Tulcence ?9

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

gata tura de bloc
......f fain afara,,.....

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

Drum bun Dana.... Vezi ca DD ti-a ascultat rugaciunile? Bravo!Ma bucur pentru tine. Eu nu se stie inca daca voi ajunge acasa la parinti. Inca mai sper.

Sarbatori fericite si multa caldura in suflete si in case!

Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca)
............................................................................
Mirell@ mammy lui Teo 1 an si 8 luni 02.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Multumesc Mirell@ sa speram ca vom ajunge cu bine acasa , sper sa nu fie zapada pe drum prea mare , aici in partea noastra nu prea este dar de la Comarnic inspre Brasov adica cum incepem sa urcam sper munte acolo deobicei este.
Iti doresc si tie sa ajungi sa-ti vezi parintii
Mocutza ma bucur mult ca ati iesit pana la urma afara , e bine

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

mirelaionut nastere usoara si bebelusa sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Buna, fetele! Am nascut pe 19dec o bebelina frumoasa si sanatoasa, micuta de 2400g, 47cm. E cel mai frumos cadou din viata noastra, e o dulce, dar are niste plamanii...ne-a terminat, nu vrea sa doarma in patutul ei, am ajuns vineri acasa si toata lumea o alinta, patul are "cuie", azi a venit pediatra si ne-a mai dat cateva sfaturi...cu rabdare speram sa se linisteasca si ea

Operatia a fost ok, a 2 a zi eu m-am dus la Mara Ioana sa o alaptez, deja aveam colostru, maine vreau sa ma duc sa-mi scot firul de la operatie, oare la Visamed e deschis, sau oriunde in alta parte?-nu la spital, nu as vrea...

E cel mai frumos Craciun din viata noastra, rasuflam linistiti acum...inconjurati de "tipetele" bebelinei dragi. Poze pun alta data. Va pup pe toate si va urez Sarbatori fericite in continuare!!

http://community.webshots.com/album/556405542tNlPgV
http://community.webshots.com/album/562770165NDJGai http://community.webshots.com/album/562770166RIDySq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Mirelaionut sa iti traiasca!!!! Sa fiti sanatosi ...si laptic mult mult mult sa aveti....

Mai dar slabaaaaaaaa activitate aici.....

Avem si noi filmulete cu o burta de ras facuta in seara asta cu fiimea...http://good-times.webshots.com/video/3035937980103835853OheWwL

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

felicitari mirela!sa iti traiasca printesa!va doresc sa fie sanatoasa,norocoasa si frumoasa iar voua va doresc sa aeti multa rabdare si putere!
sper ca ati petrecut frumos de sarbatori ca eu din pacate nu am avut sarbatori prea linistite.sper ca macar revelionul sa fie linistit daca nu frumos asa cum mi-as dori.
va pup!sper sa aud vesti bune macar de la voi!

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Mirela, sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatoasa!! Mica mica, dar ridica, are personalitate deja:). Ma bucur mult ca de data asta nu ai intampinat probleme la nastere. E ca in visul meu de care iti spuneam.
Mocutza, mor dupa rasetele de bebelus, e dulce tare!

Noi am fost mai mult in vizite craciunul asta, azi stau acasa ca vreau sa mai fac un pic de treaba, desi nu ma prea trage ata, dar n-am ce face.
Pupici la toata lumea!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portugal spune:

Buna la toate fetele sarbatori fericite si multe felicitari lui Mirelaionut sa-ti traiasca printesa sa fie fericita si sanatoasa si lasa ca se face ia mare chiar daca e mica si mult laptic pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

felicitari Mirela ,sa fiti sanatosi si voi si bebelina .Sa aveti parte numai de bucurii din partea ei.
La multi ani !
UN an mai bun ,sanatate si impliniri pentru toate tulcencele!,va spun acum pe ultima suta de metri ca maine plec si ma intorc pe 2 ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

super veste mirela! Sa-ti traiasca bebelina si va bucurati de ea. Acum plange dar si cand o incepe sa rada......O sa va topiti dupa ea! Nu te lasa pacalita1 Las-o in patut chiar daca protesteaza! Mai tarziu ai sa te feliciti!
mocutza e o scumpa cu rasul asta! Imi pare rau ca n-am vazut ca iesiti afara. Eu stau pe net f. putin pt ca Albert nu ma lasa sa scriu si imi si sterge.... Am iesit afara seara la sanie in parcul Personalitatilor. Vrem sa iesim si azi sa vedem dc mai e zapada. I-am luat sanie de la Penny, e super, are si spatar.
dany sa va distrati super acasa si sa-ti potolesti dorul de ai tai. Sper sa va ajute si vremea!
silvi tu cum mai esti?
va pup pe toate

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput