Cluj rulz! - cap.85

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Condoleante sincere. Dumnezeu sa-l odihneasca.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Roxana, sincere condoleante

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Roxana,condoleante!Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana30

Buna fetelor!

Stiti pe unde este in Cluj ecograf 4D?Am o finuta gravida si-ar vreasa-si vada puiul.

La Medstar, dr. Muresan, 0264 571 184. Sa pecizezi la tel ca vrei la el, pt eco 4D ca nu face in fiecare zi.
Sa-i traiasca puiul si sa aiba o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Dragelor, multumesc mult pentru gandurile voastre bune... am zis sa mai arunc un oki...sunt dependenta de net...noi am fost harnici in seara asta, ne-am omorat timpul si gandurile cu instalatul unei masute pentru pc la Serban in camera...suntem incantati de rezultat, mai ales ca s-a facut ordine si in bucatarie pe masa, unde aveam si laptop si pc si un ghem de matze sub masa...acum ghemul e mai mic ... mai am sa-l conving pe nasty sa-mi bata cuie in peretele cu stucco visiniu sa-mi agatz un tablou...nu-i plac tablourile si-mi stau langa perete...

Cristiana, trebuie sa vorbim inainte sa fac comanda, pentru ca ti-am pus marimea 2 la niste bluze si tu vroiai 3 dar nu e cazul...eu te-am sunat si tu probabil erai in ceva sedinta ... vorbim maine ... stii ca au bagat si papucei Bata? si genti? Mi-e rau... ca sunt oficial in faliment!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

tocmai am citit.......
roxana condoleante!

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Simona,multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

roxana condoleante. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace. si voua putere sa mergeti mai departe

mai fetelor io va citesc zilnic...apropape ca de saptamana trecuta nu mi-am mai putut face timp sa arunc un ochi...si cand am vazut mesajele voatre m-a apucat plansul din nou...
va pup cu mare drag si va multumesc din suflet ca nu ne-ati uitat: roxana, stanca, cristiana, erika . va doresc sa vi se intoarca urarile inzecit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Hello,

dupa o zi absolut solicitanta, am zis sa ma opresc din lucru cu o jum de ora mai repede; in consecinta am trecut sa va "vad".

Diana, ce ma bucur ca mai apari in zona! Multumesc de gandul bun ; copiii sunt f bine, slava Domnului, din toate pctele de vedere; voi? Mihnea? cum sunteti? mergeti la gradi? l-am vazut intr-o zi pe marius; eram in masina; l-am salutat, dar nu-s convinsa ca si-a dat seama cine sunt.
Sa ne scrii mai des!

Adriana, sa-ti traiasca copiii! sa te bucuri de ei si sa-ti aduca numai bucurii!

Rolo, ca sa fiu sigura ca nu te las nefelicitata, iti spun de azi: LA MULTI ANI! sa fii fericita si sanatoasa toata viata!

Si cate un pt fiecare!
Sa aveti o seara buna!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Rolo la multi ani fericiti si plini de dragoste si armonie. Sa ti se implineasca toate dorintele ramase "pending" pana acum si sa-ti fie acesta care incepe un an numai si numai cu plusuri pe toate liniile.

La multi ani fericiti si pentru Dara si pentru puiul Flaviei, Alexian Gabriel

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput