Condica Salajencelor [59]
Raspunsuri - Pagina 18
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Bia, cum de esti asa norocoasa? Eu la reduceri am dat pe tigaile mele peste 400 mii pe fiecare.. Sa o stapanesti sanatoasa!Vezi ca ai in ce face clatite americane??? |
mai si io ma mir ce norocoasa sunt
ca mai am , da mai mare si o luai din metro de un an sau doi
si dadui cam 700 de mii pe ea.ei, inca nu ma bag la clatite si alea alea.nu ma simt pregatita
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
adriana, te vad, te vad
.
ai cam mult de cetit si de aia nu apari?
olim spune:
blondo, pe pereti nu ii bai ca e vopsea pt copii si se sterg tot cu burete, da i-am luat o folie si cand l-o apuca talentu o punem pe perete, si numa asa schimb culoarea in caemra, ca o cutie de vopsea e numa 20 de euro si imi ajunga, si colegu e meserias![]()
cat despre coltar nu am ca l-am lasat in apartamentu celalt ca am citi in feng shui ca nu e bun in casa, si canapea pe care o am e de ikea, cei drept ca a fost scumpa, dar abaia astept sa o schimb ca m-ama plictisit de ea deja
asa ca eu incantata
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim spune:
b g ghg ftgf alex va saluta![]()
merem la somnic da mai viu
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim blondo, pe pereti nu ii bai ca e vopsea pt copii si se sterg tot cu burete, da i-am luat o folie si cand l-o apuca talentu o punem pe perete, si numa asa schimb culoarea in caemra, ca o cutie de vopsea e numa 20 de euro si imi ajunga, si colegu e meserias cat despre coltar nu am ca l-am lasat in apartamentu celalt ca am citi in feng shui ca nu e bun in casa, si canapea pe care o am e de ikea, cei drept ca a fost scumpa, dar abaia astept sa o schimb ca m-ama plictisit de ea deja asa ca eu incantata![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
ha,ha ,ha,
tu crezi ca alex a desena fix pe folie?te inseli.si eu am lipit tot asa , da matei nu fu incantat.lui doar pe pereti i-a placut
o , pai daca vrei sa-ti schimbi canapeaua,lasa-l acolo pe alex si-n doua luni e numai buna de schimbat
sa aiba somn usor flacau
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
giulia71 spune:
saltare de la neuronu obosit
suntem bine, dar is obosita!
avem o campanbie si e mult de lucru.
atat!
spor la vorba
io intru mai rar, dar dati de veste cand apare bb lu Oti!
pooop gashca
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
dianaiulie2009 spune:
Vai de viata mea mai fetelor ... de 50 de minute stau si citesc din urma ... abia am reusit sa termin , de aia Bia nu am scris nik pana amu ... si amu nu stiu cu ce sa incep ... ooo , ba da , stiu , incep cu ....

LUCA !!! Sa cresti mari si sa fii sanatos ! Distractie placuta cu copilashii !
Olim , maine merg la Cluj , zi de cati litri vrei oala . Trimite pe PM in seara asta nr. de mobil al lui Delia si o sun maine dupa ce termin treaba . Mai multe detalii pe ezidri.ro
Otilia , scuze ca nu am reusit aseara sa intru sa-ti spun ce si cum despre papitza , dar vad k te-ai descurcat . Ca orice inceput e greu ( cred ca e cam mult spus "greu" ), dar pe urma vei vedea ca e de-a dreptul o joaca . Spor pe mai departe la bucatarit !
Bia , asa zice si colegu k de aia mi-am luat oala sa stau mai mult pe net !
Eu , cu toate ca sunt in medical , am de umblat intr-una . Azi , de ex., dupa tratament a trebuit sa urc pana in spital la et. 7 pe jos ( apropo Bia , si la spital si la ai mei era pana de curent , yo cred ca a picat curentul in D-va din cauza de butonat de la tine
) pana la dr. Costinas sa-mi dea cerva medi pt. paula ca a inceput sa tuseasca . Apoi am mers pana la ai mei ca fratelo cand a fos in RO si-a lasat incarcatorul de la tf. acolo si acum i-a " murit" tf., apoi am venit la Raifeissen sa scot ceva bani . La 12 am avut programare la cosmetica ( maine merg la Cluj sa-mi fac acel test care depisteaza daca ai celule cancerigene la nivel de uter si col uterin si a trebuit sa ma cosmetizez nitzel ). Ajunsa acasa a fost musai sa fac gulash k m-ati ametit si pe mine cu el , iar acum fug la banca , apoi dupa Paula ccc la camin . pe cand ajung acasa , sosete si Andreea de la scoala si ne apucam de teme . Mno ... cam asta a fost programul meu pe ziua de azi . Dar intru mai tz sa vad ce zice olim de oala si sa iau tf. Deliei , precum si ce mai pove voi pe aici !
Va tzuc pe toate !
P.S. Bia si Giulia , am uitat sa va spun k a sosit uleiul , maine il aduc din Cluj si apoi ne intalnim sa-l impartim .
" Carpe diem ! "
olim spune:
no amu ne-am trezit ca am dormit amandoi![]()
adriana, nu ii musai sapt maine, mai aels ca delia nu cred ca are amu atatia bani la ea, numa am intrebat daca ai putea sa o duci tu cand faci un drum la cluj, mai spre sfarsitul lunii urmatoare.
oricum multam pentru promptitudine

silvana_salajan spune:
Am fost tare harica azi
Mi-am mutat 2 flori mari in 2 ghivecioaie si mai mari, si mi-am sters de praf toate florile din curte si le-am pus la adapost. Nu as vrea sa vina inghetul asa pe nepregatite si sa se duca pe apa sambetei munca mea de o vara cu ele.
Asa ca, amu pot sta linistita. Mai am afara doar 3 flori da le aduce Vlad inauntru cand vine ca nu am vrut sa ma hamalesc eu cu ele ca sunt tare mari. In rest, le-am adus.Ce mai faceti??? Adriana drum bun la Cj. Biaaaa, cum ti-a iesit mancarea? Hai Giulia, mai vino pe aici.Mariaaaaaaaaaaa, ce faci? Te-ai suparat?Miha, cum a fost la scoala?
toate fetele!
Bimilit spune:
sara buna!!!!!!!!
oti, mancarea iesi dementiala
, cum altfel
?da meritul nu-i al meu ci al oalei
.
la cat mergi la dr maine? ti-e gata bagajul?