oprire.....dar de cand cu incrucisarile astea cu specii otravitoare, eu nu iau decat din comert, de cultura....am niste cunostinte in bucovina care faceau fel si fel de conserve din diverse feluri de ciuperci....mamaaaa ce bune erau ....va dati seama, ca asta fac din tata-n fiu, culeg tot soiu' de ciuperci si le cunosc foarte bine cum arata; ei, de la incrucisarile astea sau otravit si cele bune, si au stat 2 dintre copii in spital pe perfuzii de ziceau ca nu scapa, noroc ca restul nu au apucat sa manance atunci, si ca si astia 2 mancasera doar putin.....asa ca luny nu te supara ca iti zic ...da esti sigura de ele? (evident, pot fi foarte bune, sa nu aiba nimic, dar.....).....ei, am si eu stolurile mele

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

liana si eu la fel cu ciupercile, as manca nonstop!...sper sa nu fie cu 'buba' tocmai la mine, dar le cunosc cat de cat!..si tata mi-a spus azi la fel ca tine!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Luuumee, luuume, avem un dintzisor!!!!!!!!!!

Si din fericire, l-am vazut dupa ce iesise. A fost cam marait acum 3 zile si nu stiam de ce, dar acum ne-am lamurit.

Intram si noi in clubul dintzosilor!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput