Cluj rulz! - cap.85
Raspunsuri - Pagina 6
asi spune:
Beau cafeluta cu voi.
Roxa
multu' de cafea dar eu doresc fara zahar.
Aseara am facut abuz de papa dar am avut o scuza
.Ieri mi-am luat echinaceea de la forever si dau la greu cu septilin.Se pare ca a avut efect ca acum sunt bine.
Cristiana cand ne vedem sa-ti dau vitaminele?
Azi nu prea mi-am facut program.Ar trebui sa strang de pe aici dar n-am chef.Pana vineri cred ca iau o pauza.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ralucames spune:
ola!! si eu cu graba la
Roxa, multumesc!!
din pacate m-am racit ingrozitor, imi curg okii si ma doare gatu de mor...(ma tratez)... dar am si o veste buna
Luca are doar rinita, scapam-sper-cu picaturi; Criss
pt. reteta!! in rest e bine bb, e mare-ca nici nu ai zice ca fost prematur
, papa de zor diversificat, gangureste si rade-n hohte, se agita si nu mai sta locului; abia sta la alaptat![]()
Stanca, sa inteleg ca ai fost racita... ma bucur ca ti-ai revenit
... azi mi-am propus sa calc si sa cos.... una din doua tot trebuie sa-mi iasa![]()
va doresc sanatate, pa-pa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
mariana tache spune:
Buna dimineata!
Va scriu in fuga; trebuie sa ies din birou; dau o tura de santier ca sa vad niste terenuri.
Servesc o cafeluta scurta cu voi, dar bomba calorica sa fie
.
Steaua.... vai de noi; am vazut doar prima repriza care s-a terminat 3-2 pt ai nostrii; azi de dimineata mi-a dat un coleg "marea" veste: 3-5 pt lyon
. cine-i in doliu azi???? ![]()
Stanca ma bucur ca te simti bine
.
Roxana, nu vin la alergat; dupa ce ies de la birou plec direct acasa la copii si nu-i mai las; si la edith mai am vreo 2 sau 3 sedinte si nu stiu cand vin.
Raluca, ai grija de tine; trateaza-te ca sa nu ia si copiii; super ca Luca e doar cu rinita; trece repede!
Gata; suna clopotetul
. Va
pe toate; sa aveti o zi buna!
Paaaaaaaaaaaa.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Da Raluca asa se intelege, ca am fost bolnava
.
Eu am fost cu Razvan ,cand avea 2 ani la 2 ORL-isti si amandoi mi-au spus ca pana la 7-8 ani sa nu folosesc decongestinante nazale gen Vibrocil ,Olynth,Rinofug etc.
Pentru desfundare eu folosesc bine Karvol si Vaporub.
arleena spune:
salutare fetelor......ce active sunteti care mai de care, vorba cristianei ma simt prost ca is asa de puturoasa si nu-mi gasesc timp de mai nimic, desi 4 ore sunt fara alex....
ieri a plans la gradi de mama focului, nu a vrut sa intre in clasa, cu greu l-am bagat dupa juma de ora de negocieri....azi in schimb a fost f usor....a plans doar 1 minutel....imi tot zice ca ii e frica de educatoare si de copii, de lume...el care e super sociabil si bagaret cu toata lumea...ori pe unde l-am luat se baga in vorba cu toata lumea....si acum la gradi imi zice ca ii e frica de lume
. azi mergem la oradea deci joi si vineri iar pauza de la gradi...cred ca il si bulverseaza asta, nici luni n-am fost....
am scapat si de a doua runda de nasit in weekendul asta....doamne ce nasol e sa fi nas.....altu nu ma mai duc...vienri cutreieram magazinele(aporpo de bani de cumparaturi....mi-am descoperit vineri ca am intr-un cont vreo 600 roni de care nu stiam....acum ma tot gandesc ce sa-mi iau de ei
) sa-mi iau un bolero pt rochie si am patit-o si eu cu tocul la pantof, nu stiu cum naiba am calcat ca mi s-a desfacut....si doar pareau super solizi pantofii....
ralu in loc de vaporub(care nu e recomandat sub 2 ani) eu am folosit la alex PULMEX baby care se poate folosi de la 2-3 luni parca.sanatate 
apropo de gradi, stefania e la stat sau la particular?cum dumnezo 3 copii la un dulapior?ieri m-am intalnit cu creola cand am iesit cu alex de la gradi si am trecut la MIllenium sa o luam pe sarah. acolo fiecare copil cu dulapiorul lui plus ca erau de 2 ori mai meri decat astea de la tandarica. am mai vazut 2 chestii care nu prea imi plac la tandarica si nu stiu daca sa comentez sau nu, parca mi-e jena sa le zic eu.....1. ar fi ca portita de "siguranta"la scari, la etaj nu are inchizatoare si numai de siguranta nu e si 2. l-am dus dimineata pe alex sa faca pipi si erau cam murdare toaletele![]()
simona cum stai cu pneumonia aia???
mariana ce bine ca ai iesit din butoi....sa o tii tot asa
no va las sa-mi fac bagajul ca imediat tre sa-l scot pe alex.....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
asi spune:
Chiar ma gandeam la voi cum merge cu gradi.Si pe Razvan l-au apucat nabadaile la vreo saptamana dupa ce a inceput gradi.
Cum stai cu studiul?
Ma duc ca-mi vine barbatul imediat acasa si mergem la cumparaturi.
arleena spune:
tare ciudat se comporta alex la gradi.....azi mi-a zis educatoare ca asa ceva nu i s-a mai intamplat....alex nu plangea ci doar stiga si era ff nervos ca unde e mami si tati, urla p-acolo mamile, "tatile scoate-ma de aici....simoooo unde esti??hai scoate-ma de aici"....cat era lectie era f captivat, comunicativ dar cum se termina iar il apucau pasarici si se punea pe urlat, plus ca mi-a zis ca ii cam ingionteste pe copii din jurul lui....cand m-am dus dupa el era f vesel(se uita la tom si jerry) si in timp ce-l imbracam i-am zis ca nu-l duc maine ca ii bolnav, ii curge nasul si tuseste....si f revoltat mi-a spus ca nu-i bolnav si venim si maine aici ca ii frumos.....no, io acuma ce sa cred???si cum sa fac sa-l obisnuiesc cu ideea sa stea acolo fara mine
cu lucrarea merge binisor, doar ca nu m-am mai dus azi la oradea ca e in renovare laboratorul de acolo si nu au apa....asa ca mai aman un pic plecarea.
mi-a venit si mie sotul 
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
roxana1974 spune:
Salutare dragelor, buna dimineata! Sper ca a voastra e buna ca io m-am culcat cu fatza la cearceaf, tot asa m-am trezit si deja am plans de nervi o tura. Sper sa-mi revin pe parcurs ca nu vreau sa am o zi ruinata! Deseara vreau la masaj si la sport...
Va las, merg sa-mi mai fac un plic de instant 3 in 1 coffee
Roxa
rolo spune:
Ola chicas,
Din lipsa de timp bag doar capul sa zic
si sa vaz ce mai e nou la Cluj.
toate fetele.
asi spune:
No tu Roxa chiar asa sa plangi de nervi si de drag de dimineata!Sper sa ai o zi minunata
Azi e sarbatoare, e sf.Dumitru asa ca
La multi ani tuturor care poarta numele Dumitru!
Mi s-a trezit baiatul si a fugit direct la baie si eu am timp sa-mi savurez cafeluta cu voi.