Cluj rulz! - cap.85
Raspunsuri - Pagina 7
ralucames spune:
buna dimineata si de la noi!!
??!!??
Stanca, ce bine ca esti
, ca ne tii la curent cu sarbatorile! Multumim!! deci si azi "lenevesc"... nu de alta, dar din cauza racelii is keauna si fara kef... +ca masca pe care o port nu-mi place, etc.etc.
Roxa,
pt. o zi echilibrata!!
Simona, mersi de sugestii! daca-mi permiti, ma gandesc ca atitudinea lui Alex vis-a-vis de gradinita e si din cauza ca lipseste uneori; si spun asta pt. ca si Stefania face la fel: daca luni nu mergem, marti urla din orice, e mofturoasa si uneori kiar plange. La ea ma astept sa nu mai faca asa ceva, pt. ca e in colectivitate de la 2 ani, regulat... dar cand are kef, mai trage cate-un plans... Ea e la gradi de stat, Dumbrava Minunata ii zice; conditiile de igiena sunt ff bune, mancarea ok; problema e ca-s exagerat de multi copii, 30 vin in fiecare zi, iar dulapioarele sunt 22 la 60 de copii (doua grupe)
parca mai voiam sa zic ceva, dar am uitat... mai vin azi
o zi minunata tuturor!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
ralucames spune:
aaaa, asta voiam sa va zic: aseara Stefania a insistat sa spele ea vasele
si pt. ca pana acum am tot amanat-o, aseara am lasat-o
am fata mare, domnisoara.... ce ma fac??!!?? ![]()
sa vedeti cata maturitate in privirea ei, cand imi da cate-o replicaaaa...
uuf, fug la bb mic, pa-pa
mama si sotie fericita
ralucames spune:
tot eu prin zona![]()
Stanca, nu in 26-27 oct. e sf.Dumitru?? zic si eu, din amintiri... 
mama si sotie fericita
carrie spune:
neata gagici,
is cu ceva mai lipsita de energie ca ieri
, pe mamarutza o doare o maselutza care sta sa iasa si o cam plans azi noapte si Theiutza o avut cosmar.avem niste stressuri cu gradi,Thea se isterizeaza legat de somnul de amiaza adica nu-l mai vrea-da gestionam noi situatia!
ieri seara am chefuit la ziua unei prietene bune si colega de job la Napoli
in rest suntem bine, ceea ce va dorim si voua
mai viu azi ca acum is sub presiune![]()
carrie spune:
Simona, o sa se obisnuiasca Alex, nu prea am sfaturi ca Thea din prima zi a iubit gradinita si nu am avut nici o zi cand sa nu vrea, doar scandal cand nu mergea![]()
vreau si eu 6 mil de care am uitat
sa-i sparg cu Roxana![]()
Ralu cum e Luca?bravo piticei cu spalatul vaselor, io le arunc in Florica(masina de vase)care e ajutorul meu de nadejde![]()
Roxa, uite
de la mine
asi spune:
Cristiana cum facem sa ajunga la tine vitaminele?
Raluca am retinut gresit.Duminica e sf.Dumitru dar eu l-am sarbatorit si azi.Nu cred ca e rau![]()
Azi aflu cand am termen la tribunal.Abia astept sa se termine odata cu asteptarea asta.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
arleena spune:
stanca noutati??doamne ajuta sa fie cat mai repede....
cristiana ce fain ca la thea i-a placut din prima zi la gradi...super....cred ca e o raritate sa nu planga copii....educatoare lui alex zicea ca de obicei palng copii dar sa fie asa cum a fost alex nu i s-a mai intamplat, sa fie nervos si sa urle sa vina ma-sa si tcsu dupa el...cred ca ii si venea sa rada de comportamentul lui...
ralu cred ca ai dreptate, dar ce sa fac....a inceput joia trecuta la gradi, deci a fost joi, vineri, apoi weekend....luni nu l-am dus ca mi se parea ca se raceste...marti, miercuri si azi iar pauza ca pana la urma l-au luat mucii si tusea....so
. la el in grupa sunt 10, da cam rar vin toti 10....si totusi nu au suficiente dulapioare. m-am uitat acolo la numele de pe dulapioare si in toate e numai cate unul...doar noi il impartim tocmai cu copilul educatoarei care e in grupa cu alex
...ciudat....
bravo ca ai o fata harnica si doritoare sa te ajute....
mno vad e 4 deja va las ca am de mers la doc....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
asi spune:
Am uitat sa vazic ca azi am intrat intr-un magazin de care nu stiam.E pe Memorandumului un pic mai incolo de MeliMelo.Wink se numeste si sunt papuci pentru adulti si copii.Par de calitate si la preturi bunicele.Am vazut niste cizme tare faine pentru noi
si niste ghetute pentru Maria.Mine ma duc sa ii iau lui Razvan o pereche de pantofi sport tare faini.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
roxana1974 spune:
ola gagici, pana la urma am avut o zi ok...mai incolo pe la pranz am avut o revelatie: era PMS clar!
mai vb dimi, la cafea.
noapte buna!
Roxa
arleena spune:
roxa esti totala......eu il previn pe sot de fiecare data cand se instaleaza PMS sa nu ma ia in seama si incerc sa-l ignor pe alex sa nu
. e nasol cand ma ia cu 2 sapt inainte de ciclu
mi-am facut azi o eco mamara, aveam niste dureri de cateva zile si ieri au atins apogeul si un san parca cu nodul, m-am panicat un pic si azi hop la doctor....doctorul mi-a zis ca n-am nimic, slava domnului, sunt doar hormonii care se pare ca cer cel de-al doilea copil
....amu sa mai astepte hormonii astia ca nu-i loc inca....da sa stiti ca inainte sa raman insarcinata ma dureau sanii groaznic inainte de ciclu si in timpul ciclului ma dureau ovarele de numa dar numai de pe la 24-25 ani si mi-a zis o prietena ca cere corpul o sarcina, dupa ce am nascut si mi-a venit ciclu nu mai aveam nimic....adica am doar PMS cu vreo 2 sapt inainte....si acum de vreo 2-3 luni ma ia si cu dureri de sani....
no va las ca la ora asta uite ce va povestesc![]()
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea