Condica Salajencelor [59]
Raspunsuri - Pagina 2
olim spune:
amu am culcat puiu, ca am facut baie amandoi
ca nu a avut rabdare sa fac dus si l-am bagat cu mine in vana sie ra asa curios...
no ce sa fac s-a obisnui cand era mic il pune-am in chiuveta ca am una mare de ikea, da amu nu mai sta acolo![]()
ce pofta imi faci cu gulasu
cateodata chiar ma bate ganu ca la varstamea ar fii si cazu daca mai vreu unu, dar o zis Butnaru ca minim 2 ani sa astept,a sa a pe la nau daca brea sa vina barza si pe la noi nu ma supar, ca inca nu m-am obisnuit cu statutul de mamica
ma duc sa citesc ceva de oala minune si mai viu, ca zice colegu ca si aici este la noi, sa gogalesc un pic
blondoooooooooooooooooooooooooooooooooo![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
Olimpia is curioasa daca e fix ca si asta. Ca functii ma refer... Vezi ca s-ar putea sa dai peste slow cooker... Ca si io am crezut la inceput ca e acelasi lucru da nu e. La asta timpul de preparare e f. mic, la aia o oala cu supa ferbe toata noaptea la foc miiic asa ca si cum ai baga-o in cuptor. Cica sunt delicioase mancarurile, numa sa ai nervi sa astepti atata. Amu vrea sa isi ia sor-mea una in State. ![]()
silvana_salajan spune:
Tu fetelor ia uitati-va aci:http://www.become.com/electric-presure-cookeramu ia uitati ce am gasit:http://www.hammacher.com/publish/75769.asp?source=Shopping&keyword=75769&cm_ven=NewGate&cm_cat=Shopping&cm_pla=HOME%20ESSENTIALS&cm_ite=75769mariti imaginea si uitati-va la panoul de comanda.
E crock pot sau kucta??? ![]()

![]()
silvana_salajan spune:
Si una no name:http://www.jcpenney.com/jcp/X6.aspx?DeptID=58071&CatID=58071&Grptyp=PRD&ItemId=14f37b6&siteID=210054372
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim nu v-am zis ca azi dimineata mi-o fost rau, la care colegu "poate vine barza" ![]() ![]() |
inca o mama de baiat care azi nu s-a simtit bine.clar ii de bai cu noi
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui diplodocus
Ei, cu cine...asta e o problema? Se gaseste oricand... OTI-pai nu mai vreau reteta de biscuiti daca mi-e spus BIA ca nu se fac singuri in oala...io sa pun toate ingredientele si ei sa iasa frumos modelati... la toata lumeaAJUTA 2 surori in lupta cu timpul |
cunosti tu pe cineva, ca vad ca adriana nu zise nik
bey, nu te amagi cu oala, ca parol ca nu face biscuiti si torturi.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Fetelor, e ok, ca in 15 minute s-o gatat programul de pui? Asa iute? amu i-am dat Cancel sa faca depresurizare, sa vedem cum arata carnita. Mmmm, va dati seama ca o sa gust din ea chiar si la ora asta Da pe unde umblati???????????? Ca io vorbesc aici singura............ |
da , timpul e mai scurt ptr ca era presurizata oala .este ca iesi ceva demential
?Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
.
| citat din mesajul lui silvana_salajan Ioana, prea tarziu deja ti-am pus reteta, nu ai nici o scuza sa nu ii faci |
stai sa-si ia oala draga
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim ma duc sa citesc ceva de oala minune si mai viu, ca zice colegu ca si aici este la noi, sa gogalesc un pic ![]() blondoooooooooooooooooooooooooooooooooo Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
este si la voi, exact de aceeasi firma, dar modelul e mai vechi si complicat.io nu vreau sa-i fac reclama la asta pe care o avem noi, dar e o fff mare diferenta.diferenta ce consta in:la cea din spoania trebuie sa setezi tu timpul de preparare pe cand la ale noastre setezi tipul de mancre[pui,vita, etc]si oala stie ceare de facut.acu tu alegi , "cheia" e la tine