Cluj rulz! - cap.85

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao gagici! Sa va zic, intamplare ciudata: azi la cosmetica, in timp ce ma depi, canta la radio melodia asta bestiala, geniala, frumoasa de-ti roade inima incet si sigur...ceva DJ imi zic, muzica noua, trance, de club...nu stiam cine canta si m-a luat o jale ca nu stiam cum sa fac sa o caut...intreb pe ce post canta, era pe uniplus, dar nu aveam nr de la radio sa-i intreb cine canta si merg acasa si dau pe youtube o cautare dupa "new trance music" si-mi dau aia multe link-uri...si inkid okiiiiii si pun click-ul pe unu dintre ele...si ala era!! ...mi-a venit sa de bucurie...adevarul e ca ma comport cam ciudat in ultima vreme, dar mi se pare genial si atat de ciudat cum am gasit-o si deja o ascult a 10-a oara si v-o dau si vouaaaa!!! sa vedeti de ce ma omoara incet!!!

v-o dedic cu toata dragostea! e cea mai tare piesa ever!! pana la urmatoarea

Dragelor, eu sunt superexcited lately si tocmai am venit de la alergat! Mariana, sorooo!!!@@@, am facut 20 de ture!!! A 20-a i-am dedicat-o lui Rolo, de ziua ei! LMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Alexian Gabriel!
Flavia sa va traiasca puiutul si sa fie sanatos.

La multi ani Dara si Rolo!
Sa aveti parte numai de lucruri bune si sa vi se implineasca toate planurile.

Roxana e draguta piesa.Ce intamplare

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

eu abia ce-am venit acasa de la si deja ascult piesa asta a treia oara, bay, deci mai am o obsesie nu ma pot opri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Stanca ...multumesc pentru urari, esti draguta si ti-ai amintit de noi!

In urma cu 2 ani, in data de 7 nov la ora 22.00 venea pe lume Alexian Gabriel (Alesutu cum ii spunem noi sau Ale )...Ma coplesec amintirile, ma emotionez pana la lacrimi de fiecare data cand imi amintesc acea zi...Si retraiesc fiecare secunda din acea seara, fiecare emotie, fiecare fior, fiecare bataie a inimii de atunci...aud si acum vocile care ma incurajau , revad persoanele care se agitau in jurul meu si mai presus de toate revad si retraiesc prima "intalnire" cu bebelusul meu drag...era o scena desprinsa din rai!!!

Multumesc lui Dumnezeu pentru tot...nu-mi gasesc cuvintele dar EL stie foarte bine pentru ce ii multumesc!!!

O seara frumoasa si linistita!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor! Poftiti la virtuala tare si fierbinte!

Flavia La Multi Ani lui Alexian Gabriel cu toata dragostea, multa sanatate si noroc! Imi pare rau ca am uitat sa ma uit ieri pe listuta cu aniversatii zilei, iar eu lui Rolo i-am zis LMA la telefon . Va pe toti!

Dragelor, va doresc o zi minunata! Azi noi vom avea o zi extrem de plina, imi doresc doar sa nu fiu prea obosita si sa fac tot ce se poate ca sa fie ok.

Mai vin probabil deseara tarziu, sa vad ce mai spuneti.

Va
Roxa

Mergi la inceput

La multi ani celor care poarta numele sfintilor Mihail si Gavril!

La multi ani Mariana-Gabriela!

Flavia emotionanta povestea ta .Va doresc numai bine.

Roxana buna cafeluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Roxana, nu esti singura. Cu melodia asta am patit-o si eu, ca-s dependena. M-am pomenit cantand in statie, dupa serviciu " Falling in and ooooooout of love....in love in love..." Tre sa zic ca in clipa cand m-am uitat in jur si am realizat ca am facut, mi-a venit sa ma bag in Taxi si sa fug de acolo.

la multi ani Mihai, Cristiana. Sa ne traiasca sotii!!

La multi ani cu intarziere ROLO!
La multi ani Dara

La multi ani tuturor care poarta numele sf. Mihail si Gavril.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor,

in primul rand La multi ani cu multe bucurii, presarati cu noroc si asezonati cu multa sanatate, pentru Dana, Rolo si Alexian Gabriel!
in al doilea rand, dar nu cel din urma La multi ani Mihaiului meu,ceiluilalt Mihai al meu adica finutului,Mihai a lui Svety, lui Gabri Andrei si tuturor celor ce poarta acest nume!!

noi pe acasa, azi am gatit o lasagna delicioasa si praji cu mere si ne-am relaxat!am savurat cu Mihai "legendele toamnei" film pe care i l-am cumparat si care ne place mult la amandoi.
btw, mi-a cumparat azi o prietena din Cora "sex and the city-the movie"aviz amatoarelor
Roxa tu cum mai stai cu pasiunea ptr filme?

Stanca, chiar esti tacuta, sunteti ok?

noi am facut prima vizita la dentist de acomodare cu Theodora si a fost ok, i-a pus desene si a distrat-o.urmatoarea va fi interesanta ca ii are o cariutza!

Roxa cum a trecut ziua de azi, cu inmormantarea?cred ca cumplit...Odihneasca-se in pace!

va pup fetelor, we fain, noi mergem la nunta maine la Vila Tusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Servus, fetelor!

Va multumesc tuturor din suflet pentru urari si pentru ca v-ati gandit la mine!

Va multumesc si ca nu m-ati sters de pe listuta chiar daca eu nu scriu aici. Dar sa stiti ca sunt un cititor foarte activ, cu toate ca asta nu cred ca e o compensare!

De atatea ori mi-am propus sa ajung la o intalnire de-a gastii sa va cunosc pe toate (pe Cristiana, Raluca, Stanca si Roxana le cunosc) dar...

Le urez si eu LMA sarbatoritilor de azi, LMA "tizei" mele de zi de nastere Rolo si va multumesc inca o data pentru gandurile bune!

Va pup cu drag,

Dana

Mergi la inceput

Dana ce ma bucur sa te "revad" aici!Poate incepi sa intri mai des.

Cristiana da, sunt tacuta pentru ca am vazut ca vorbesc dar vorbesc singura.Nu am fost bine deloc.Tusea lui Razvan s-a transformat intr-o bronsita spastica si suntem pe tratament intensiv.Plus ca am luat si eu ceva si tusesc de toata groaza si in plus au inceput sa ma doara oasele fetei de la sinuzita.Acum suntem mai bine dar nu complet recuperati.In plus avem o gramada de emotii si ganduri cum va fi cu Maria , cum sa ii facem despartirea si acomodarea mai usoara pentru ca se apropie termenul sa o aducem acasa.Ne asteapta o calatorie grea si lunga dar sper sa trecem cu bine.

AMR 10 - a inceput numaratoarea inversa.

Mergi la inceput