Tulcence ?9
Raspunsuri - Pagina 17
laura72 spune:
LA MULTI ANI SI CRACIUN FERICIT!
REPEDE IN ULTIMELE MINUTE ALE PRIMEI ZILE DE cRACIUN.MULTI PUPICI CELOR MICI SI MAMICILOR ACESTORA.MA DUC SA CITESC CA SUNT TAAARE IN URMA
mocutza spune:
La multi ani la mamici si pitici!!!
Danybv am vazut strumfi haiosi la voi in poze.....
Noi vrem sa iesim afara dar e prea frig parca.....voi pe asemenea vreme scoateti piticii?
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008
gabiu spune:
neata si Craciun Fericit tuturor!
( cu intarziere ) spun si eu LA MULTI ANI SILVIA!!!! sa fi fericita, sanatoasa si voioasa si sa te bucuri de ce ai si ce va urma!
mocutza bine ai venit pe forum si in oras. Despre medicii din oras numai de rau vei auzi, despre pediatri.....am incercat cam multi si nu pot zice ca mi-a placut vreunul. De Cobzariu n-am auzit.
Am vazut ca stai pe str. Victoriei. Eu stau la bl.14 ( cel de vis a vis de Scoala). Tu?
Si mie mi se pare cam frig afara dar parca as iesi totusi putin sa mai luam aer si sa-si mai consume din energie Albert ca parca a stat cam mult prin casa.
Va pup pe toate
Burticile ce fac?
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
mocutza spune:
OOOOOO....ce bine ca am mamica aici.......eu stau la blocul 7....
Adica langa scoala vis a-vis de tine......astept sa se trezeasca piticul.......si poate iesim........
mocutza
gabiu spune:
super! La bl. 7 sta soacra-mea
( la sc D)
Ninge afara frumos!!!
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
mocutza spune:
Scuze blocul 9.......de 7 ani de cand nu mai mai intreaba nimeni de adresa asta din motive ca stau in alt oras ....am uitat ..am incurcat.......rusinee
mocutza
mocutza spune:
Gabi eu citesc din urma capitolele voastre dar activitate SLABAAAAA RAU....ce e cu voi mama nu aveti timp....cred eu.....
mocutza
gabiu spune:
eu am inceput serviciul si nu prea mai am timp...arissa la fel....burticile cred ca au forumul lor...si tot asa!
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
mocutza spune:
noi in 15 minute iesim la o tura de bloc......cu carut rosu..asteptam mamica gabi afara...
mocutza
danybv spune:
Doamne , ce frumos ninge afara 
sunt asa de fericita macar ca vad fulgi pe geam
Ce frumos de voi ca sunteti vecine : Gabi si Mocutza
Mocutza mai eu zic ca ai putea sa iesi un pic afara la aer dar sa va echipati bine, plimbare placuta
Eu as putea sa scriu mai mult pe forum dar daca fetele nu vin la discutii
atunci nu scriu , astept sa mai scrie cineva si atunci scriu si eu .
Eu maine plec acasa la Brasov 
abia astept sa-mi vad fratele care nu l-am vazut de mult , parintii , bunica care nu am mai vazut-o de 2 ani si ceva , toti sunt acolo , eu eram cea care lipsea dar cum sotul meu ma iubeste enorm face orice pentru mine , s-a invoit de la munca ca sa ma duca pe mine acasa la mama
Va doresc in continuare
si mai revin mai spre seara , azi vom merge la fosta noastra gazda la masa si vine si doamna dr de familie a copiilor ![]()
va pup 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
mirelaionut nastere usoara si bebelusa sanatoasa