Tulcence ?9
Raspunsuri - Pagina 19
portugal spune:
Buna urez un an bun si plin de realizari si bucurii la toate fetele si copilasii lor si la bebei care au venit si la care sunt pe drum pup toate fetele La Multi Anii 2009
danybv spune:
mirelaionut felicitari mamico , sa-ti traiasca printesa , sa va bucurati de ea toata viata , sa fie sanatoasa , sa creasca mare si frumoasa , sa va aduca numai bucurii 

O urare din partea mea pentru anul ce vine : " La Multi Ani cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie, iar in jurul ei sa vie oameni buni, de omenie, sa v-aduca veselie, ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate, zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!
La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul! "
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
mirelaionut nastere usoara si bebelusa sanatoasa 

danybv spune:
LA MULTI ANI !!! 2009
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
danybv spune:
LA MULTI ANI !!! celor care poarta numele Sfantului Vasile

danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Mirell@ spune:
La multi ani! Va doresc de 2008 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de binecuvantare, 365 de zile de rugaciune, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de bucurie si implinire! La Multi Ani 2009!
Felicitari Mirela pt Mara Ioana. Va doresc sanatate si putere de la DD sa o cresteti mare.
Silvi tu ce mai faci?
Mocutza ai o printesa super... are un zambet de cristal. Sa fie fericita si sa creasca mare.
Va pup pe toate.. si va doresc un an nou fericit.
Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca) 
............................................................................
Mirell@ mammy lui
Teo 1 an si 8 luni 02.03.2007
mirelaionut spune:
La multi ani!!! Va doresc multa sanatate, bucurii, impliniri in noul an!!
Noi inca ne obisnuim cu bebelina , e o dragutza, o pup non-stop, pt. ca ea oricum e treaza tot timpul! Nu stiu fetelor, vreau sfaturi de la voi, mananca bine (ii dau si supliment), o schimb, o legam si tot nu vrea sa doarma linistita la ea in patut, cum o pun cum urla....noaptea o iau cu noi in pat asa ma mai odihnesc si eu, ii pun tatica in gura si asa dormim...e grele, fetelor
, e rasfatata, vrea in brate, sunt si bunicile aici si poate o rasfata prea mult, dar nu am ce sa-i fac o las sa urle 5min in patut, se inroseste mai mult nu pot sa o las ma doare sufletul, si apoi iar ture prin casa cu ea in brate...
Frumoasa meseria de mamica, dar si grea...
Portugal, fetita ta cum se linisteste, doarme 2-3 ore legate??
Pupici la toata lumea...
http://community.webshots.com/album/556405542tNlPgV
http://community.webshots.com/album/562770165NDJGai http://community.webshots.com/album/562770166RIDySq
gabiu spune:
'neata fetelor,
sa aveti un an bun si sa fiti sanatoase alaturi de familiile voastre. Eu sunt la munca si nu am chef de nimic. E un frig afara......crapa pietrele! Va pup pe toate
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
Mirell@ spune:
buna
Mirelaionut.... poate are colici... si se simte mai bine in brate. Si noi am avut de munca cu Teo. Erau nopti cand adormeam la 3 -4 dimineata. Pe la 5 luni a scapt de colici.
Noi suntem bine... am reusit sa ajung si eu la parintii mei sambata. A fost foarte scurta vizita, dar a fost ok. Sambata dimineata am plecat si seara la 10 am fost inapoi.
Asa-i gabi e foarte fig afara. Noi pandim zilele mai calde si mai iesim macar pana la piata.
Zile senine va doresc!
Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca) 
............................................................................
Mirell@ mammy lui
Teo 1 an si 8 luni 02.03.2007
portugal spune:
Buna la toate fetele Mirelaionut da Sara acum doarme chiar binede ex daca e ultima masa la 10 se trezeste la 3 maxim 4 mananca si adoarme dar si Sara a avut colici si mia dat bataie de cap cateva noptii la rand am mers la farmacie si mi-a dat siropel si acum vad ca nu mai are se linistea cand o puneam sa doarma pe burtica nu cred ca plange ca e alintata fetita ta asa ziceam si noi de Sara dar sigur are un motiv de ce ai dai supliment? nui ajunge lapticul
multa sanatate si la multi ani la toti ce poarta numele Ion Ioana