Cluj rulz! - cap.85

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Simo-arleena, esti totala si tu, pe bune, cu hormonii astia. Inseamna ca ccc corpul meu refuza clar inca un copil sa-ti zic de ce: nu numai ca nu ma dor sanii deloc in PMS, dar la ovulatie cand tre sa marci ma doare atat de rau burta incat n-o pot face cu nici un chip clar soro! Cat despre barbat, nu, nu merita avertizat ca dup-aia profita de situatie si next time cand esti cu capsa pusa ti-o poate servi artistic, plus ca io-s plictisita de atat ignore, iar daca o face in PMS a pus-o!

no gagici, buna dimineata! Luati de beti niste cafelutza!
Pe mine ma dor toate alea, am stat ieri la sala pana la 10, am facut hip-hop, abs si , super tare clasa de cycling, ne-o rupt ala miku tot ce se putea, asa ceva mi-a fost mila de noi, gagicile din sala...

va las acum, pove mai deseara...azi e vineri...poate am mai mult timp, sa vad cum ma organizez...

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata!

Roxana, mama, ce matinala ai fost azi! multu` pt cafea; o sa servesc si de la tine, avand in vedere vremea asta de numarat banii .

Ati fost mortale cu povestile voastre despre hormoni ! Eu, pe cuvant de onoare, habar nu am ce-i aia SMP; chiar am incercat sa ma urmaresc inainte-a invaziei, dar n-am observat nici o schimbare; chiar si acum ar trebui sa sufar de SMP ca-i aproape problema, dar n-am absolut nimic; oare sunt defecta????

Stanca ai fost mortala cu sf. Dumintru! Il sarbatorim pe 26 - duminica; atunci e si ziua lui tata.
Cand aveti termen?

Raluca, ai fetita mare!bravo ei de harnicuta!

Simona-arleena; ciudata reactie are Alex la gradi; daca nici dupa 2 saptamani nu-si revine, eu zic sa iei in calcul ceea ce iti spune; posibil ca frica lui de educatoare o fii avand un fundament. asa am patit si eu anul trecut cu stefan; nici de cum nu se adapta si dupa 3 saptamani el tot plagea; am decis sa-l mut; si m-am felicitat pt decizie deoarece din prima zi la noua gradi a fost excelent; fara plas, fara lamentari ca nu merge.

Va pe toate; sa aveti o zi buna!
paaaaaaaaa.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

hop si io prin zona.... e buna faceaua, dar io mai vreaaaau... ma duc sa-mi mai pun de-una

si mai fetelor, io nu pricep nik din povestile cu PMS,SMP, etc. ce inseamna initialele astea?? dar hai sa va zic si io ceva... mi-a venit si mie c.m., pt. prima data dupa muuulte luni si mi se pare ca laptele a scazut din tzitzi, de cand a venit... se poate?? isi mai revine lactatia dupa ce pleaca c.m.??

azi sunt doica si ma pune nepoata sa-i desenez io-s antitalent la astea...

ma duc la bb ca s-a trezit
spor la toate, dragelor!!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata... merci de cafea... chiar aveam nevoie
Diseara sint singurica.... si ies prin oras... maine insa lucrez... parca vad ca voi avea nevoie de red bull.
Ca sa nu ne uitati... Luca&Co

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ralu PMS si SPM adica sindromul pre menstrual....las ca nu-i nimic daca ti-a venit ciclu...mie mi-a venit la 7 luni dupa ce am nascut...exact de ziua mea si ce-am mai plans...am crezut ca nu o sa mai suga alex...dar am mai avut lapte pana la 1 an jumate...asa ca nu fi suparata...poate in zilele astea va fi un pic mai putin dar daca ii dai la luca sa suga nu ramai fara lapte, linistita stai....pt nepoata-ta cauta pe youtube ca sunt filmulete cum deseneaza altii

roxa....mi-am adus aminte de o emisiune ce am vazut-o pe tvr2, un documentar despre PMS, si cica daca consumi branza grasa, peste gras, uleiuri, in general mancare grasa nici nu simti ca esti la PMS si nici cei din jurul tau...si eu tot incerc sa slabesc si nu manac gras...si cum tu esti tot la cure e clar de ce-i asa naspa cu PMS-ul....am noroc ca am sot ingaduitor si cand il previn ca-s la PMS nu0mi mai gaba nimic de vina

mariano nu cred ca esti defecta, doamne feri, las ca mai bine fara PMS, nici io n-am stiut ce-i ala pana am nascut...ce ti-e si cu hormonii astia. la gradi vedem cum facem....sa apuc sa-l macar o sapt cap-coada....ca azi tot acasa e...tuseste demama focului...si cred ca are si un pic de febra

