Condica Salajencelor [59]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Bia, cum de esti asa norocoasa? Eu la reduceri am dat pe tigaile mele peste 400 mii pe fiecare..
Sa o stapanesti sanatoasa!Vezi ca ai in ce face clatite americane???

mai si io ma mir ce norocoasa sunt.
ca mai am , da mai mare si o luai din metro de un an sau doisi dadui cam 700 de mii pe ea.
ei, inca nu ma bag la clatite si alea alea.nu ma simt pregatita.io o luai ptr omleta.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

adriana, te vad, te vad.
ai cam mult de cetit si de aia nu apari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blondo, pe pereti nu ii bai ca e vopsea pt copii si se sterg tot cu burete, da i-am luat o folie si cand l-o apuca talentu o punem pe perete, si numa asa schimb culoarea in caemra, ca o cutie de vopsea e numa 20 de euro si imi ajunga, si colegu e meserias
cat despre coltar nu am ca l-am lasat in apartamentu celalt ca am citi in feng shui ca nu e bun in casa, si canapea pe care o am e de ikea, cei drept ca a fost scumpa, dar abaia astept sa o schimb ca m-ama plictisit de ea deja asa ca eu incantata

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

b g ghg ftgf alex va saluta
merem la somnic da mai viu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

blondo, pe pereti nu ii bai ca e vopsea pt copii si se sterg tot cu burete, da i-am luat o folie si cand l-o apuca talentu o punem pe perete, si numa asa schimb culoarea in caemra, ca o cutie de vopsea e numa 20 de euro si imi ajunga, si colegu e meserias
cat despre coltar nu am ca l-am lasat in apartamentu celalt ca am citi in feng shui ca nu e bun in casa, si canapea pe care o am e de ikea, cei drept ca a fost scumpa, dar abaia astept sa o schimb ca m-ama plictisit de ea deja asa ca eu incantata

ha,ha ,ha,
tu crezi ca alex a desena fix pe folie?te inseli.si eu am lipit tot asa , da matei nu fu incantat.lui doar pe pereti i-a placut.
o , pai daca vrei sa-ti schimbi canapeaua,lasa-l acolo pe alex si-n doua luni e numai buna de schimbat.
sa aiba somn usor flacau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

saltare de la neuronu obosit
suntem bine, dar is obosita!
avem o campanbie si e mult de lucru.
atat!
spor la vorba
io intru mai rar, dar dati de veste cand apare bb lu Oti!
pooop gashca

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Vai de viata mea mai fetelor ... de 50 de minute stau si citesc din urma ... abia am reusit sa termin , de aia Bia nu am scris nik pana amu ... si amu nu stiu cu ce sa incep ... ooo , ba da , stiu , incep cu ....

LUCA !!! Sa cresti mari si sa fii sanatos ! Distractie placuta cu copilashii !

Olim , maine merg la Cluj , zi de cati litri vrei oala . Trimite pe PM in seara asta nr. de mobil al lui Delia si o sun maine dupa ce termin treaba . Mai multe detalii pe ezidri.ro

Otilia , scuze ca nu am reusit aseara sa intru sa-ti spun ce si cum despre papitza , dar vad k te-ai descurcat . Ca orice inceput e greu ( cred ca e cam mult spus "greu" ), dar pe urma vei vedea ca e de-a dreptul o joaca . Spor pe mai departe la bucatarit !

Bia , asa zice si colegu k de aia mi-am luat oala sa stau mai mult pe net !

Eu , cu toate ca sunt in medical , am de umblat intr-una . Azi , de ex., dupa tratament a trebuit sa urc pana in spital la et. 7 pe jos ( apropo Bia , si la spital si la ai mei era pana de curent , yo cred ca a picat curentul in D-va din cauza de butonat de la tine ) pana la dr. Costinas sa-mi dea cerva medi pt. paula ca a inceput sa tuseasca . Apoi am mers pana la ai mei ca fratelo cand a fos in RO si-a lasat incarcatorul de la tf. acolo si acum i-a " murit" tf., apoi am venit la Raifeissen sa scot ceva bani . La 12 am avut programare la cosmetica ( maine merg la Cluj sa-mi fac acel test care depisteaza daca ai celule cancerigene la nivel de uter si col uterin si a trebuit sa ma cosmetizez nitzel ). Ajunsa acasa a fost musai sa fac gulash k m-ati ametit si pe mine cu el , iar acum fug la banca , apoi dupa Paula ccc la camin . pe cand ajung acasa , sosete si Andreea de la scoala si ne apucam de teme . Mno ... cam asta a fost programul meu pe ziua de azi . Dar intru mai tz sa vad ce zice olim de oala si sa iau tf. Deliei , precum si ce mai pove voi pe aici !

Va tzuc pe toate !

P.S. Bia si Giulia , am uitat sa va spun k a sosit uleiul , maine il aduc din Cluj si apoi ne intalnim sa-l impartim .

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

no amu ne-am trezit ca am dormit amandoi
adriana, nu ii musai sapt maine, mai aels ca delia nu cred ca are amu atatia bani la ea, numa am intrebat daca ai putea sa o duci tu cand faci un drum la cluj, mai spre sfarsitul lunii urmatoare.
oricum multam pentru promptitudine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Am fost tare harica azi Mi-am mutat 2 flori mari in 2 ghivecioaie si mai mari, si mi-am sters de praf toate florile din curte si le-am pus la adapost. Nu as vrea sa vina inghetul asa pe nepregatite si sa se duca pe apa sambetei munca mea de o vara cu ele. Asa ca, amu pot sta linistita. Mai am afara doar 3 flori da le aduce Vlad inauntru cand vine ca nu am vrut sa ma hamalesc eu cu ele ca sunt tare mari. In rest, le-am adus.Ce mai faceti??? Adriana drum bun la Cj. Biaaaa, cum ti-a iesit mancarea? Hai Giulia, mai vino pe aici.Mariaaaaaaaaaaa, ce faci? Te-ai suparat?Miha, cum a fost la scoala? toate fetele!

Mergi la inceput

sara buna!!!!!!!!

oti, mancarea iesi dementiala, cum altfel?da meritul nu-i al meu ci al oalei.
la cat mergi la dr maine? ti-e gata bagajul?

Mergi la inceput