Puiuti de Randunici 2008!! (114)
Raspunsuri - Pagina 12
ursuleata spune:
Blankar, multa sanatate puiutului tau
.
tuchi, FELICITARI!!!! Stiam eu ca te descurci.
Eu sunt f suparata, revin.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
clau
nu te mai necaji; se pare ca asa sunt ele mofturele...lasa, nu-i bai sanatoase sa fie ca de papat...papa ele cat le trebuie
....nici teo nu a vrut azi decat vreo 3 lingurite, insa i-am facut repede si un iaurtel cu cereale si l-a papat tot, la mine in brate insa, asa ca eram ca 2 purceluse, pline pana-n ochi de piureurile ei
....a fost chiar te(r)o azi.....de cand a descoperit ca sta in picioare se ridica intr-una,se leagana in picioare minute in sir, se agata de orice, se tine de canapea si face pasi laterali.... isi mai bubuie si capul de parchet, evident, ca isi da drumu' ca tolomacu'..se chinuie sa escaladeze toate hantzele ce i le-am pus sa nu paraseasca teritoriul (e ca la balamuc la mine)....cam asta face......nu prea vroiam eu sa ii iau premergator, dar la cat se misca probabil am sa ii iau sa se mai agite si in ala (desi la cat de energica e, tare imi e ca se duce de-a-n-boulea cu el
).....
bubu
....ai vazut ca se rezolva toate? ma bucur ca te-ai linistit si iti vine ajutorul inapoi.......daca tot esti asa bucuroasa nu vii sa calcam niste rufe si sa frecam nitel pe aci
...poate ti-e dor
.....chiar ma bucur pentru tine 

..asa nu mai stai in dilema daca sa dai puiu la gradi sau nu...poti amana pe anu urmator, ca sa stai cu inima impacata ![]()
Liana, mami de Teo
mstela spune:
Luny,si eu tot pt 2 zile fac piure de la o vreme,ca nu imi mai ajunge timpul.Ii pun intr-un borcanel din ala de stocat lapte si bag rapid la frigi.A 2 a zi incalzesc putin borcanelul intr-un vas cu apa si e f bun.Si chiar asa,zi-ne reteta aia de placinta cu dovleac ca si eu vreau.Azi nu am avut timp ca am facut curat.Maine cred ca dam o fuga la tzar daca e frumos afara.
bubu,bv ca s-a rezolvat si te-a fericit Lica.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
clauclau spune:
Bubu, ma bucur ca s-a rezolvat cu tanti Lica!
Bine ca n-a fost mai nasol...
Liana, da mai, asa si Rebe , numai in picioare. O pun in patut si face ture in el, mai si cade si cand nu poate sa se agate prea usor de margine caraie s-o pun eu in picioare si o ia de la capat. Eu i-am luat si premergator si leagan si jumper si salteluat de activitati, numai sa stea si ea pe undeva si sa mai respir si eu...DA' de unde ca fata sta in fiecare cate 5 minute si-n rest tot eu trebuie sa o distrez. Ea nu sta nici afara in carucior, ne necajim ca naiba cand iesim la plimbare...
Luny, eu fac piureul pentru o saptamana mai nou .
Plec sa tund Razvanelu' ca i-a crescut pleata!![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
lianam spune:
asa deci cu premergatorul clau....nu e exclus sa il iau si eu doar ca sa mai incarc casa ![]()
ursu 
Liana, mami de Teo
ursuleata spune:
Asadar si prin urmare: copilul meu de 6 luni nu a fost alaptat nici o secunda. La varsta de 5 luni si 3 saptamani avea 7,500kg si 71 cm, adica f bine zic eu, doar lapte praf. Fara apa, ceai, morcovel sau supita.
De la 5 luni si 3 sapt am inceput sa il diversific si slava domnului papa bine.
Bunnn, ce vreau eu sa zic este ca nu mai suport pe nimeni si din ciclul: "eu sunt sanatoasa toata lumea e dusa" incep povestioara.
Ma duc si eu cu bebele meu in parc, ma asez frumos pe o banca si ma apuc sa citesc. In fata mea, pe o alta banca zaresc 2 carucioare dar nu ma uit pt ca eu sunt cam chioara si pt a vedea trebuie sa ma stramb,,,,,sa nu zica lumea ceva prefer sa nu ma uit. (de multe ori am confundat lumea si radeam eu la necunoscuti, dar asta e alta poveste). Si cititnd eu asa ma trezesc cu o duamna langa mine: "Vai ce scump e, cat are?" "Face 6 luni pe 17" "Si papa carnita? ca al meu are 5 luni si nu prea vrea" "Nu papa pt ca de abia am inceput diversificarea" "si e alaptat?" "Nu" "Si cuuuum? nu i-ai dat mancare pana acum???? Trebuia sa ii dai, saracul"
. Nu trec 2 minute vine si cealalta duamna: "de ce nu ii pui caciulita?""pt ca e cald" "Da, dar el e mic" "Si?"....si nimic feteleor, pt ca nu mai stia ce sa zica.
