Cluj rulz! - cap.85
Raspunsuri - Pagina 18
nana_sim spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Diana30 Buna fetelor! Stiti pe unde este in Cluj ecograf 4D?Am o finuta gravida si-ar vreasa-si vada puiul. |
La Medstar, dr. Muresan, 0264 571 184. Sa pecizezi la tel ca vrei la el, pt eco 4D ca nu face in fiecare zi.
Sa-i traiasca puiul si sa aiba o sarcina usoara!
roxana1974 spune:
Dragelor, multumesc mult pentru gandurile voastre bune... am zis sa mai arunc un oki...sunt dependenta de net...noi am fost harnici in seara asta, ne-am omorat timpul si gandurile cu instalatul unei masute pentru pc la Serban in camera...suntem incantati de rezultat, mai ales ca s-a facut ordine si in bucatarie pe masa, unde aveam si laptop si pc
si un ghem de matze sub masa...acum ghemul e mai mic
... mai am sa-l conving pe nasty sa-mi bata cuie in peretele cu stucco visiniu sa-mi agatz un tablou...nu-i plac tablourile
si-mi stau langa perete...
Cristiana, trebuie sa vorbim inainte sa fac comanda, pentru ca ti-am pus marimea 2 la niste bluze si tu vroiai 3 dar nu e cazul...eu te-am sunat si tu probabil erai in ceva sedinta ... vorbim maine ... stii ca au bagat si papucei Bata? si genti? Mi-e rau...
ca sunt oficial in faliment!
Roxa
arleena spune:
tocmai am citit.......
roxana condoleante
!
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
ad_rianna spune:
roxana condoleante. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace. si voua putere sa mergeti mai departe
mai fetelor io va citesc zilnic...apropape ca de saptamana trecuta nu mi-am mai putut face timp sa arunc un ochi...si cand am vazut mesajele voatre m-a apucat plansul din nou...
va pup cu mare drag si va multumesc din suflet ca nu ne-ati uitat: roxana, stanca, cristiana, erika
. va doresc sa vi se intoarca urarile inzecit 
mariana tache spune:
Hello,
dupa o zi absolut solicitanta, am zis sa ma opresc din lucru cu o jum de ora mai repede; in consecinta am trecut sa va "vad".
Diana,
ce ma bucur ca mai apari in zona! Multumesc de gandul bun
; copiii sunt f bine, slava Domnului, din toate pctele de vedere; voi? Mihnea? cum sunteti? mergeti la gradi? l-am vazut intr-o zi pe marius; eram in masina; l-am salutat, dar nu-s convinsa ca si-a dat seama cine sunt.
Sa ne scrii mai des!
Adriana, sa-ti traiasca copiii! sa te bucuri de ei si sa-ti aduca numai bucurii! 
Rolo, ca sa fiu sigura ca nu te las nefelicitata, iti spun de azi: LA MULTI ANI! sa fii fericita si sanatoasa toata viata!
Si cate un
pt fiecare!
Sa aveti o seara buna!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
nana_sim spune:
Rolo la multi ani fericiti si plini de dragoste si armonie. Sa ti se implineasca toate dorintele ramase "pending" pana acum si sa-ti fie acesta care incepe un an numai si numai cu plusuri pe toate liniile.
La multi ani fericiti si pentru Dara si pentru puiul Flaviei, Alexian Gabriel
Weekend placut tuturor!