Condica Salajencelor [59]
CONDICA SALAJENCELORMAMICI CU
1 BB Elutaf
- mami de
for2nity
- mami de
diplodocus

- mami de
claudiasabou
- mami de
si
silvana_salajan

- mami de
si
cu
?giulia_71
- mami de
mihaela_specht
- mami de
olim
- mami de
felicity05
- mami de
dianalaura
-mami de
nazdravanMAMICI
cu 2 BB-ici
mihaela_s
- mami de 
anacezara
- mami de 
carmenardelean
- mami de
si
bimilit
- mami de
si
In asteptarea lui
BlueEyes
piticutz
mikiriki
DarkBendis
Maria
Prietene
aileene
Raspunsuri
silvana_salajan spune:
Deci, ma enerveaza netul asta de numa. Stau de 10 min sa creez un subiect. Si cand sa il finalizez, ioc conexiune.
Azi am fost o lenesa de nedescris. Am dormit mai toata ziua, zici ca m-o muscat musca tzetze. Si inca mi-e somn...
Va
si va astept la povesti.
dianaiulie2009 spune:
Olim , poti comanda direct pe net oala , adica sora ta sa o comande ca in strainataturi nu stiu daca trimite colet. Le distribuie pe RO o prietena a mea de acolo avem toate oale ca le-am adus fetelor din salaj eu sa nu mai piarda vremea cu mersul pe la posta . Garantia este de 2 ani . Alte lamuriri sau ne-lamuriri ??? Iti stam la dispozitie !
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Fetili, am pus gulasul la facut.
Am tiat legumele, (morcovi, telina, pastarnac, cartofi, ceapa numai curatata) si carnea de vitel si le-am pus la tendon bean. e ok? Amu abia astept...Bineintels ca mi-a luat Vlad si chimen pudra...
. Am mai pus magi, sare si piper.Mai tre ceva? Nu am pus fir de ulei, ca l-am vrut mai light. Si nu am prajit nici ceapa.Ziceti daca mai tre ceva, pana mai pot umbla la ea. ![]()
olim spune:
adriana poti sa imia duci si mie una si iti trimit banii direct tie, si o trimit pe delia la zalau dupa ea, sau daca ai drum in cluj sa va intalniti undeva, ca ea e la cluj acuma.Nu ii graba cand poti tu,ca ea vine doar in decembrie la noi.
Colegu o zis ca de mos Craciun imi face cadou una![]()
fetlor pe unde umblati, blondo 
oti profita acum de somn
.
nu v-am zis ca azi dimineata mi-o fost rau, la care colegu "poate vine barza"

ma duc sa ii fac baie la pui si fac un dus da mai viu
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
S-o gatat gulasul!!! Astept sa se depresurizeze oala, sa vad daca ii mai tre ceva! Yupi!!!!
silvana_salajan spune:
S-o gatat mancarea. Am mai pus-o o data pe programul de pui, ca desi scria ca e carne de manzat o fi fost o vaca batrana... Gustul in schimb, f. f. buuun. O zis Vlad ca e aproape perfecta
ceea ce inseaman mult.

diplodocus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
cu cine, io am nevoie de un tip care stie face fete, ca almeu nu poate Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Ei, cu cine...asta e o problema? Se gaseste oricand...
OTI-pai nu mai vreau reteta de biscuiti daca mi-e spus BIA ca nu se fac singuri in oala...io sa pun toate ingredientele si ei sa iasa frumos modelati...
la toata lumeaAJUTA 2 surori in lupta cu timpul
silvana_salajan spune:
Fetelor, e ok, ca in 15 minute s-o gatat programul de pui? Asa iute? amu i-am dat Cancel sa faca depresurizare, sa vedem cum arata carnita. Mmmm, va dati seama ca o sa gust din ea chiar si la ora asta
Da pe unde umblati???????????? Ca io vorbesc aici singura............