yagmur distractie faina in seara asta!de aia s-a invetat redbullul...nu-ti fa griji de maine....asa de cunoscut imi e luca....pe unde stati?poate l-am vazut prin parc

ce vreme naspa afara....si azi am planuit sa-l duc pe alex in piata avram iancu la fantana....si sa trec si pe la B.transilvania sa-mi iau si pinul la cardul cu banii care i-am descoperit sapt trecuta.....mare mister cu banii aia ca mi-a dat tipa extrase de cont pe tot anul asta si cica is in cont de anul trecut....da sincer nu stiu de unde sunt....
sper sa mai iasa soarele azi....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Simona, mersi mult de lamuriri dar mai ales de incurajari... eram aproape disperata, mai ales ca el e ingrozitor de agitat... urla ca disperatu cate-o ora doua... dar pun pe seama dintilor care se pregatesc sa iasa... in rest ii place sa suga, alt laptic nu-i dau, deci, dupa cum spuneai-sper sa mai fie!!

Manu!!! cum sa te uitam, draga??!!?? Tot frumos e Luca-boy, mortal!!

Svetyyy, cum sunteti?? ce mai zici??!!??

Erika, voi?? Mai suge bebelina?? Norbi cum e cu gradi? ati inceput??

ma duc iar la treaba, mai trec

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Ciao gagici. Sunt foarte obo ca sa scriu un mesaj lung. Am avut o zi crunta si am dormit pe mine toata ziua. In final, in loc sa vin acasa sa dorm, m-am dus la sport si am facut cycling si abs si tare bine mi-a prins. Imediat insa o zbughesc la culcare ca mor de somn si dimi vreau la Pilates, asta in caz ca aia uratii nu sosesc deja.

Simo, asa e nu as pune grasimi acum in gura nici picata cu ceara! Mai bag cioco, e una, dar grasimi, nu..ma gandesc ca poate ne lipseste omega 3 ala si atunci nu e neaparat sa bagam grasimi cu doar alea cateva grame de ulei omega3? un capacel...? zic si eu...

Soro am dedus logic ca ai aflat ce e ala PMS! Bine ca nu te manifesti urat, io am manifestari de 2 ori pe luna si la PM si la ovu asa ca e naspa rau dar nu-mi compatimesc familia, asa sunt eu, mai egoista si bestie, vrajitoare vitrega ! Ia-uzi, cand vii la Edith la o barfa?

Cristiana, am ceva pentru tine sa-ti arat, cea mai frumoasa rochie ever! http://www.mangoshop.com/zoomProducto.faces?id=76439964&type=zoom&idioma=FR musai mi=o trebe deja visez cu ea, am cosmare si alte alea, tre sa ma rezolv cumva e grea boala asta! Zi-mi de-ti place ca io sufar ti-am zis!

pe maine la cafea gagici, am sters-o englezeste!

Roxa

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor! va invit la asa de buna mi-a iesit!
deocamdata totul pare ok asa ca ma pregatesc sa merg la sala. pe la amiaza vin sa va ce ati mai scris...

Va pup
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor, super cafelutza

noi dimineata asta pe langa casa, Mihai e pe ultima suta de metri cu mutarea fabricii(dintr-o locatie in alta mai mare)e nebunie la el acuma.
asa ca sunt cu fetele si din pacate nu ma prea pot misca, mai ales ca Sofi inca mai doarme dimineata.
noroc ca-s bine si cuminti
profit si eu sa gatesc una alta.

nu aveti vreo reteta buna de chec de legume?am mancat unul delicios.

Roxa, nu poci deschide rochia, imi apare doar pagina de start Mango:(nu-mi poti trimite imaginea pe mail?)

fetelor, se trece la ora de iarna...nu-mi place deloc sa se faca asa devreme noapte!

eu acuma investighez in ce act sa o implic pe Thea-sper sa ma tina balamalele si energia.astea le-am gasit la Palatul Copiilor, stiti ceva de profesori?
Gimnastica artistica+Mariana Radvani
Dans sportiv Chinde Pop Remus
Balet Jakab Ilona
Creatie plastica
Sculptura si ceramica
+plus ca iarna vreau musai ski.

no, asa-i ce subiecte am?:)

pusi gagici, we fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ce matinale sunteti....
cristiana copiaza tot linkul de la roxa si da-i copy in browser...ca fiind pe 2 randuri nu merge daca dai click pe el....
e ff interesanta rochia, desi acum vad ca e din polyester 100%...e ok la pret...dar totusi polyester!?!!?dar daca ai cosmare tre sa scapi de ele...
o zi plina de soare....in suflet

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput