Condica Salajencelor [59]
Raspunsuri - Pagina 17
olim spune:
blondo chiar nu e scumpa da e de aia normala sau de aia cu punctul rosu la mijloc
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim blondo chiar nu e scumpa da e de aia normala sau de aia cu punctul rosu la mijloc Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
da tefal are si normale, adica simple?
asta de am luat-o e cu punct rosu la mijloc,da mno e mica , de 4 ochiuri.e de 20cm.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim imi ia sange la spital din vena, nu din deget, aici se fac analize martea si joia in rest merem la oras unde se fac pe loc eu nu prea am avut pofta cand eram gravida, aveam paine in geanta si ciocolata kinder, ij rest nimic interesant, da amu io nu stiu ce ma ca numa as tot manca ![]() ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
pacat ca nu esti in tara ca te rezolvam io un doi
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
silvana_salajan spune:
Bia, cum de esti asa norocoasa? Eu la reduceri am dat pe tigaile mele peste 400 mii pe fiecare..Sa o stapanesti sanatoasa!Vezi ca ai in ce face clatite americane???![]()
olim spune:
blondo asa ma tratezi tu pe mine cu spini in coaste
pai tefal are tigai normale, tigai speciale,a dica pt clatite, de alea subtiri cu margina de 2 cm de inalta, oale de mancare, oale de micro, si astea mai noi is cu puncte pe mijloc cu 3 T si cand dispare T-u inseaman ca uleiu e fierbinte, da in romania am vazut ca inca se vand de alea fara punct rosu, la noi nu am mai vazut de cativa ani buni de alea, de asta te-amintrebat.
Da la pretu ala cu punct rosu nu e scumpa deloc
olim spune:
tu oti amu daca e blonda macar noroc sa aibe
olim spune:
ioi ca ma dispera alex amu sta aici cu mine in camera unde e calculatoru si scoate cartile din biblioteca, amu dupa ce le-am gatat de aranjat, si de nu il las urla
ma duc sa iid au sa pape si la somn iarasi
silvana_salajan spune:
Olimpia da ce vrei draga? Tre sa redecorezi casa. Ca nici eu nu am mai avut carti si nika pana la nivelul la care nu a mai ajuns andrei. Amu ma gandesc cu groaza la sertarele de la bucatarie... Unde naiba oi urca toate boarfele? Dar mai am cam un an de gandire ![]()
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim tu oti amu daca e blonda macar noroc sa aibe ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |

Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim ioi ca ma dispera alex amu sta aici cu mine in camera unde e calculatoru si scoate cartile din biblioteca, amu dupa ce le-am gatat de aranjat, si de nu il las urla ma duc sa iid au sa pape si la somn iarasiMami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
stai sa mai creasca putin.sa-ti scrie peretii, sa sara pe coltare sa distruga mobila.rabdare si tutun