Ma ridic f frumos, imi iau la revedere si plec sa scap de gura lor. Ma indrept spre un alt parculet unde sa pot citi in voie, in spatele meu aud: "Vai, nu are caciula, saracul fara caciula, o sa ii raceasca si o sa vada ea". UAAAAAAAA!!!
Ajung in al 2-lea parculet si disting 3 carucioare, bag viteza, trec cat pot de repede si aud "Ai vazut? Nu avea caciula".
Concluzie: m-am mai plimbat putin prin jurul blocului si am citit acasa la mine, fara caciula.
ieri, ies cu bebe in wrap sa merg repede pana la piata sa ii iau dovlecel. In wrap se simte cel mai bine, doarme imediat, nu zice nimic, este fericit, sta la mami la piept, ce sa mai: excelent. Si: "Doamne cum il tine!!!, O sa-i rupa coloana, saracul ce chinuit e, n-are nici caciula
, ce-o fi aia in care sta bebe???"etc s.a.m.d. Cea mai tare faza, vine una si ma intreaba:"Unde ii sunt picioarele"
.
Deci noi suntem ciudati si nu o sa ii pun frate caciula ca sa ma bage si pe mine mamicile in seama iar de diversificat la 3 luni nu mai am cum. Eu nu intreb pe nimeni de ce pune caciula, de ce doarme la pranz, de ce doarme noaptea, de ce suge? sa ma lase in pace. chiar este neplacut sa comenteze toata lumea......sa nu credeti ca nu am replici, doar ca m-am saturat.
Si eu vreau sa cred ca m-am domnit, adica bine ca exista pampersi, lapte praf, net
, leagan cu 6 viteze si biberoane anticolici etc. Iar fundita la caciulita se punea inainte de astea, asa ca sa ma lase!!!!
Am fost asa suparata ca nici nu am mai scris. Voi patiti asa ceva? sau trebuie sa schimb cartierul?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
ursu
..pentru cateva secunde uite ca nu mai sunt o duamna, si zic: sa te pupe-n... cine are probleme de existenta 
gata acu' devin iar o duamna
....eu nu bag in seama palavragelile si fac asa cum cred eu ca ii e bine copilului meu.....nici eu nu socializez prin parc...nu ca sunt o ciudata si nu imi plac oamenii
...da prefer sa ma plimb cu soricelul meu, care si asa nu are stare.....am mai patit si eu ocheade din astea (eu ii pun ceva pe cap acum, ca e cu bronsiolita si mucozaurii....da vremea de zilele astea a fost mai mult decat super de imbtracat copilul lejer....); bine, uneori ignor, alteori - ca nici eu nu am chiat toate circuitele intregi
- daca aud ca se comenteaza la adresa noastra sau se uita insistent, ma uit si ei fix, da fiiiiixxxxxx la respectivele...si inteleg ele
.....nu te mai supara pentru toate "savantele" devenite mamicile" perfecte" ... fa cum stii ca ii e mai bine copilului....oricum fiecare copil e cu specificu lui, unii mai frigurosi si mai sensibili, altii rezistenti.....eu sunt o friguroasa de fel (fac chiar alergie daca simt ca temperatura nu ma satisface
) insa vara-mea, de cand era copil nu suporta strampi caciuli....urla de ii ieseau ochii si noua creierii...asa ca o lasau fara....ete ca nu murii ...... nici nu ma mai lungesc cu comentariile, ca la astfel de "mamico - gospodine atotstiutoare" nici nu trebuie sa le dai atentie ... daca te mai abordeaza vreo isteata din astea, intreab-o de cate ori a racit copilu' ei ei si spune-i sa ii dea caciula jos, ca altau nu are si de asta nu a racit pana acum 
s-a inteles ceva din ce am zis
?
Liana, mami de Teo
bubu05 spune:
Ursuleata
, nu mai fi suparici! Te inteleg si e chiar aiurea sa comenteze altii despre cum tii copilul/cum il imbraci etc...si eu comentez, ii dau coate sotului, daca vad un copil cu caciula de lana pe vremea asta, dar nu ma duc sa-i spun mamicii respective
. Si doar daca o cunosc pe mamica respectiva si "imi permit" mai zic si eu una-alta, dar atat.
Vecina mea de palier mereu, dar mereu cand ma vede cu Stefan ma intreaba de caciula
. Azi am iesit si am facut cateva pozici in spatele blocului si i-am pus lui Stefan o bandana pe cap, mie de la balcon mi se parea mai racoare, dar apoi cand am mers prin soare i-am dat-o jos si gecuta la fel. Nici eu nu sunt adepta caciulii acum, doar cand era Vlad mic il tineam cu caciula in casa in primele luni 

Va multumesc pt. cuvintele frumoase. Da, m-am linistit acum.
Liana, pai tu ce crezi ca m-am dus sa ma culc...neeee...ca m-am gandit eu bine ca o sa dorm maine la pranz
. Azi e zi de bucatareala. Am facut ciorbita, am pregatit carnea sa fac diseara chiftelute, plus ca diseara ii fac si lui Stefan piureul si branzica, deci tot la bucatarie ajung
. Asa ca...mai stau cu voi la ciripeala pana se trezesc astia mici.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
luny spune:
beeeey, nu reteta de placinta cu dovleac v-o dau,ca o facem si noi p-aia clasica!:)) ci ziceam de reteta ptr FOAIA DE PLACINTA, ca nu cumparam!
so: reteta v-o dau cu cantitatile astea, dar eu am tava mare la cuptor si maresc cantitatile la okio..ok... de obicei face iub, eu am facut doar o data!![]()
250 g iaurt, un praf copt, 10 linguri ulei, 100g zahar(3 linguri), un pic de sare. Se amesteca toate, se pune faina cca 1/2 kg, pana devine coca buna de intins. Se imaprte in 2 si se intind 2 foi! Noi facem din cantitati aproape duble..
ursulico hai ca m-ai amuzat cu aventurile cu tantile din parc!
..d-aia e bine ca daca ies afara nu am parc, deci nici multe mamici d-astea in zona, iar in parc sunt mereu cu Liviu si nu cred ca s-ar baga cineva in seama cand ne vad p-amandoi
dar le-as taia macaroana tare scurt si eu!
ce naiba, azi e vreme de caciula??!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Asadar si prin urmare: copilul meu de 6 luni nu a fost alaptat nici o secunda. La varsta de 5 luni si 3 saptamani avea 7,500kg si 71 cm, adica f bine zic eu, doar lapte praf. Fara apa, ceai, morcovel sau supita. De la 5 luni si 3 sapt am inceput sa il diversific si slava domnului papa bine. Bunnn, ce vreau eu sa zic este ca nu mai suport pe nimeni si din ciclul: "eu sunt sanatoasa toata lumea e dusa" incep povestioara. Ma duc si eu cu bebele meu in parc, ma asez frumos pe o banca si ma apuc sa citesc. In fata mea, pe o alta banca zaresc 2 carucioare dar nu ma uit pt ca eu sunt cam chioara si pt a vedea trebuie sa ma stramb,,,,,sa nu zica lumea ceva prefer sa nu ma uit. (de multe ori am confundat lumea si radeam eu la necunoscuti, dar asta e alta poveste). Si cititnd eu asa ma trezesc cu o duamna langa mine: "Vai ce scump e, cat are?" "Face 6 luni pe 17" "Si papa carnita? ca al meu are 5 luni si nu prea vrea" "Nu papa pt ca de abia am inceput diversificarea" "si e alaptat?" "Nu" "Si cuuuum? nu i-ai dat mancare pana acum???? Trebuia sa ii dai, saracul" . Nu trec 2 minute vine si cealalta duamna: "de ce nu ii pui caciulita?""pt ca e cald" "Da, dar el e mic" "Si?"....si nimic feteleor, pt ca nu mai stia ce sa zica.Ma ridic f frumos, imi iau la revedere si plec sa scap de gura lor. Ma indrept spre un alt parculet unde sa pot citi in voie, in spatele meu aud: "Vai, nu are caciula, saracul fara caciula, o sa ii raceasca si o sa vada ea". UAAAAAAAA!!! Ajung in al 2-lea parculet si disting 3 carucioare, bag viteza, trec cat pot de repede si aud "Ai vazut? Nu avea caciula". Concluzie: m-am mai plimbat putin prin jurul blocului si am citit acasa la mine, fara caciula. ieri, ies cu bebe in wrap sa merg repede pana la piata sa ii iau dovlecel. In wrap se simte cel mai bine, doarme imediat, nu zice nimic, este fericit, sta la mami la piept, ce sa mai: excelent. Si: "Doamne cum il tine!!!, O sa-i rupa coloana, saracul ce chinuit e, n-are nici caciula , ce-o fi aia in care sta bebe???"etc s.a.m.d. Cea mai tare faza, vine una si ma intreaba:"Unde ii sunt picioarele" .Deci noi suntem ciudati si nu o sa ii pun frate caciula ca sa ma bage si pe mine mamicile in seama iar de diversificat la 3 luni nu mai am cum. Eu nu intreb pe nimeni de ce pune caciula, de ce doarme la pranz, de ce doarme noaptea, de ce suge? sa ma lase in pace. chiar este neplacut sa comenteze toata lumea......sa nu credeti ca nu am replici, doar ca m-am saturat. Si eu vreau sa cred ca m-am domnit, adica bine ca exista pampersi, lapte praf, net Am fost asa suparata ca nici nu am mai scris. Voi patiti asa ceva? sau trebuie sa schimb cartierul? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |

Schimba parcul, ca la Titan 90% sunt fara caciulita

Oricum m-am distrat pe cinste!Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze